מקבלים כאן גם דתיים לייט ??
ב בשורות טובות! New member 31/10/07 #4 המממ... שניה אני מפעילה את הדתומטר אוף, הוא לא עובד.... נאלץ לקבל אותך ברוכה הבאה אני מדמיינת או שאני מכירה אותך מפורום חתונות אי שם בסוף 2002?.....
המממ... שניה אני מפעילה את הדתומטר אוף, הוא לא עובד.... נאלץ לקבל אותך ברוכה הבאה אני מדמיינת או שאני מכירה אותך מפורום חתונות אי שם בסוף 2002?.....
א אור גולד New member 31/10/07 #6 תודה על קבלת הפנים החמה ובשורות יקירה כן זו אני.... כמה מים זרמו מאז........
ב בשורות טובות! New member 31/10/07 #9 די.... לא נכון... ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif רגע, והיה לך גם שילוב של כחול בשמלה- או שזכרוני בוגד בי?
די.... לא נכון... ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif רגע, והיה לך גם שילוב של כחול בשמלה- או שזכרוני בוגד בי?
ב בשורות טובות! New member 31/10/07 #11 "הודו לה' כי טוב" חוץ מזה שיש לי כאבי בטן איומים ואני בהתלבטויות אם ללכת להרצאה האחרונה היום או לא... {על השאר וויתרתי...}
"הודו לה' כי טוב" חוץ מזה שיש לי כאבי בטן איומים ואני בהתלבטויות אם ללכת להרצאה האחרונה היום או לא... {על השאר וויתרתי...}
א אור גולד New member 31/10/07 #12 ברור שלא ללכת !! לכי הביתה כוס תה עם קצת קוניאק והכל עובר תרגישי טוב