מקבץ סרטוני ע"במים לרשותכם ושיפוטכם

מקבץ סרטוני ע"במים לרשותכם ושיפוטכם

היי חבר'ה, אני חדש פה. הנה מקבץ סרטונים רחב להורדה http://www.areadownload.com/video/ufo.htm אתם יכולים לשפוט, אישית הרוב לא נראים מהימנים בכלל.. מה עמדכם בנושא ? בנוסף התמונות של החייזרים בשדה, שצולמו כביכול כנייט וישיון התגלו כריפ אוף מוחלט ! אני לא מוצא את אתר שמסביר על הזיוף.. אבל זה סתם היו בובות :(

supercellstorm

New member
תודה רבה עלך הקישור-זו הייתה הפעם

הראשונה שראיתי את כל (!) הסרט המזעזע של נתיחת גופת החוצן. שכחתי אם הוכיחו שזה שקר או לא- אבל מזעזע -החזקתי מעמד איכשהו כל הסרט.

Alien

New member
הוכח שהסרט זיוף , לדעתי הסרט הזה..

העלה לכל הסקפטים האלו חיוך על השפתיים.. עדיף שלא היו משדרים אותו .

Darakan

New member
יש לי טראומה ממנו עד היום :]

כשהוא דושר לראשונה באחד ערוצי החדשות בשנת 95', הייתי אז בן 10. ראיתי אותו, חטפתי שוק, והלכתי להסתגר בחדר. במשך 6 שנים, הייתי ישן עם חלון סגור + תריסים סגורים. אם אני פוחד מחיים מחוץ לכדור-הארץ, זה רק בגלל הסרט הזה.

Fenix Girl

New member
זיוף או לא...

כיף לראות את זה.. הלוואי והיו הוכחות חותכות שזה אמיתי.

supercellstorm

New member
כן שידרו את זה אם אני לא טועה

במהדורה המרכזית בערוץ 1 (לא באורך מלא אבל מספיק זמן כדי ליצור טראומה).גם אני פחדתי פחד מוות מזה. מתי אגב גילו שזה זיוף? מי גילה שזה זיוף? מי בעצם זייף את הכל? הרקמות בסרט נראות ממש אותנטיות אני חייב לציין - למרות שיש קטעים מאוד מחשידים. בכל אופן יש משהו שם למעלה...

Magestic12

New member
סרט ה"נתיחה"

הוכח כזיוף מוחלט. מילאו בובה באיברים של פרה (ככל הנראה) וביימו ניתוח. כל מומחה פתולוג הצליח לקבוע זאת בקלות. שימו לב גם בסרט, שנראה דם נוזל (בשעת הניתוח). בגופה אין דם נוזלי, והיה אמור להתקבל אפקט של מריחה ולא נזילה. הזיוף התגלה, לאחר שעל קיר המעבדה נראה חוט טלפון מסולסל - חוט כזה הומצא שנים לאחר תקרית רוזוול.

Alien

New member
קודם כל רואים שאותם חייזרים כביכול

למעשה בובות ... היום לא בעיה להשיג בובות עם "רקמות" נוזליות אחרי הכל בתעשיית הסרטים לא חסרים אבזרים מהסוג הזה . אותם הרופאים שמופיעים בסרט (שחקנים) אין להם שום מושג על נתיחת גופות ובכלל הסרט עצמו סובל מחוסר אמינות ורואים שמדובר על עסק חובבני כמדומני לפני מספר שנים אותו מפיק שגילה את הסרטון הודה בזאת כי הסרט אכן זיוף אחד גדול הוא חיפש פשוט לעשות כסף . אגב כדאי להכנס לאתר כאן הנותן הסברים ונימוקים שהסרטון למעשה לא אמין . אגב בשנת 95 קצת לאחר צאת הסרטון הצבא האמריקאי הודה שאכן התרחשה התרסקות במדבר נבאדה וכי לא היה מדובר על בלון לחיזוי מזג האוויר אלא כלי טיס חדשני של הצבא לצרכי ריגול .

בקשר לסרטון שחור לבן שהיה בחדשות..

כן גם אני פחדתי מאוד... זה אבל התגלה כזיוף עלוב, הרופא עבד בצורה חטרנית ולא מקצועית.. צילמו את זה בשחור לבן כדי לתת כביכול אוטנתיות אבל מסתבר שהסרט היה ריפ אוף אחד גדול... הסכין כביכול יצרה את הדם ולא חתך... העניים יכלו להתפרק.. הנתיחה הייתה בדיה עלובה ביותר... רואים שהבובה הייתה "קשיחה" ולא רפה כגוף חיי... זה היה דיי טיפשי...

אם כבר העלת את הנושא...

ההתנהגות של חיל האוויר האמריקאי בנושא היא מוזרה מאוד לדעתי. קודם כל - אל תשכחו במשך פרק זמן מסויים (שעות...) הם הודו בכך שהם מחזיקים ב"צלחת מעופפת" כהגדרתם. לאחר מכן הם שינו את גירסתם בפעם הראשונה. ואם כל זה לא מספיק, סרטון מזוייף, 50 שנה אחרי המקרה גורם להם לשנות את גירסתם שוב פעם. משהו מוזר קורה פה...

Magestic12

New member
פרשת רוזוול

עד היום עדיין מטייחים את הפרשה ההיא... ממליץ לכם על הספר "The day after Roswell" (כן, באנגלית - זה מה יש!)

Magestic12

New member
רוזוול

מקבל את הפרשה כאמת לאמיתה. אני מאמין, מכל המידע שיש בידי, כי אכן התרסקה ברזוול חללית חוצנית. פרט לרוזוול, ישנו אירוע הרבה פחות מוכר, אך חשוב לא פחות, והוא התקרית בסוקורו. מקרה דומה, ובעל חשיבות לא פחותה מרוזוול.

למעלה