מקבלים חדשים

• פותח הנושא e.g
  • פורסם בתאריך

e.g

New member
מקבלים חדשים../images/Emo35.gif

אני שמן כל הזמן(בדרך כלל)לפני 4 שנים ירדתי בדיאטה של חרמון 32 ק"ג אבל זהיה זמני בלבד. היום החזרתי הכל פלוס מדד אני מיתענין על קיצור קיבה . אשמח לקבל תגובות בעד או נגד עים הסבר ככל שאפשר תודה לכולם וחג שמח

שרה16

New member
הי איג´י../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום! כולם אצל גל ואני התורנית לשמור על הגחלת.....
"תעשו חיים,אתם שומעים שם!......") הגעת בדיוק למקום הנכון!יש פה את מיגוון האנשים שעברו /לא עברו קיצורי קיבה,בשיטות שונות ואצל מנתחים שונים..... יש מאמרים בראש הדף על סוגי הניתוחים ,באדיבותו הרבה של מנחינו-רוייקו. אני עברתי את שיטת הטבעת אצל סובחי. נותחתי בלפרסקופיה לפני כ-4 חודשים וירדתי כ-20 קילו. אני אוכלת כ-רבע כמות ממה שאכלתי קודם וגם שילבתי פעילות ספורטיבית (שחיה). בעברי כל סוגי הדיאטות שרק המציאו והמונח "אקורדיון" על שמי. תקבל בודאות עוד תגובות כשיגיעו השאר ובינתיים אתה מוזמן להצטרף אלינו בכייף..... שרה

RomiVais

New member
היי - ברוך הבא!! ../images/Emo65.gif

אני רואה ששרה כתבה לך יופי של תשובה באמת יש לך את כל המידע שאתה צריך במאמרים שלמעלה ואנחנו פה כדי לשתף אותך בניסיון האישי של כל אחד מאיתנו... ברוך הבא והמון המון בהצלחה בכל דרך שתבחר רומי

RomiVais

New member
בערך... ../images/Emo8.gif

יום ארוך עובר עלי... אבל בכמה רגעים שיש לי אני קופצת ובודקת מה קורה...
מה שלומך יקירתי? מה חדש? איך בבית? נשיקות וחיבוקים וערב נעים... רומי

zoei1

New member
ברוך הבא ! אני אישית מאד ממליצה

על הניתוח אצל ד"ר אבינוח הוא מקסים!

ברוך הבא...הגעת למקום הנכון עם...

מגוון אנשים גדול מאד ועם הרבה ניסיון. אני באופן אישי חושבת שההחלטה אם לעשות או לא היא מאד אישית אבל בבהחלט עוזר לשמוע אחרים מניסיון. מה שלא תחליט...בהצלחה ו...תישאר איתנו

רוייקו

New member
../images/Emo104.gif היי EG ברוך הבא לפורום

ובכן, נישמח לכמה פרטים, אם לא איכפת לך, כמובן ... בן כמה אתה, מהיכן (פחות או יותר.. ) וכמה מתכנן להוריד במישקל ודבר נוסף, אתה כבר בתהליך לקראת ניתוח ?

e.g

New member
היי רוייקו../images/Emo131.gif

שלום תודה על התגובה המהירה,אני בן 44 גובה 1.8 שוקל 124 ק"ג אני מתכנן להוריד ל82 ק"ג אני עדין לא נגשתי לשום מומחה. אני עדין מתלבט, אני גר בחולון

רוייקו

New member
היי EG. ה BMI שלך הינו 38.2

מה שאומר שאינך עומד בקריטריונים של קופות החולים, על מנת שמזכה מהן למימון הניתוח על ידן. 8 קילו חסרים כדי לעמוד באותו קריטריון או 4 ס"מ פחות בגובה. אתה בריא בדרך כלל ? המרכז הרפואי וולפסון נחשב בין המובילים בתחום כירורגית השמנת יתר.

שרה16

New member
רוייקו!../images/Emo20.gif

אפשר להשקל אצל הרופא עם נעליים מאדדדדדדד כבדות !! ועם גרביים עוד יותר כבדות אם מאד רוצים....... וקצת להתכופף כשמודדים את הגובה......(ואני לא אמרתי כלום
ואם יש בעיות של לחץ דם,כולסטרול (לא עלינו !)וכו......זה מוסיף לשיקול הדעת!

למעלה