מקבילים

מקבילים

הא קסין נפלה. שוב פעם היא עושה את זה. כל פעם כשיש גמר חשוב היא נופלת, יא אללה איתה. איך היא בכתה מסכנה. פעם ראשונה אני רואה סינית בוכה. לא ידעתי בכלל שבעיניים הקטנות, המלוכסנות מתוחות מוזרות האלה יש דמעות. איזו מסכנה, היא כזאת ילדה מתוקה ויש לה תרגיל כמותו לא ראיתי שנים!! למה היא נפלה, למה?!

Tammie

New member
מה קורה לסיניות התחרות הזאת?

גם השנייה (אני לא מנסה לאיית את השם כרגע...) נפלה.

Tammie

New member
בת' טוודל מקסימה כתמיד

אחרי שהסיניות נפלו יש לה סיכוי מצויין לקחת זהב

וגם ברידג'ט סלואן

עם תרגיל ייחודי, הרבה עבודה על הבד התחתון- מיוחד ויפה. טכניקה נהדרת- ממש לפי הספר. כרגע היא שלישית, אבל יש עוד את רבקה ברוס ואנה פרוגרס.

מה קורה היום במקבילים?!

עכשיו גם הסינית השנייה קיושואנג הואנג נפלה על הראש מהבד התחתון. נראה כמו טעות אנוש ולא טעות טכנית- פשוט החליקה לה היד מבאס

Tammie

New member
אוי ציון פשוט מביש של קצת מעל ה- 10

אני ממש מרחמת עליה. אני מבינה שהאלמנטים גם לא נחשבו לה בדרגת קושי כי היא תפסה את הבד בכלל נכון נועה?

KN8

New member
נפילה אחרי נפילה..

ברוס נתנה תרגיל מצויין ..מגיע לה אחרי אתמול..:)

תוצאות

אלופת העולם במקבילים- בת' טוואדל מאנגליה- 15.733 סגניתה- אלייה מוסטפינה מרוסיה- 15.6 סגנית שנייה- רבקה ברוס מארה"ב- 15.066 דומה להימור שלנו!

Tammie

New member
כל כך מגיע לטוודל!

אני מתה עליה, והבנות האחרות לא בדיוק מתקרבות אליה לטעמי. גם מוסטפינה שהייתה קרובה בציון לא משתווה לה בדרגת הקושי. היא גם מבצעת את התרגילים שלה ללא שמירה של מאמן וזה משאיר רושם טוב יותר. פשוט מתעמלת נפלאה. אני שמחה שרבקה ברוס הצליחה להוציא מדליה מהאליפות הזאת אחרי אתמול, אני מקווה שהיא תצליח לשחזר את זה מחר על הקורה ולא לתת לנפילה של אתמול להשפיע עליה, למרות שזו משימה מאוד קשה.

גם לדעתי

בתי מתעמלת אגדית. טובה מאוד, אמיצה, נשית, צנועה. ובמקבילים היא באמת אלופה בכל קנה מידה

Tammie

New member
ברידג'ט סלואון נראית לי בחורה מקסימה

ראיתם איך היא חיבקה את רבקה ברוס אחרי התרגיל? רואים שהיא באמת מתכוונת לזה.

למעלה