מקבלים חדשה? ערב טוב לנוכחים
ג גריני New member 1/9/04 #5 שמישהו יעדכן אותי, ../images/Emo92.gif ../images/Emo88.gif לא שמעתי שהתקבלת לוועדת קבלת-חברים מתי זה קרה?
שמישהו יעדכן אותי, ../images/Emo92.gif ../images/Emo88.gif לא שמעתי שהתקבלת לוועדת קבלת-חברים מתי זה קרה?
ג גריני New member 1/9/04 #16 הנחיות לחדשים בפורומים...../images/Emo5.gif תיכף רואים שאת ירוקה בעסק... אם מוצא חן לך הפורם - כדאי להשקיע קצת זמן בלקרוא את ההודעות הקודמות... כך לומים מי ומה... מי נגד מי... מי בעד מי ולמה... שתהיה לך קליטה נעימה
הנחיות לחדשים בפורומים...../images/Emo5.gif תיכף רואים שאת ירוקה בעסק... אם מוצא חן לך הפורם - כדאי להשקיע קצת זמן בלקרוא את ההודעות הקודמות... כך לומים מי ומה... מי נגד מי... מי בעד מי ולמה... שתהיה לך קליטה נעימה
א אדמונית יחידה New member 1/9/04 #20 עיפה כנראה שלהתחלה צריך יותר מוקדם כשאני פחות עיפה אז אני פורשת ואנסה פעם אחרת נשיקות
ג גריני New member 1/9/04 #6 בטח מקבלים לא ראית את ה"דחליל" שהוא שם לך? לא סתם מקבלים, פה אפילו מגישים דברים טובים לחדשים: מתאים לך? אז יאללה, קחי כסא ותרגישי כמו בבית
בטח מקבלים לא ראית את ה"דחליל" שהוא שם לך? לא סתם מקבלים, פה אפילו מגישים דברים טובים לחדשים: מתאים לך? אז יאללה, קחי כסא ותרגישי כמו בבית
ג גריני New member 1/9/04 #12 תיכף תבוא שוני ותצעק עליך! למה שאת מקלקלת את כל הניקיונות שלי, לשרשר יקירתי! להצמיד את ההודעות לאשכול הגדול
תיכף תבוא שוני ותצעק עליך! למה שאת מקלקלת את כל הניקיונות שלי, לשרשר יקירתי! להצמיד את ההודעות לאשכול הגדול