מקבץ בדיחות לתחילת שבוע

מקבץ בדיחות לתחילת שבוע

איש אחד נכנס לבית מרקחת ומבקש מהרוקח צלוחית של ציאניד. הרוקח, מתעניין למה האיש זקוק לזה. "אני רוצה להרוג את אשתי!" מצהיר האיש. "אני מצטער" עונה הרוקח "אתה חייב להבין שבנסיבות אלו אני לא יכול למכור לך ציאניד". האיש מוציא מהארנק תמונה של אשתו ומראה אותה לרוקח. הרוקח מסמיק ואומר "אני מתנצל אדוני, לא ידעתי שיש לך מרשם..." שאלה: למה משפחה של פרסים מתרחצת ביחד??? תשובה: כי על השמפו רשום "אריזה משפחתית"... שאלה: איך יודעים שבלונדינית עבדה במחשב? תשובה: יש גבינה ליד העכבר! שאלה: באיזו מדינה מהירות הקול גבוהה ממהירות האור? תשובה: בישראל. רק שם נשמעות צפירות המכוניות עוד לפני שהרמזור מתחלף. ============= שבוע טוב לכולם ==================

טאKילה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gifחחחחחח

קודם כייף לי כשאתה פה...
והיום אני צוחקת ללא הפסקה,,תודה זה גם כייף...

חן (*_*)

New member
מקבץ שקיבלתי -טרי מהתנור../images/Emo6.gif

(ושאף אחד לא יעלב- הכל בצחוק) זוג נשואים 20 שנה, סקס פצצה, אבל הגבר תמיד מתעקש לעשות את הסקס בחושך. האישה מרימה גבות, אבל מבסוטה מהסקס - ולכן שותקת. לאחר ה-20 שנה, נמאס לא והיא מדליקה את האור באמצע הסקס. לתדהמתה היא מגלה את בעלה עם ויברטור ענקי. היא מתחילה לצעוק עליו: "חתיכת רמאי! 20 שנה אני אשתך וככה אתה עובד עלי עם צעצועים?!?" בעלה לא מתבלבל ומיד עונה: "אני אסביר את הצעצוע, אבל רק אחרי שתסבירי את הילדים!" למה במכוניות של הכורדים יש חלונות עגולים? תשובה:כדי שהילדים לא יוציאו את הראש מהחלון... כמה רוסים צריך כדי להחליף מנורה? 10. אחד מחזיק את המנורה ו-9 שותים וודקה עד שהחדר יסתובב למה בעירק לא מלמדים חינוך מיני ונהיגה באותו יום? תשובה: כי הם לא רוצים לעייף את הגמלים. מה ההבדל בין 4 אמריקאים בג´יפ ו-5 ערבים בטנדר? 4 אמריקאים בג´יפ - צוות לעניין 5 ערבים בטנדר - צוות לבניין כורדי נכנס לרופא עם צפרדע על הראש, הרופא שואל "מה זה ? מה קרה" ? אז הצפרדע עונה "לא יודעת , יצא לי משהו בתחת" . מרוקאי אחד בא לשים מזוזה וזורק את הקלף. אז חבר שלו שואל אותו: "למה אתה זורק את זה?" אז הוא עונה: "מה אתה חושב שאני צריך הוראות כדי להתקין מזוזה?" איש אחד נוסע באוטובוס. בא אליו עיראקי אחד ואומר: "בלי השפם אתה שתי טיפות מים כמו אישתי". האיש מרים גבה ואומר: "אבל אין לי שפם". העיראקי עונה: "כן אבל לאישתי יש". אישה גרוזינית יורדת לזרוק זבל. במקרה היא נופלת לפח עם הרגליים בחוץ. פרסי שכן מהביניין ממול יורד לזרוק גם את הזבל ורואה את הרגליים של הגרוזינית מולו. הוא מתחיל לזיין אותה ואז יורד בעלה של הגרוזינית וצועק על הפרסי: מה אתה עושה ?! הפרסי עונה לו: למה זרקת? זה עדיין עובד! בואש מסתובב בגונגל ורואה את הפיל משתולל. אומר לו הבואש: מה קרה לך? עונה הפיל: אני לא יודע מי אני, אבדתי את הזהות שלי. אומר לו הבואש: מה הבעיה? יש לך אזניים גדולות? הפיל עונה כן! אתה גדול? הפיל עונה כן! יש לך אף ארוך? הפיל עונה כן! אז אתה פיל! הפיל מודה לו והולך לדרכו . לאחר שבוע רואה הפיל את הבואש משתולל. שואל אותו הפיל: מה קרה לך? עונה לו הבואש אל תישאל אבדתי את הזהות שלי אני לא יודע מי אני. אומר הפיל מה הבעיה! אתה קטן? עונה לו הבואש כן! אתה שחור? עונה לו כן! אתה מסריח עונה לו כן ! אז אתה תמני! שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו ביניהם : אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא ניהיה פראיריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו והם ינקו והם יכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הם נפגשו שוב מספרת הפולניה :"ברגע שאברשקה הגיע הבית אמרתי לו אני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס ביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון אמרה הרוסיה:"ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית....פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז:ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו ביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש". ילד ישראלי קטן בא להיטלר ושואל אותו "מה אני יהיה כשאני יהיה גדול?" אז היטלר עונה לו "אופטימי אה?!?!?!" אדם יושב במסעדת סבארו ואוכל פיצה. בא המלצר ושואל אותו: "רוצה עוד פיצה?" ענה לו: "לא תודה אני עוד מעט מתפוצץ." איש אחד בא לרבי ואומר לו: "רבי רבי!" אז הרבי ירה בו. מה משותף למחזור, סידור ותנ"ך? אם אשתך במחזור ואין לך סידור, אתה נח. עראפת הולך למגדת עתידות ושואל מתי ימות, אומרת המגדת עתידות "זה יהיה ביום חג של ישראל" "נו" שואל עראפת "אז איזה חג ?" והאישה עונה "כשתמות,יהיה חג בישראל" ביבי ושרה מתיישבים במסעדה. פונה המלצר אל ביבי: "מה תרצה להזמין ?" ביבי: "סטק בקר" המלצר: "אתה לא פוחד מהפרה המשוגעת" ביבי: "לא - שתזמין היא מה שהיא רוצה" שאלה: האפיפיור לא משתמש בו נזירים לא צריכים אותו לשוורצנגר יש כזה ארוך למדונה אין אותו מה זה? תשובה: שם משפחה! מה ההבדל בין אישה להד? הד עונה רק כשמדברים אליו.

Crossface

New member
נחמד (ןעכשיו אני אהיה נודניק)

הבדיחה: ילד ישראלי קטן בא להיטלר ושואל אותו "מה אני יהיה כשאני יהיה גדול?" אז היטלר עונה לו "אופטימי אה?!?!?!" לא הגיונית בעליל, מדינת ישראל קמה אחרי שהיטלר נפל ומלחמת העולם השניה נסתיימה. לכן לא היה דבר כזה ישראלי שיכול לדבר עם היטלר, אלא אם כן זה היה סניאס ובמקרה הזה, היטלר יודע שהוא הפסיד, אז הוא לא היה עונה דבר כזה לילד. אני מאמין שהכוונה היה ילד יהודי כמו שאמרתי, נודניק

Mוניk

New member
חחחחח ילדוןןןןן געגעתי לבדיחות שלך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה טופ תביא עוד מאמי ילדון}{ מוניק

למעלה