מקבץ שאלונים

just טלוש

New member
מקבץ שאלונים../images/Emo13.gif

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר? אייס קפה או מילק שייק? פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? אוכל- סיני או איטלקי? קולה או ספרייט? תה או קפה? אוכל תימני או מרוקאי? מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? בורקס גבינה או תפו"א? סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה עם או בלי מיונז? קולה עם או בלי קרח? לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? שוקו או מוקה? מסעדה או 'פאסט פוד' ? מלצר או מלצרית? ארוחת ערב או בוקר? קרטיב או ארטיק? סלט- יווני או טורקי? דונאטס או קרואסון? עוגות או עוגיות? אורז, קוסקוס או פירה? עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? מאכלים- מתוקים או מלוחים? שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? פאנקייק או וואפל? גלידה בגביע או בכוס? קוטג' או גבינה לבנה? גבינה פרוסה או גבינה משולשת? חומוס או טחינה? סודה או מים? גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? ריבה או חמאה? שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? אבטיח או מלון? 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? עוגת גבינה או בראוני'ז? דג דני'ס או סול? אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? קרמבו- המילוי או העוגיה? אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אוכל או קינוחים? שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? סופגניה או אוזן המן? מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פחית או בקבוק? אייס תה או אייס קפה? שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? 33. האם קשה לכם להתקלח? ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? מה כחול יותר בננה או חרצית ? מה גבוה יותר עמק או ים ? מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? מי המציא את האספרגוס ? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? אינג'וי

just טלוש

New member
עונה.:p

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר?פיצה אייס קפה או מילק שייק?אייסקפה
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?בולונז! איכ פטריות! אוכל- סיני או איטלקי?סינייי
קולה או ספרייט?קולה תה או קפה?נסקפה אוכל תימני או מרוקאי?תימניייייי
מסעדה חלבית או בשרית?חלבית סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?רביולי:p פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה! איכס טונה. טונה עם או בלי מיונז?בלי טונה ובלי נעליים קולה עם או בלי קרח?בטח שעם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?רגיל! מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף? חחח שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה יכול להיות..אבל גם וגם נראלי..פיצול מלצר או מלצרית?מלצר
ארוחת ערב או בוקר?ערב קרטיב או ארטיק?מה ההבדל?
סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?קוראסון!
עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה?אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?עוף בדבש מאכלים- מתוקים או מלוחים?גם וגם שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שוקו שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל רגיל קוקה קולה או פפסי?קוקה פאנקייק או וואפל?וואפל
גלידה בגביע או בכוס?כוס קוטג' או גבינה לבנה?קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה.. חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים! גלידה- פיסטוק או מנטה?אף אחד
ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד. ריבה או חמאה?אף אחד! שניצל אמיתי או טבעול?שניהם|מ אוהב| צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס רגיל!~אכלתי היום:p אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?אמ אנד אמס! בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד גר'יז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוניז' דג דני'ס או סול?איככככככככככככככס. אף אחד מהם.בחיים לא דג.בחיים! אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?להזמין הביתה הכי כיף! אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים!!:p קרמבו- המילוי או העוגיה?מילוי מילוי! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייסקפה. אוכל או קינוחים?קינוחים שקדי מרק או קרוטונים?אף אחד? סלט חצילים או סלט מיונז?סלט מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?של אמא:) סופגניה או אוזן המן?סופגנייה אבל בלי ריבה
מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כריות! סלט פירות או סלט ירקות?ירקות
! פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה? נו אייייייייייייייייייייייייייייסקקקקקקקפפפפפפפפפההההההההההההה

just טלוש

New member
ממשיכה.

שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = טל,14,נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבתתתת ארוך!
3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם 1 אבל לפעמים פעמיים 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב הכי נוח אבל זה משתנה. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אה?
7. כמה זמן אתם מתקלחים ? שעות על גבי שעות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?שמפו של קרליין וסבון כיף
9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנסת לבד
איזה שאהל הזויה גאד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? חחחח לפני אבל לעמים אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ?
ידיים..אבל זה משתנה
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 הרבה
14. עם או בלי ספוג ? בלי שאלות הזויותתתתתתתתתתת 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה!:O 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יומיים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות אויש שתקו 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3 אחים. אחד בן 30 השני בן 27 השלישית בת 24 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא לא
21. על מה אתם רבים ? על שטויווווווווווות 22. יש לכם חדר פרטי ? כןD: 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? קורל קורל קורללל
אהובתי! 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על דברים מפגרים גם 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת:O 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לפעמים..100 שקל:p 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקלחים ואז הולכים! לא נעים
29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת ואז אני זורקת את הבגדים לסל כביסה 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?כן חחחחחחחח 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת:p ואטז הולכת לחדר ומתלבשת שם.. 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת?בצעד תימני 33. האם קשה לכם להתקלח?מאוד.מאוד קשה..זו משימה כ"כ קשה שאני בקושי עומדת בה.LOL ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ?גבר נדמה לי חחחח מה כחול יותר בננה או חרצית ?חרצית מה גבוה יותר עמק או ים ?
מה משולש יותר ריבוע או מלבן ?ריבוע? חחחחחחחחח מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ?
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ?
שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ?אה? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ?עוד לא למדתי על זה
מי המציא את האספרגוס ?השכנה שלי פה ממול למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ?לעשות שקשוקה לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ?שירי מיימון איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ?שמתסכלים בשעון הלא נכון
אינג'וי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה

פיצה או המבורגר? המבורגר - אבל משהו עסיסי וטוב שאחרי זה אני אחרבן כמו שצריך אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת אוכל- סיני או איטלקי? ממ... וואלה גם וגם קולה או ספרייט? ספרייט תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי. יש יותר מגוון
מסעדה חלבית או בשרית? ביחד סופלה או סורבה? סורבה פטוצ'יני או רביולי? רביולי... פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? בלי לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? הכל שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? פאסט פוד. יותר כיף לחרבן את זה. מלצר או מלצרית? מלצרית ארוחת ערב או בוקר? לילה
קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורז עם קוסקוס, פירה ושניצל!! עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? תנו לי שוקולית וזהו קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? לימון קוקה קולה או פפסי? פפסי פאנקייק או וואפל? וואפל גלידה בגביע או בכוס? בכוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? איכס סודה או מים? וואלה סודה זה אחלה גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים ריבה או חמאה? חמאה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? MM בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? ג'ריז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מילוי עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? דניס אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? LOL בית חולים כמובן. יש שם אחלה אוכל!! לאכול במסעדה או להזמין הביתה? תלוי... אבל באל י לפעמים להזמין ככה סיני אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? גם וגם
קרמבו- המילוי או העוגיה? מילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס שוקו אוכל או קינוחים? אוכל, וקינוחים. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק! סלט חצילים או סלט מיונז? איכס אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? נסתי
שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = אלון 18 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים. 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? לפעמים גם וגם :ס 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? בקיץ פעמיים... אבל פעם אחת זה בטוח
5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? כמעו צהרייפ וערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אבא מסבן לי את האשך ואמא את התחת 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 18 שנים 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הד אנד שולדרס. סבון של דאב 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? נכנס לבד. ברוך השם אני לא ילד קטן -_- 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? פחח אחרי וגם לא בטוח שיש 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים\זרועות. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת. 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים!! 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? ממ... סתם כשבא לי 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות: בינתיים זה לקום בבוקר. לא לעשות כלום. להיות מול המחשב. ללכת לחבר. לשמוע מוזיקה וכאלה. עוד כמה ימים זה צבא :ס 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות בנות 24-25 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? פעם... 21. על מה אתם רבים ? בעיקר בגלל הצקות שלי
22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 3. קוראים להם בשמות של בני אדם 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על שטויות. בעיקר על זה שאמא לא מכבסת לי בגדים כשאני צריך. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אני לא מקבל עונשים בחיים :X 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא מקבל. כשאני צריך מביאים לי. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? עברנו את הגיל הזה
אבל בדרך כלל זה גם וגם :ס 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? מתקח לפני 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת על הגוף 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? פותח את הדלת 33. האם קשה לכם להתקלח? מאוד... ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? האישה. הגבר עדיין יכול לשגל ולעשות ילדים (בעזרת ויאגרה). האישה לא. מה כחול יותר בננה או חרצית ? הראש שלי מה גבוה יותר עמק או ים ? עמק? מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? בטהובן על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? האמצעי שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? בין ברווז לבין מה? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? הפלצתי מי המציא את האספרגוס ? אני למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? קקי לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? האשך שלי איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? עונים על שאלון של אפסים כמו זה

