מקבלים חדשים
ט טוסברהינדא New member 14/11/03 #3 בכבוד.אהלן ענתי! ../images/Emo142.gif../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif
A a n a t i 3 2 New member 14/11/03 #4 תודה, תודה..../images/Emo9.gif אז אני ענת.. גרושה בת 32, אמא לבן ובת חמודים.. יש לי חברה רווקה בת 27, הקשר ביננו חדש ומדהים
תודה, תודה..../images/Emo9.gif אז אני ענת.. גרושה בת 32, אמא לבן ובת חמודים.. יש לי חברה רווקה בת 27, הקשר ביננו חדש ומדהים
A a n a t i 3 2 New member 15/11/03 #6 מוזר... הסתכלתי על הניק שלך... והוא היה נראה לי מוכר, כשפתחתי את גוף ההודעה ממש צחקתי.. המון תודה אני קצת אתחמם פה.. ומבטיחה להכנס לעניינים
מוזר... הסתכלתי על הניק שלך... והוא היה נראה לי מוכר, כשפתחתי את גוף ההודעה ממש צחקתי.. המון תודה אני קצת אתחמם פה.. ומבטיחה להכנס לעניינים
ע ערבהאיןקץ New member 15/11/03 #7 ברוכה הבאה ענתי ../images/Emo39.gif אחרי שלוש הודעות, את כבר נחשבת כאן בת-בית. תכיני קפה?
A a n a t i 3 2 New member 15/11/03 #8 ../images/Emo32.gifלמה אני../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif יש לי רעיון.. אני מכינה את הקפה , הכלים עליך
../images/Emo32.gifלמה אני../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif יש לי רעיון.. אני מכינה את הקפה , הכלים עליך
ע ערבהאיןקץ New member 15/11/03 #9 את פ../images/Emo68.gifולניה??? מה זה "למה אני"??? ככה זה - טירונית ביז-בז !!! ספרי- בני כמה הילדים שלך?
את פ../images/Emo68.gifולניה??? מה זה "למה אני"??? ככה זה - טירונית ביז-בז !!! ספרי- בני כמה הילדים שלך?
A a n a t i 3 2 New member 15/11/03 #10 אני רומניה גאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo34.gif../images/Emo88.gif הייתי בטוחה שלא תראו שאני ירוקה.. (שניה, הולכת להחליף בגדים ) אז ככה.. אלון בן תשע וחצי וקורל בת שמונה
אני רומניה גאה../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo34.gif../images/Emo88.gif הייתי בטוחה שלא תראו שאני ירוקה.. (שניה, הולכת להחליף בגדים ) אז ככה.. אלון בן תשע וחצי וקורל בת שמונה
ע ערבהאיןקץ New member 15/11/03 #11 רומניה??? זה מסביר הכל.. בת יחידה? וספרי עוד: איך הם מקבלים בת זוג לאמא?
A a n a t i 3 2 New member 15/11/03 #12 אז זה בדיוק העניין... הגעתי לכאן אחרי המלצה של מישהי בפורום "גרושים גרושות", תגובה שבאה על שאלה ששאלתי (בהתחלה בזהות בדוייה, אחר כך חשפתי את עצמי),,, הילדים עדיין לא יודעים, הנושא חדש.. הקשר חדש.. הם ידעו
אז זה בדיוק העניין... הגעתי לכאן אחרי המלצה של מישהי בפורום "גרושים גרושות", תגובה שבאה על שאלה ששאלתי (בהתחלה בזהות בדוייה, אחר כך חשפתי את עצמי),,, הילדים עדיין לא יודעים, הנושא חדש.. הקשר חדש.. הם ידעו
ע ערבהאיןקץ New member 15/11/03 #13 וואו... עכשיו סיימתי לקרוא את כל השירשור... יופי של תגובות קיבלת שם
A a n a t i 3 2 New member 15/11/03 #14 נכון../images/Emo9.gif האמת שזה מאוד חיזק אותי, ברור לי שיהיו קשים.. אבל טוב לפחות לדעת שחברי מהפורום תומכים בי
נכון../images/Emo9.gif האמת שזה מאוד חיזק אותי, ברור לי שיהיו קשים.. אבל טוב לפחות לדעת שחברי מהפורום תומכים בי
ע ערבהאיןקץ New member 15/11/03 #15 תגידי... את כותבת שם, שאת בי-סקסואלית. האם זם זוגתך מגדירה את עצמה כך?
ס סוזיסול26 New member 15/11/03 #16 אני זוגתה נעים מאוד../images/Emo140.gif קודם כל אני רוצה להגיד שיש כאן פורום מקסים ואני מאוד שמחה וגאה לראות אותו.. ואם הוא יקל ולו במעט על זוגתי היפה הרי שמקומכם בגן עדן מובטח ובאשר לנטיות המיניות שלי אז ככה אני בת 27 כל המערכות יחסים שהיו לי היו תמיד עם גברים אבל אני לא רואה עצמי כסטרייטית ולא כדו וגם לא כלסבית אני פשוט אני שהתאהבתי באדם מדהים שהיא גם בחורה לא האמנתי שקיימת אהבה כזו אבל היא כאן והיא מדהימה אז מה זה אומר
אני זוגתה נעים מאוד../images/Emo140.gif קודם כל אני רוצה להגיד שיש כאן פורום מקסים ואני מאוד שמחה וגאה לראות אותו.. ואם הוא יקל ולו במעט על זוגתי היפה הרי שמקומכם בגן עדן מובטח ובאשר לנטיות המיניות שלי אז ככה אני בת 27 כל המערכות יחסים שהיו לי היו תמיד עם גברים אבל אני לא רואה עצמי כסטרייטית ולא כדו וגם לא כלסבית אני פשוט אני שהתאהבתי באדם מדהים שהיא גם בחורה לא האמנתי שקיימת אהבה כזו אבל היא כאן והיא מדהימה אז מה זה אומר
ע ערבהאיןקץ New member 15/11/03 #20 ברוכה הסוזי הבאה ../images/Emo57.gif זה אומר שיש לכן המון שמחה ב- , המון בפנים, והרבה סיבות טובות לשמור זו על זו אני באמת לא מאמינה בהגדרות של: "מה את?" - אלא באהבה
ברוכה הסוזי הבאה ../images/Emo57.gif זה אומר שיש לכן המון שמחה ב- , המון בפנים, והרבה סיבות טובות לשמור זו על זו אני באמת לא מאמינה בהגדרות של: "מה את?" - אלא באהבה
נ ניראות New member 15/11/03 #17 ברועה הבאה מנסיוני הגעת למקום הנכון, החם והתומך. עברתי דרך דומה. גרושה +2 לא מזמן ספרתי לידים, אם רוצה אשמח לשתף אותך. כתבי לי מסר. דרך צלחה...
ברועה הבאה מנסיוני הגעת למקום הנכון, החם והתומך. עברתי דרך דומה. גרושה +2 לא מזמן ספרתי לידים, אם רוצה אשמח לשתף אותך. כתבי לי מסר. דרך צלחה...