המדע מאחורי זוגיות מאושרת-שרון לב צוקרמן 19.12.22 בשעה 20:00 בזום
כולנו רוצים לחיות בזוגיות מאושרת, בריאה, יציבה ואוהבת, אבל לא ממש למדנו איך. לא קבלנו כלים ולא לכולנו היה מודל טוב לשכפול. הורים לילדים עם צרכים מיוחדים מתמודדים אף עם אתגרים נוספים בזוגיות. רבים מהקשיים מועצמים- איך מקבלים החלטות, מה עושים כשרואים את הדברים באופן שונה, איך מוצאים זמן זוגי...
docs.google.com
סדנת מפתחות האומ"ץ לאמהות- ריקי פרץ 21/12/22 בשעה 20:00 בזום
סדנה חוויתית לאמהות לילדים עם צרכים מיוחדים, בשילוב שיח וקלפי העצמה המאירים את האוצר הטמון בתוכנו. ריקי פרץ, מאמנת רגשית לאחים מיוחדים בעמותת קשר, מרצה ומנחת סדנאות התמודדות עם אתגרים למשפחות מיוחדות. ללא תשלום, בהרשמה מראש.
docs.google.com
גוונים של הורות מיוחדת בחינוך- חנה לוי אטלי 22/12/22 בשעה 20:00 בזום
חנה, אמא לארבעה ילדים, מתוכם שניים עם צרכים מיוחדים, רכזת נציגות הורים בועדות זכאות ואיפיון, במפגש שיסייע לכם ההורים לקבל החלטות מיטביות עבור ילדכם בכל מה שקשור למערכת החינוך - שילוב או מסגרת חינוך מיוחד. איך בוחרים מסגרת מתאימה? כיצד כדאי להתנהל מול הגורמים המקצועיים? מה חשוב לדעת על הועדות...
docs.google.com
עצמאות מתוך אחריות: דילמות של הורים לבוגרים עם מוגבלות- מאיה גולדמן 25/12/22 בשעה 20:00 בזום
עם המעבר לבגרות בגילאי 18-21 עולות הרבה דילמות במשפחות המיוחדות. איך מייצרים נפרדות ואוטונומיה? כיצד בוחרים דיור תעסוקה ומהם השיקולים השונים העומדים על הפרק? מה מקומם של ההורים עם היציאה מהבית? על כל אלה ועוד תספר מאיה גולדמן, עו"ס קלינית ופסיכותרפיסטית, מייסדת עמותת קשר, מנחה ומרצה. ללא תשלום...
docs.google.com
"אחים לכל החיים"- קרן בן-נון 26/12/22 בשעה 20:00 בזום
לידה של ילד מיוחד במשפחה היא אירוע משברי, קשה ומורכב. לרוב, השיח החברתי והטיפולי נע סביב הקושי וההתמודדות של ההורים, אך הם לא לבד. כל בני המשפחה מושפעים מאירוע שכזה. בהרצאה בוחרת קרן לשתף ולהאיר זווית קצת אחרת כאחות לאח מיוחד. "חשוב לי לתת מקום לתחושות ולמחשבות של האחים במשפחה המיוחדת דרך...
docs.google.com
הכרות עם מדריך השילוב- עמותת "שותף" 27/12/22 בשעה 20:00 בזום
מדריך השילוב האינטרנטי של "שותף" מציע סרטונים, כלים ומשחקים עבור הכשרת צוותים שעובדים עם קבוצות רב גוניות של אוכלוסיות מיוחדות. במפגש יציגו נציגי העמותה את המדריך המקוון ואופן השימוש בו תוך העמקה באחד מהנושאים המופיעים בו: מעגלים שליליים. הורים לילדים עם מוגבלות ואנשי מקצוע מוזמנים להכיר...
docs.google.com
תראו שאני שווה- יהודית גולן- 28/12/22 בשעה 20:00 בזום
יהודית, בת 41, נשואה לאסף ואמא לארבעה ילדים , בעלת תואר ראשון בחינוך , סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, מתמודדת עם אתגרים רבים בחייה וקוראת לנו – "תסתכלו לי בעיניים ותראו שאני שווה". יהודית מתמודדת עם מאניה דיפרסיה ובנוסף 3 מתוך 4 ילדיה הם עם צרכים מיוחדים. איך היא מתמודדת עם הסטיגמה? איך מגדלים 4...
docs.google.com