מקבלים חדשים? לא שואלת אתכם ולנושא אחר כמה מכם בנים וכמה בנות?
L lulit kulit New member 7/4/05 #4 ממ תלוי......./images/Emo3.gif אני בת ... אני חושבת שרוב הפורום בנות ... זאת דעתי .. ראיתי כאן יותר בנות מבנים....
ממ תלוי......./images/Emo3.gif אני בת ... אני חושבת שרוב הפורום בנות ... זאת דעתי .. ראיתי כאן יותר בנות מבנים....
® ®NuLy® New member 8/4/05 #5 אממ... רק אם תהיי נחמדה!!! חחחח סתם!! אני גל!!! עוד חודש בת 15 השתלבות נעימה
E etv8 New member 8/4/05 #8 בתור אחד האנשים היותר חשובים בפורום. וגם האיש שדחף את שלי לקבל עליה את התפקיד הזה. אני אומר פה אחד. אנו לא מקבלים ילדים חדשים. זה פורום סגור...
בתור אחד האנשים היותר חשובים בפורום. וגם האיש שדחף את שלי לקבל עליה את התפקיד הזה. אני אומר פה אחד. אנו לא מקבלים ילדים חדשים. זה פורום סגור...
R RuNoOsH New member 8/4/05 #9 ../images/Emo42.gifהיי, אני רוני, ואני בת... באמת יש פה קצת בנים.. הרבה יותר בנות נראה לי
R RuNoOsH New member 8/4/05 #10 ../images/Emo42.gifאההההה איזה דפוקה אני! אני יודעת שלא שרשרתי נכון, אין צורך לשלוח את "אומנות השרשור" קורה..
../images/Emo42.gifאההההה איזה דפוקה אני! אני יודעת שלא שרשרתי נכון, אין צורך לשלוח את "אומנות השרשור" קורה..
R RuNoOsH New member 8/4/05 #11 ../images/Emo42.gifהיי אני רוני, ואני בת... באמת יש פה קצת בנים.. הרבה יותר בנות נראה לי
S Satla ruleS New member 8/4/05 #15 |מגלגלת עיניים| האמ.. אתה רומז משו? |הפרצוף הזה של המסנג'ר עם גבה אחת למעלה| [לתפוז אין תקציב לסמיילים תמימים?!]
|מגלגלת עיניים| האמ.. אתה רומז משו? |הפרצוף הזה של המסנג'ר עם גבה אחת למעלה| [לתפוז אין תקציב לסמיילים תמימים?!]