מקבלים תמיכה וצוברים ניסיון ב
|תפוז|

מקבלים תמיכה וצוברים ניסיון ב
|תפוז|

החששות, הפחדים, הביישנות, חוסר הביטחון וכל מה שקשור לחוסר ניסיון זוגי או מיני - עכשיו כבר לא חייבים להתמודד עם זה לבד. פורום חסרי ניסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר הוא המקום לפרוק, להתייעץ, לקבל תמיכה, לשאול שאלות ולהכיר חברים!
|חיבוק|
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=2353

nettus

New member
אני מנסה באמת שאני מנסה אבל קשה לי

אבל כל פעם שאני מרימה את עצמי למעלה קורה משהו שמפיל אותי מחדש.
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך קרה שבשלושה חודשים, אמא של חברה נפטרה, אמא שלי נפטרה, אבא של אחד החברות הכי טובות שלי נפטר, אמא של אורנית נפטרה, ואבא של חברה שלי שוכב במצב קריטי בבית חולים????

דיייייי אני לא יכולה יותר, לא יכולה להכיל את זה יותר, למה כל פעם שאני באה להרים את עצמי מהאבל שלי, קורה משהו נוראי כזה לאנשים שחשובים שלי שמזכיר לי את הכאב שלי ומפיל אותי שוב למטה
איך זה שיש היום חתונה לידיד שלי, והוא סומך על זה שאני הולכת להגיע, וכל כך בא לי להבריז ולהישאר בבית ולבכות.
די נמאס לי, לא יכולה יותר לשמוע על מוות, לא יכולה לשמוע יותר על חברות שמאבדות בגיל כל כך צעיר הורה... זה לא פייר, החיים לא אמורים להתנהל ככה

The Blue Fairy

New member
בדיוק היום חשבתי על זה

ותהיתי אם זה בגלל שאנחנו כבר גדולות יחסית בשביל שאסונות כאלה יקרו סביבנו או שמישהו עשה עלינו עין רצינית

אם את שואלת אותי - לכי לחתונה. יפעת הגיעה לחתונה שלנו שבועיים אחרי שאמא שלה נפטרה והיא סיפרה שזה עשה לה ממש טוב, זה קצת שם את כל שאר הדברים בצד ואת עסוקה בלרקוד ולהנות עם אנשים שאת אוהבת

nettus

New member
זה בעיה כי אני די מכירה רק את החתן

ועוד זוג חברים ועוד חברה, זה לא חברים ממש ממש טובים שלי, עם יתחשק לי לצאת ולבכות לא יהיה לי על מי להישען, וזה לא מתאים לי עכשיו

nettus

New member
ועדי אין גיל לאסונות כאלה

זה פשוט תקופה, חברה שלי איבדה את אמא שלה לסרטן שהיא הייתה בת 7 היום בגיל 30 היא איבדה את אבא שלה.
אני לא יכולה להתחיל לספור עוד כמה חברות , וידידים אני מכירה שאיבדו בגיל צעיר את אחד ההורים שלהם.
זה פשוט תקופה כזאת, תקופה ארורה שכזאת

The Blue Fairy

New member
בסדר, גם בן דוד שלי איבד את אמא שלו

בגיל 7
אני מתכוונת לריכוז האסונות, לא כשמסתכלים על כל אסון פרטי בנפרד

seelinewoman

New member
הזמנה לפורום תקשורת ועיתונות

שלום לכולם,
אני מזמינה אתכם לפורום תקשורת ועיתונות המתחדש.
זהו אחד הפורומים הכי חשובים, לטעמי, ולא משום שאני מנהלת אותו,
אלא משום שללא תקשורת חופשית או מהימנה לא נקבל די נתונים ומידע
כדי לנהל את חיינו כדמוקרטיה, לקבל החלטות מכריעות בכל מיני תחומים,
ונחיה בעלטת תקשורת מסוכנת שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו.
אתם מוזמנים להעלות דיונים, להביע דעתכם, לשאול שאלות,
להציע פינות, לבדוק אתנו כיצד מסוקרים הנושאים שמעניינים אתכם,
ובעיקר למתוח ביקורת או לשבח.
בשבועות הקרובים יועלו פינות מידע וסקרים, ואני בטוחה שתמצאו בהם
פה ושם עניין הקרוב ללבכם.
אתם מוזמנים בחפץ לב:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=391

Mor L

New member
כולכם מוזמנים לפורום החדש "לוקי והנוקמים"

הפורום מדבר על הסרט "הנוקמים" וסדרת הסרטים שקדמו לו:
"ת'ור", "קפטן אמריקה", "איירון מן" ו"הענק הירוק", סרטי ההמשך שיבואו בעתיד, ועל לוקי והדמויות האהובות מהסרטים

כולכם מוזמנים להתפאנגיל!

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2349

למעלה