מקבלת את עצמי

מקבלת את עצמי

היה לי בקר כבד, ובצהריים ממש חוסר אנרגיה חמור. ממש לא יכולתי לזוז... והבת שלי יוצאת למחנה הערב ורצתה עזרה, ולא הכנתי כלום לאכול וראיתי שאני עומדת להרוג מישהו עוד רגע.... התישבתי רגע ושאלתי- מה לעשות. התשובה הייתה ברורה בתוכי. קראתי לבת שלי, אמרתי לה בשקט שאני בלי כוחות. אני הולכת עכשיו לישון ושהיא תעיר אותי בעוד שעה ואז יהיה לי כוח לעזור וזה היה הדבר הנכון! קמתי, התקלחתי, עשיתי אוכל, עזרתי לה. הכל ממש בסדר עכשיו. תודה על הכל!

התרוקן לך המצבר...../images/Emo175.gif

וזה קורה... זה קורה הרבה בעיקר בימים של מזג אוויר מעיק... אווירה סביבתית מעיקה... ואת - מוצאת את התשובות הנכונות. למלא. קצת לנוח. והעיקר - לדעת להבין מאין זה בא. תודה ששיתפת. היום, למשל, הייתי צריכה אותך לידי כשאיבדתי סבלנות לפרק זמן...(כן...זה קורה לי
גם).. לא יכולתי להסביר, כי לא היה למי... ידעתי לדחות את הכעס... לעכלו...ולהוציאו בהליכה ומחשבה.

תודה ברבורה

היום מצבי עוד יותר גרוע.... בלי אנרגיה עם כאב ראש.. נאחס. הבנתי שאין מה לעשות אלא לקבל את זה ולעשות יום מנוחה. ישנתי רוב היום, קראתי ספר נוראי( למה זה מגיע אלי???) זהו. נראה לי שאני מתאוששת.

ואי אפשר פשוט להבין?

שהגוף בעצם מדבר בשבילך? הוא זקוק למנוחה. הוא קורא לך לנוח, וכשאינך עונה לו - בדרכיו המבריקות - הוא מוצא דרכים להכריח אותך לנוח. כאב ראש הוא עוד סממן גם לתקופה (לחות איומה מחד וחום מאידך ) וגם למד הנפש - תאמינו או לא - האם ניסיתם פעם מים? פשוט הרבה, אבל הרבה מים?

כן, תודה

הגוף שלי במיוחד מדבר, ואני רוצה כל פעם להתעלם מזה... אבל אתמול נתתי לעצמי מנוחה כל היום והיום קמתי מרגישה טוב!

למעלה