מקבץ חדשות להעיר קצת את הפורום

elknetld2kil

New member
מקבץ חדשות להעיר קצת את הפורום

הדיסק החדש של Angels & Airwaves נקרא I-Empire והוא יהיה בחנויות ב23 באוקטובר. מעריצי בלינק182, תתכוננו!
והנה משהו לכל החובבים המושבעים של גלגל"צ: New Found Glory (הייתה תקופה שחרשו עליהם בערוץ) הולכת לשחרר לחנויות דיסק עם שירים מסרטים (הם עשו זאת כבר בעבר, מומלץ). במייספייס שלהם תוכלו לשמוע את הגרסה שלהם לשיר הכי גלגל"צי בעולם - Iris של הגו גו דולז. http://www.myspace.com/newfoundglory
אחרי הפארודיה על לינקין פארק שהבאתי בשבוע שעבר, הלהקה ממשיכה לקבל ביקורות לא מחמיאות. אחרי שלפני שנתיים כל העולם נוכח לגלות ש2 שירים של ניקלבאק נשמעים כמעט אותו הדבר, מישהו מוכיח שאצל לינקין פארק זה הרבה יותר מ2 שירים, ויש לו גם הוכחות טובות מאוד... http://www.hometracked.com/2007/05/29/all-linkin-park-songs-look-the-same/
אחת מלהקות הרוק הכי מצליחות בארה"ב כבר מסוף שנות ה90 ועד היום, חוזרת עם אלבום חדש וסולן חדש. בשבוע שעבר, Fuel שיחררו את האלבום החדש שלהם - Angels & Devils. במקום הסולן הקודם (שעזב לעוד כמה פרוייקטים בגלל סכסוך עם הגיטריסט) נכנס הסולן הצעיר והמבטיח טורין גרין (לשעבר בלהקה Something To Burn, שכבר הספיקה מאז העזיבה שלו למצוא סולן חדש ולחתום בלייבל של סקוט ווילנד, ואל תגידו שאתם לא יודעים מי זה...). אחרי שהסולן המקורי עזב היו דיבורים להכניס ללהקה את כריס דוטרי (ששר שיר שלהם בAI), אבל בסופו של דבר, זה לא יצא לפועל.
היום יוצא בארה"ב הדיסק החדש של 12 Stones. זה בסדר, אתם לא אמורים להכיר אותם... בכל מקרה, הסולן שלהם הוא פול מק'קוי שזכור לכולם מהסינגל הראשון של אוונסנס (BMTL). זה הדיסק ה-3 של הלהקה (ולדעתי גם הכי טוב), ואם תשאלו אותי, אני מעדיף אותם על פני אוונסנס בכל רגע נתון. http://www.myspace.com/12stones
תשכחו מג'סטין. תשכחו מאמיר יי גוטמן. ב23 באוקטובר יוצא אלבום סולו שהמון אנשים יהרגו בשביל לשמוע אותו כבר היום. אני מדבר על הדיסק של Serj Tankian, הסולן המוטרף של System Of A Down. הסינגל הראשון יוצא ממש בקרוב (Empty Walls), צולם לו כבר קליפ ויש עוד שיר שמסתובב ברשבת. זה אחד האלבומים שהכי מצפים להם השנה ותודו שזה נשמע ממש מסקרן.
הדיסק החדש של פייטסטאר דלף היום... קחו את זה איך שאתם רוצים
הנה כמה סינגלים חדשים שיצאו בקרוב, אם זה בארה"ב או בבריטניה (בלי הפרדה, סורי): Bloc Party - Song for Clay (Disappear Here) Arctic Monkeys – Old Yellow Bricks Linkin Park - Shadow of the Day (בבריטניה) The Coral - Jacqueline Stereophonics – It Means Nothing אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה משהו שיכול להזיז קצת את הפורום...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif תודה רבה :]]

הוו אני ממש מחכה לחדש של אנג'לס אנד איירוואיבס D: ואם היה לי את המחשב שלי היה לי איך לשמוע את החדש של פייטסטאר ~,~

CitizenErased

New member
חח אמיר פיי גוטמן? חחחחח ../images/Emo6.gif

אגב, מיוז באים ליוון ופורומיוז מארגן טיסה לראות אותם. אנחנו משיגים אחלה חבילה באחלה מחיר. יהיו לי פרטים מלאים ביום-יומיים הקרובים

elknetld2kil

New member
סינגל וקליפ חדש בקרוב לF4AF, סינגל וקליפ חדש

הלהקה צילמה קליפ לסינגל הבא - The Great Wide Open., הלהקה צילמה קליפ לסינגל הבא - The Great Wide Open.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif

כן.. ראיתי באתר שלהם משהו בקשר לזה חח היה כתוב שם שיש תמונות מGWO ופשוט שכחתי לבדוק על זה עוד
שיר טוב <: יש יותר טובים..

היו לי כמה שירים של 12 סטונס../images/Emo223.gif

כנראה הרדתי את זה בגלל אוונסנס אבל שכחתי שאלה הם.. להקה נחמדה ואני אוהבת את הקאברים של NFG.. וIRIS יצא ממש יפה

למעלה