just טלוש

New member
../images/Emo6.gif

"פיצה או המבורגר? המבורגר - אבל משהו עסיסי וטוב שאחרי זה אני אחרבן כמו שצריך" "פאסט פוד. יותר כיף לחרבן את זה." "6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אבא מסבן לי את האשך ואמא את התחת" "32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? פותח את הדלת" "מה כחול יותר בננה או חרצית ? הראש שלי" "לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? האשך שלי" אתה פשוט אחד האנשים הקורעים ביותר שאני מכירה.
קרועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.

green plan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי!!!!!! קברת אותייייייי!!!
גם ככה כואבת לי הבטן!!

So like a rose

New member
LOL

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר? פיצה. אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות. אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי. קולה או ספרייט? קולה. תה או קפה? קפה. אוכל תימני או מרוקאי? רוסי הכי טוב, פילמניD: מסעדה חלבית או בשרית? בשרית. סופלה או סורבה? סופלה. פטוצ'יני או רביולי? רביולי. פלאפל או שווארמה? שווארמה. בורקס גבינה או תפו"א? גבינה. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?איכ. טונה עם או בלי מיונז? איכ. קולה עם או בלי קרח? עם. לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? שחור. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף. שוקו או מוקה? שוקו. מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה. מלצר או מלצרית? מלצר^^ ארוחת ערב או בוקר? ערב. קרטיב או ארטיק? מה ההבדל? גלידה. סלט- יווני או טורקי? יווני. דונאטס או קרואסון? קוראסון. עוגות או עוגיות? עוגיות. אורז, קוסקוס או פירה? פירה. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו. מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים. שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוויצרי. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? דיאט. קוקה קולה או פפסי? קוקה. פאנקייק או וואפל? פאנקייק. גלידה בגביע או בכוס? גביע. קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת. חומוס או טחינה? טחינה. סודה או מים? מים. גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטניםD: ריבה או חמאה? ריבה. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי. צ'יפס או חטיף צ'יפס? חטיף. אבטיח או מלון? אבטיח. 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? הא? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד ג'ריז. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס. עוגת גבינה או בראוני'ז?גבינה. דג דני'ס או סול? איכ. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? טעמתי רק של בית חולים. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? מסעדה. אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? בריא ומשעמם. קרמבו- המילוי או העוגיה? עוגיה. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה
אוכל או קינוחים? קינוחים. שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. סלט חצילים או סלט מיונז? חצילים. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא. סופגניה או אוזן המן?סופגניה. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים. צ'יריוס או כריות? כריות!! סלט פירות או סלט ירקות? ירקות. פחית או בקבוק? בקבוק. אייס תה או אייס קפה? אייס קפה
[נו..] אוי ואי אני רעבהX: שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = מאיה גיל = עוד שבועיים 16. זכר או נקבה = ביאצ'. 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת. 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? לורד. סתם, אמבטיה. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אמ, לבד. :\ 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה ככה. 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? כיף. 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? לפני. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הידיים. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1. 14. עם או בלי ספוג ? בלי. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף כן. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 4. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים : קמה ביד לישון.O: 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אחד. בן חמש. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן. 21. על מה אתם רבים ? הוא מעצבן. 22. יש לכם חדר פרטי ? כן. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 2. אסתי ואלכס. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? שטויות. 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? בלי יציאות לכל החופש הגדול..בכיתה ח'. אאוץ'. 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? איך שיוצא. 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כשאני שמחה כן(; 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת. 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? מגבת ! 33. האם קשה לכם להתקלח? לא.. ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? אישה, כי הציצי שלה נפול כזה נו. מה כחול יותר בננה או חרצית ? הראש שלי. מה גבוה יותר עמק או ים ? אני לא עונה על שאלות דפוקות כאלו. מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? - מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? אנג'לינה ג'ולי. על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? אני לא מורחת חמאה. שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? בין ברווז לבין קקי? קקי יותר כוסון. כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? בגלל קקי, אבל ששש. מי המציא את האספרגוס ? אני. למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? לדרוס חתולים. לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? כאילו מה. מה:( איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? תבונה.

