מקבל תמחר סמסונג גלקסי 2

peach20

New member
מקבל תמחר סמסונג גלקסי 2

אני מקבלת מחר גלקסי אס 2 שאותו קניתי בפרטי. יש לי כרגע נוקיה עם סים של אורנג ודרכו אני מדברת. כשמגיע הסמסונג, האם פשוט להעביר את הסים אליו ואז זה בסדר? שאלה שנייה- ראיתי כאן הרבה תלונות על הגלקסי אס2, האם הייתי צריכה ללכת על האייפון ובעצם טעיתי?

BravoMan

Active member
תשובות:

1. בהנחה שהמכשיר הוא SIM Free, כלומר פתוח לכל הרשתות, אכן מספיק פשוט להעביר את ה-SIM. 2. אני לא יודע אלו תלונות ראית, אבל בעוד שכמו כל מוצר, ה-S2 אינו נטול מגרעות, הוא משמעותית יותר טוב מה-iPhone בהרבה תחומים. מסך יותר גדול ויפה, מערכת יותר ידידותית למשתמש ובעלת אפשרויות רבות יותר, תמיכה נורמלית ב-Flash בדפדפן, וכו'. בכל מקרה, יש פורום ייעודי למכשירים כמו שלך, פורום Android, ואת מוזמנת לבקר בו ולקבל טיפים מבעלי מכשיר כמו שלך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=2142 (ואם את עדיין חושדת שטעית כי לא רכשת iPhone, פשוט תבקרי בפורום iPhone כאן בתפוז, ותראי כמה צרות יש לאנשים עם המכשיר הזה). תתחדשי ובהצלחה!

magal101

New member
סליחה על ההתפרצות- אבל למה הוא יותר זול...

לא סתם אייפון 4 אס יקר בכמעט 1200 שקלים (פי שליש) מגלקסי סמסונג. בתוספת הזו מקבלים מכשיר מהיר יותר, מותאם יותר ועם מערכת הפעלה שנוח להתעסק איתה. נראה לי שאתם פשוט מנסים להצדיק את הקנייה שלכם- כי אף אחד שקנה גלקסי, לא יזרוק אותו ויקנה אייפון.

BravoMan

Active member
לפי איזו חנות בדיוק?

יש הרבה מקומות שונים שמוכרים את שני המכשירים האלה, והמחיר של מכשיר יכול להשתנות ב-1000 ש"ח או יותר. נסה להיכנס ל-zap ותיווכך בעצמך. אני לא יודע מה אתך, אבל לי יצא להשתמש גם ב-iPhone וגם ב-Galaxy, ככה שאני יודע שהטענה שהמערכת של iPhone נוחה להתעסקות היא פשוט קשקוש. מה גם, שהחומרה של ה-Galaxy חזקה מזו של iPhone 4 ומקבילה לזו של 4S החדש, רק בתוספת מסך גדול יותר, מה שעבור שימושים מסוימים (כמו סרטים) ועבור חלק מהמשתמשים מהווה יתרון משמעותי. אבל אתה מוזמן להמשיך ליהנות ממכשיר שאפילו חייגן טלפון נורמלי אין לו, ושצריך מדריך בשביל להוריד אפליקציה חינמית בלי למסור כרטיס אשראי ל-Apple...

AYELET1

New member
ומה תאמר למי שיש לה גם אייפון וגם גלקסי 2?

(וכן, ידעתי בדיוק מה אני רוכשת. זה אינו האנדרואיד הראשון וגם לא האייפון הראשון שלי). מדיניות התמחור של אפל לא קשורה לכלום חוץ מאשר ל... מדיניות התמחור שלה. יכולה לאמר גם לך וגם לבראוו שלשני המכשירים ישנם חסרונות. עם מערכת ההפעלה באייפון ממש לא נח להתעסק. אי אפשר ממש להתעסק איתה אם מכשירך אינו פרוץ. מצד שני מוכנה להסכים שאייפון זורם חלק יותר. אבל השאלה מה אתה צריך. באופן חד משמעי ביותר לא תקבל את כל מה שיש באנדרואיד, באייפון. אבל גם לא כולם צריכים ומחפשים את זה. לכן כדאי להתייחחס ספציפית לצרכי כל משתמש.

למעלה