מקבלים חדשה? נראה נחמד ונעים פה וראיתי פה כמה ניקים מוכרים
L leelach New member 29/11/07 #1 מקבלים חדשה? נראה נחמד ונעים פה../images/Emo85.gif וראיתי פה כמה ניקים מוכרים
M maxima ושמנה@ New member 29/11/07 #3 ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אומנם לאחרונה מעט....מקווה שבעתיד יותר... מנסיון.....יכולה לומר שהמקום לא רק נחמד ונעים...הוא הרבה יותר!!! תהני
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אומנם לאחרונה מעט....מקווה שבעתיד יותר... מנסיון.....יכולה לומר שהמקום לא רק נחמד ונעים...הוא הרבה יותר!!! תהני
L leelach New member 29/11/07 #5 תודה מתוקות, הילוש את גם פה../images/Emo24.gif מקסימה תרגישי טוב, לא קל בכלל מה שעבר עלייך תנוחי הרבה ותהני מהאוצר שלך
תודה מתוקות, הילוש את גם פה../images/Emo24.gif מקסימה תרגישי טוב, לא קל בכלל מה שעבר עלייך תנוחי הרבה ותהני מהאוצר שלך
Purple Mushroom New member 30/11/07 #7 ברוכה הבאה לפורום אמא לילך ../images/Emo9.gif.../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif.
L leelach New member 30/11/07 #8 תודה אלון../images/Emo24.gifלמה דווקא אמא לילך? מעניין בגלל החתימה שלי??
Purple Mushroom New member 30/11/07 #12 כן,בגלל החתימה:0),ברוכה הבאה שוב. הנה,אני מכין תה ,במקום קפה .
L leelach New member 30/11/07 #13 תודה אלון../images/Emo140.gifהאמת שקלעת בול בד"כ אני חסידה של קפה, אוהבת מאוד קפה חזק וטעים בכוס כמה שיותר גדולה..אבל מאתמול לא בא לי הבטן קצת עושה לי בעיות אז התה בא לי מצוין. תודהההההה
תודה אלון../images/Emo140.gifהאמת שקלעת בול בד"כ אני חסידה של קפה, אוהבת מאוד קפה חזק וטעים בכוס כמה שיותר גדולה..אבל מאתמול לא בא לי הבטן קצת עושה לי בעיות אז התה בא לי מצוין. תודהההההה
L leelach New member 30/11/07 #14 בואו אליי לקפה בדנאקן דואנטס עם סופגניה טעימה בצד עליי.... הכרטיס טיסה עליכם. יש גם סניפים כשרים אצלנו, היהודים נמצאים בכל מקום וטוב שכך עושה את החיים קלים יותר שיוצאים עם הילדים.
בואו אליי לקפה בדנאקן דואנטס עם סופגניה טעימה בצד עליי.... הכרטיס טיסה עליכם. יש גם סניפים כשרים אצלנו, היהודים נמצאים בכל מקום וטוב שכך עושה את החיים קלים יותר שיוצאים עם הילדים.
ח חגיתיא New member 1/12/07 #15 ../images/Emo207.gif החלטתי להתחדש לי בכמה פורומים היום אז יש כוח לעוד אחת חדשה?
ח חולת מנגו New member 2/12/07 #18 ברוכית הבאית ../images/Emo24.gif חם ונעים כאן ב הנאים החדרים בעיניך הנאים החברים בעיניך אם כן, לכי הכיני לכולנו ו , ושבי איתנו לראות סרט. היום בערב יוקרן הסרט "החתול ששרד את ממרח הבוטנים"
ברוכית הבאית ../images/Emo24.gif חם ונעים כאן ב הנאים החדרים בעיניך הנאים החברים בעיניך אם כן, לכי הכיני לכולנו ו , ושבי איתנו לראות סרט. היום בערב יוקרן הסרט "החתול ששרד את ממרח הבוטנים"