מקבלים חדשים ? היי אני מיכל בת 34 כמעט נשואה בלי ילדים עובדת במשאבי אנוש מקבלים פה חדשים ?
M michal24 New member 6/10/12 #1 מקבלים חדשים ? היי אני מיכל בת 34 כמעט נשואה בלי ילדים עובדת במשאבי אנוש מקבלים פה חדשים ?
M maxima ושמנה@ New member 7/10/12 #2 ת מ י ד ברוכה הבאה מיכל תחום נאה את עובדת.... תתערבבי כאן...נחמד ונעים מקסי
M michal24 New member 7/10/12 #3 תודה על קבלת הפנים מקסי במה את עובדת ? כולם פה וותיקים ומוכרים ? אתם עושים מידי פעם שירשורי היכרות - שאחפש אחורה ?
תודה על קבלת הפנים מקסי במה את עובדת ? כולם פה וותיקים ומוכרים ? אתם עושים מידי פעם שירשורי היכרות - שאחפש אחורה ?
M maxima ושמנה@ New member 8/10/12 #5 בכייף אני עוסקת בתחום ענף התיירות לא כולם מכירים אך רובינו הנה יפעתוש פתחה שירשור היכרות....כל אחד ירשום ויהיה נחמד.
בכייף אני עוסקת בתחום ענף התיירות לא כולם מכירים אך רובינו הנה יפעתוש פתחה שירשור היכרות....כל אחד ירשום ויהיה נחמד.
י יפעת* New member 8/10/12 #4 ברוכה הבאה מקבלים חדשים בשמחה לא היה לנו שרשור הכרות כבר המון זמן, למרות שיש כאן חדשים אולי זה באמת הזמן לפתוח אחד
ברוכה הבאה מקבלים חדשים בשמחה לא היה לנו שרשור הכרות כבר המון זמן, למרות שיש כאן חדשים אולי זה באמת הזמן לפתוח אחד