מקבלים זריקה? בדיקת דם או עירוי? הסוף לכאבים!

sporTV

New member
מקבלים זריקה? בדיקת דם או עירוי? הסוף לכאבים!

כתבה שמתפרסמת באתר של מעריב מספרת כי אם לא מסיטים המבט וכן מסתכלים על המחט - ניתן להפחית את הכאב!! מאמינים? נסו בפעם הבאה במרפאה הקרובה לביתכם
אני בכל אופן לא אוהב להסתכל על המחט. שבוע בריא, עוז.

vikvik

New member
הלוואי

והפחד מזריקות ודקירות היה מטריד אותי :)

../images/Emo4.gif כן אה....

אבל אם בקטנות יכול לא לכאוב... גם טוב אם אנחנו מפחדים מאריות זה לא אומר שלשועלים מותר לנשוך אותנו נראה לי שהמצאתי פתגם חדש, לא נורא אני בהיפר אחרי אקרויוגה... הכל נסלח

sporTV

New member
יפה שאת גם סולחת לעצמך ../images/Emo13.gif

בהחלט משפט חזק! אפשר לאמץ אותו?

לא אצלי... למרות שלא ניסיתי

לא נולדו הרופא או האחות שיעשו לי משהו בלי שאני אראה זה קורה אך ורק בחדר הניתוח שם או שאני בהרדמה מלאה
סתם, התכוונתי כשמחדירים פיק ליין ועושים את זה בשכיבה ואי אפשר לראות אחרת, אני מפקחת על הכל ואם אני רואה, וקרה בעבר, אחות שאומרת לילד קטן לא להסתכל אני ממש אבל ממש רוצה לתת לה בוקס
זה נורא בעיני להגיד את זה אתם חושבים שאני קונטרול פריקית?

אלישבע9

New member
מחט.....

רק הדמיונות ממה עושים לי, כואב לי יותר, כך אני רואה בדיוק מתי התחלנו, ומתי סיימנו, וכך נותר לי לפחד כל הזמן, וכל רגע להיות בטוחה שהנה זה הגיע.... גם אני חושבת שלהסתכל זה לא נורא, אלא, להפך, מקל.... שנזדקק מה שפחות לשרותי המחט!

sporTV

New member
אנחנו בטוחים ../images/Emo13.gif

אני דווקא סומך על הרופאים והאחיות שאני מכיר ונותן להן/ם לחורר אותי. רק אם מדובר במתלמד או איש צוות לא מוכר אני משתדל להיות עירני! אין לי כח לפרנואידיות...שיחוררו בהצלחה מרובה, זה העיקר.

ראשגדול

New member
השיטה לא עובדת אצלי

לא מסתכל .. אבל שכן יגידו לי שניה לפני .. נורא עוזר

למעלה