מקבלים חדשים

Mr Ka

New member
מקבלים חדשים../images/Emo35.gif

נכנסתי לכאן ממש במקרה, וקראתי קצת מקודם. כמה שרשורים. אחד כאן אחד שם. סך הכל נראה לי שיש כאם חומר אנושי טוב מאוד ואשמח להצטרף אליו. אני איציק, בן 28.5 מנתניה. עצמאי בבניית אתרי אינטרנט. רווק, פנוי מחפש את זו שביחד איתה אהיה שלם טוב יותר ומושלם יותר.

Cobe Anan

New member
תן לי לנחש..

אם אמרת שאתה מוצא כאן חומר אנושי טוב, לא קראת את ההודעה של הבחור שמתנדב לעשות מופעי חשפנות, נכון...? יאללה, אחי- שיהיה לבריאות! ברוך הבא לפורום, מקווים לראות אותך פה הרבה! (יש פה מינימום של 45 הודעות לחודש לניק, כדאי לך לעמוד בזה!)

Mr Ka

New member
כולל הודעת פתיחה../images/Emo35.gif

והאם ניתן לדחוף הודעות סתמיות כגון היי שלום מה נשמע מה קורה מה חדש וכו'
תודה

Mr Ka

New member
שששש.... אני חשאי כאן

זו כבר ההודעה השלישית שלי להיום
תודה על מהמחאה

Cobe Anan

New member
אגב,

שאלה קטנה.. KA זה קיצור של KICK ASS..? כי שנים הייתי אומר K A כשהייתי מתלהב ממשהו.. אז אם כן, זה באמת KA!

Mr Ka

New member
חשבתי על זה רבות והתשובה הפנים

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הייתי מספיק ברור
חחח

Mr Ka

New member
להרבה דברים....

לא יכול לפרט. א' מהשב"כ אמר לי לא להגיד כלום

pain is MY love

New member
אהלן אהלן

ברוך הבא לפורומנו הצנוע... אני מרינה נעים מאוד... תרגיש בבית

Mr Ka

New member
היי היי

מרגיש בבית.... במיוחד אחרי האימון שהיה לי עכשיו
אין כמו אימון טוב בשביל לחזור הבייתה ולהרגע כמו שצריך
תודה על קבלת הפנים מרינה

Mr Ka

New member
היי היי גם לך

אז ככה, עד היום סדר האימונים שלי היה כדלקמן: ראשון ספינינג שני משקולות שלישי ריצה שעה + ספינינג שעה רביעי משקולות + שעה וחצי (לבחירה או ריצה או ספינינג) חמישי שעה ספינינג שישי משקולות שבת שעתיים ספינינג החל מיום ראשון האחרון שבו קיבלתי את תוכנית האימונים החדשה המצב הוא כלדקמן: ראשון שעה ריצה שני מנוחה שלישי חצי שעה ספינינג בדופק גבוה רביעי מנוחה חמישי ריצה 40 דקות שישי מנוחה שבת ספינינג בדופק גבוה לפני כל אימון משקולות, ואז יש לי שלושה ימים מלאים של מנוחה... ייפיי היי לא?

לימודים לימודים לימודים

היית פעם 1 במכון כושר ל 3 שעות(התעלמות על מכשירים,עיצוב גוף וספינינג) והרגשתי כ"כ טוב אחרי זה... אני מתה ללכת שוב

Mr Ka

New member
לימודים זה חושב אך חשוב לא פחות...

גם למצוא את הזמן לעשות את ההפסקה וליהנות מהחיים עצמם קדימה, לספינינג ועכשיו. כיף כיף כיף

למעלה