מקבץ נוסטלגי..

ולסיום..להקה מקומית המיתולוגית..

מי שלא מכיר, משמאל לימין: צוף פילוסוף, קובי אייזנמן, סי, עובד אפרת ומישל עמר. זה הרכב הלהקה של ,הסיבוב השני", שאני עדיין ממתין לאיחוד המיוחל ....... שבת שלום (למי שלא בים)..

samc

New member
איזה יופי של צילומים ו-2002 !

שושן פרא דני ליטני וסי -אשה 2002 חולון פברואר 2002

actress

New member
איזה מגניבבבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מהתקופה שלא נולדתי
טגן מהתקופה שהייתי תינוקת, אייי הלוואי והייתי בגילכם והייתי מרויחה אבל כמו שאמר לי אהבה עבודה וחדר קטן אני עכשיו מרויחה

יאהו..זה מהקלטת השנייה

ע"פ הפוזיציה שסי המצב מאוזן, בתקליט (שיש לי) אותה תמונה רק שסי עומדת... כ"כ נעים להזכר..

ט י נ ה

New member
וואו אבי איזה פלשים .......

כן אלו המון רגעים מדהימים מה שמזכיר לי שמצאתי עוד ארגז תמונות בבית ובו עוד המון דברים נדירים ,ריתה לי תוכנית לעשות ספר שיקים שלי עם טונות של תמונות אבל כרגע זה נדחה בשל ..... נכון חוסר $$$ אבל יום אחד זה עוד יקרה והוא ייהיה ספר ה ; 100 דרך אגב אבי התקופה של מוקמית סיבוב שני עם עובד לא היתה קלה היה תמיד את הקהל שזעם עלינו שלחקנו כיוון חשמלי יותר עם גיטרות והיו את אלו שאהבו אני הכי אהבתי את ההרכב שעשינו עם ריקי גל כי הוא כלל את כל להקה מקומית + גלעד עצמון + עובד אפרת זה היה פשוט סנסציוני שלך סי

סי יקרה,

אני קונה כל מופע שלך ושל מקומית בגירסה החשמלית ו/או בגירסה החשמלית בתוספת כלי נשיפה (בכלל סקסופון הוא אדיר ולא רק לבלוזים..) מצפה בכליון עיניים...........

sharlior

New member
נורא מרגש

מרגש לראות את כל זה, אני לא הייתי בהרבה הופעות של סי אבל עדיין שמרתי את הכרטיסים ובכלל התמונות שהעלית פה זה אחלה נוסטלגיה ועושה כיף לראות (ולהבין שאנחנו כבר גדולים כי זה באמת היה לפני הרבה שנים..) שרון

פעם היה עיתון/מגזין או אנל'א יודע

מה, שקראו לו "להיטון", היה רדוד מאוד בתכניו (לטעמי) אולם מידי פעם הנפיק כמה דברים חביבים, אז הוא תעד הופעה של סי בצוותא, מתוך "הסיבוב השני", הכל שחור לבן, לא תמיד ברור, אבל נוסטלגי ו(אולי) משקף את כמיהתי לסיבוב השלישי....

למעלה