מקבלת עלי את התפקיד להדליק את השמש,שמש עורי..

יפית מן

New member
מקבלת עלי את התפקיד להדליק את השמש,שמש עורי..

בוקר טוב של יום חדש יום שיני בשבת ,עוד 4 ימים שוב שבת והנה בשבת ימלאו 5 חודשים בלי האור שלנו הטהור והזך מאוא:ילד של אור ..מי יתן ונדע ימים טובים מאלה והשמש תזרח לנו לכם,ןלכל ישראל בטוב הנראה והנגלה יום טוב לכולכם אני בדרכי לצעדת יומי יש לי פגישה בכיכר עם הדוכיפת היא מחכה לי יום יום בכיכר אמסור לה ד.ש.מכולם יום טוב יום צח של יום מוצלח

יפית מן

New member
מנהל יקר 19 הודעות כתבתי בדף הזה מגיע לי ...

שמלה אדומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shlish2004

New member
יפית - הצמות עליי

ודרך אגב, מה שלום המלכה לבית הציפורים - הדוכיפת? עמית

shlish2004

New member
חס וחלילה ציניות או לגלוג

אני מאוד מעריך את פעילותך בפורום, ההודעה היתה היתולית משהו, כי לעניות דעתי ללא צחוק, חיינו, הקשים גם כך, יהיו קשים יותר. הדבר האחרון בחיים שאני אעשה כאן בפורום, או בפורום אחיות ואחים שכולים אותו אני מנהל, יהיה להשתמש בציניות, כי במשפחה אין צורך להשתמש בכך. מקווה שהבהרתי את עצמי, ואם נפגעת בטעות ממה שכתבתי אז אני מבקש את סליחתך. עמית

יפית מן

New member
עמית יקר ,שמחתי לקרוא שהכוונה,היתה בהומור ..

הבנתי שהכוונה היתה טהורה רק רציתי לחדד זאת ולהבהיר את דברך ,אני גרה בישוב ששם אפשר לראות הרבה בעלי כנף שבשעת בוקר מוקדמת באים לבקר את ארצינו כל אחת לפי עונתה,יש אצלינו הרבה תוכים,בשלל צבעים,ובשלל גדלים ישנם יותר קטנים,וכן גדולים ובבוקר מוקדם המראה מלהיב ומדהים ביותר, הצצתי בפורם שלך ושאבתי עידוד רב,היות ואני כבר סבתא ולא נאה שאכנס לפורם של צעירים לכן החלטתי להיות בפורם בגדר של מציצה,אני מאחלת לך ולנו רק שמועות טובות ונאמר לה' די לצרותינו ומעתה רק טוב וחסד ירדוף אותנו כל הימים,ושוב אין לי בלבי עליך מהומה שמחה להיות מציצה בפורם נכבד של אחים ואחיות שכולים כל טוב בטוב הנראה והנגלה

shlish2004

New member
לאו דוקא פורום של אנשים צעירים

אמנם אני אינני סבא, עדיין, אבל אני מצאתי עידוד רב בפורום זה כבר בימים הראשונים לאחר שאחותי, גילי ז"ל, נהרגה, ואני יודע כי יש בפורום הזה גם מבוגרים יותר מאשר גיל העשרה. אחים תמיד נשארים אחים. את מוזמנת להציץ וגם להשתתף.
מכל הלב עמית

אחשל

New member
../images/Emo13.gif

כותבת חרוצה, הודעות בפורום מריצה, את תחלופת הדפים מאיצה, וזהו, נגמרו לי החרוזים
... צבע השמלה נקבע לא רק לפי מספר ההודעות ותוכנן. למה דווקא באדומה חשקת?

יפית מן

New member
-מנהל יקר,זה היה הכל בגדר של הומור,ותודה

וישר כח על השחלת החרוזים!!אהבתי......... לפנות בוקר צח של יום מוצלח לכולכם,אני בדרכי להליכת יומי,זה נותן לי אנרגיות לכל היום,ציוץ הצפורים,וקריאת התרנגולים,והבריזה של לפנות בוקר חגיגה לעינים מה רבו מעשיך ה/ כולם בחכמה עשיתה..חברתי כבר ממתינה בחצר יום טוב,ובוקר אורלכולכם,בטוב הנראה והנגלה

למעלה