מקבלים חדשות? מחפשות בית חדש,יש כסאות פנויים?
מ מיקי בת המקורית New member 13/12/03 #3 בוקר טוב וברוכה הבאה לפורום נהדר זה, תצטרפי אלי לעוגה ולקפה עוד מעט יגיעו כל השאר...
נ נגוהות New member 13/12/03 #7 אנה - ברוכה הבאה כפל כפליים../images/Emo13.gif ים פרחים במיוחד בשבילך...
1 1הופ New member 13/12/03 #9 אני פה מגרדת מהמקרר שאריות מלפני שבוע, ואתן פשוט מעלות תמונות של עוגות שגורמות למיצי הקיבה שלי לחגוג. תגידו לי, זו התחשבות? ככה מתנהגים לאנשים רעבים? לא יפה... וברוכות הבאות כמובן
אני פה מגרדת מהמקרר שאריות מלפני שבוע, ואתן פשוט מעלות תמונות של עוגות שגורמות למיצי הקיבה שלי לחגוג. תגידו לי, זו התחשבות? ככה מתנהגים לאנשים רעבים? לא יפה... וברוכות הבאות כמובן
N noa128 New member 13/12/03 #10 שמעתי רעש והריח לי טוב ../images/Emo13.gif נשאר משהו? איך היה מתאים לי עכשו איזה שטרודל תפוחים חם עם כדור גלידה, וקפה הפוך חזק... ושלום למצטרפות, כמה טוב שבאתם קפה, עוגה ושיחה מתגלגלת - יש יותר טוב מזה, תגידו? נועה.
שמעתי רעש והריח לי טוב ../images/Emo13.gif נשאר משהו? איך היה מתאים לי עכשו איזה שטרודל תפוחים חם עם כדור גלידה, וקפה הפוך חזק... ושלום למצטרפות, כמה טוב שבאתם קפה, עוגה ושיחה מתגלגלת - יש יותר טוב מזה, תגידו? נועה.