מקבלים פה גם אמהות ??

7יעלה

New member
מקבלים פה גם אמהות ??

כי נחמד פה ...... אולי מישהו יכול לעזור לנו עם הגזים האיומים של הקטנה . הקטנה שלי בוכה ואני יחד איתה !!!!!!

schlomitsmile

Member
מנהל
בת כמה הקטנה ומה היא אוכלת? ואם יש גזים- רצוי להמנע מפילפל,גם מיץ לא יעזור...

shno

New member
הווווו! את מי אנחנו רואים כאן?!

תגידי, את מניקה? אם כן, אז את צריכה להימנע מכל מיני אוכלים שעושים בעבוע טבעי (כרוב, חצילים, ארטישוק ושאר מרעין בישין). הגזים - המכה של 3 החודשים הראשונים. אין הרבה מה לעשות - אנחנו עברנו כמעט את כל התכשירים שיש על המדף, כל אחד מהם עזר ליומיים בדיוק, אבל לא העלים את התופעה לגמרי. דרכים להקל על הקטנטונת: 1. אחיזת "נמר על עץ" - הקטנה שוכבת עם הבטן על הזרוע שלך 2. קיפצוצים על כדור פיזיו (אם אין לך - שלנו פנוי להשאלה עד ההריון הבא) 3. לשכב כשהיא מונחת על הבטן שלך (בטן-אל-בטן) 4. נפנופים באויר - אוירון, מעלה-מטה, וכל דרך נפנוף איטית ועדינה אחרת. אלה הדברים שבעיקר עזרו. וכמובן פתרון הקסם - גיל 3 חודשים (פלוס מינוס). פשוט יום אחד את קולטת שזה נגמר. בהצלחה! וכיף שבאת...

7יעלה

New member
מה גם להילי היו גזים ?

משום מה נדמה לי שזה רק אצלנו...... לגבי הכדור , איך החזקתם אותה על הכדור ? אני קופצת ושמה אותה בתנוחת הנמר על העץ ( אני קופצת ממש בעדינות ) אבל אז היא פולטת...

shno

New member
סליחה, שמעת אותי אומר

שצריך לעשות את הכל ביחד?! על הכדור החזקנו אותה בערסול ואז קפצוצים קטנים, מרגיעים. ויפה לראות שאת כבר אמא באופי (בטוחה שאצל כולם הכל עובר חלק ורק הילדה שלה סובלת...
).

מקבלים אמהות כי בלעדיהן אין אבות

מתכון לעצירת גזים: לוקחים אחד אבא(רצוי עם סבלנות) משכיבים את הקטנה על הזרוע שלו,בטן צמודה לזרוע. ונותנים לו לנדנד כל הלילה

למעלה