green plan

New member
עונה../images/Emo3.gif

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר?המבורגר אייס קפה או מילק שייק?מילק שייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?בולונז אוכל- סיני או איטלקי?סינייייייייייייייי
טל טאיווק דחוף קולה או ספרייט?קולה תה או קפה?תה אוכל תימני או מרוקאי?תימני מסעדה חלבית או בשרית?בשרית סופלה או סורבה?שש פטוצ'יני או רביולי?שש פלאפל או שווארמה?פלאפל בורקס גבינה או תפו"א?גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה טונה עם או בלי מיונז?בלי
קולה עם או בלי קרח?עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?ששששששששששששששששששששששש מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?תימני
שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?מלצר חתיך ארוחת ערב או בוקר?ערב קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?קרואסון עוגות או עוגיות?עוגות
אורז, קוסקוס או פירה?אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוק אבל לא יותר מדי שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?פונץ'... קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?דיאט קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה פאנקייק או וואפל?וואפל גלידה בגביע או בכוס?גביע קוטג' או גבינה לבנה?קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?איכככככ ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד מה אני שירלי? ריבה או חמאה?ריבה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?גדכעגראיארטחטולוטריג6475 בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?ו56ו5ו6אלחחעכיצחוע קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?מלוי עוגת גבינה או בראוני'ז?גחעיגרח דג דני'ס או סול?ררעדקרע אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?רעדקרעדקראגי לאכול במסעדה או להזמין הביתה?אידקריאידרע להזמין הבייתה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?טעים ומשמין קרמבו- המילוי או העוגיה?הכל ביחד אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?שוקו אוכל או קינוחים?קינוחים
שקדי מרק או קרוטונים?שקדי... סלט חצילים או סלט מיונז?מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?מסעדה סופגניה או אוזן המן?סופגנייה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוחים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?פירות
פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה? קפה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם =קורל גיל =14 וחצי זכר או נקבה =
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?צהריים 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אקסל עוזר לי 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?מאיכפת לך?? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח? אני ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? סבתא 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? ברור 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? כוס 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ?
14. עם או בלי ספוג ? עם 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? בערך.. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?יחפה 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 4 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ?כל היום עושה 69 עם אקסל
19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחים 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן 21. על מה אתם רבים ? הכל 22. יש לכם חדר פרטי ?עאיגאריראיראיגראירגאי 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? טל טל טל וטל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? הכל 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא מדברים איתי??
26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כעיכטיחטחטח 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? כן 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? כעדגעיכירימממרגי 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?אהא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? ערומה
32. איך אתם יוצאים מהמקלחת?בתנועות סיבוביות 33. האם קשה לכם להתקלח?כן מתיש פשוט ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ?גבר מה כחול יותר בננה או חרצית ?בננה
מה גבוה יותר עמק או ים ?ים מה משולש יותר ריבוע או מלבן ?עיגול מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ?אני על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ?ימיני שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ?לסיון?שומדבר כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?איכשהו... מי המציא את האספרגוס ?סבתא למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?לחאיעןלקיחע לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ?אריאדקרעענ איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? מנחשים..

just טלוש

New member
קראתי../images/Emo23.gif

חחחחחח על השאלה ששאלה איך אתם יוצאים מהמקלחת אז כתבתי בצעד תימני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תימנים לשלטון
זוכרת שאמא שלך רקדה צעד תימני עם אלימלךךךך
באילתתת

green plan

New member
XDDDDDDDD

אויש אל תזכירי לי את זה!!! היא רקדה שוב אבל עם מישו אחר...מהצוות בידור..

eran377

New member
ארוך...

פיצה או המבורגר? המבורגר אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סורבה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? טונה טונה עם או בלי מיונז? בלי קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? כפרי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? פטריות שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצרית
ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? אורז עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אני היחיד שלא הבנתי?
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? עבור.. קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד
עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? איכסה דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? מנסה בריא ומשעמם, אבל לא תמיד מחזיק
קרמבו- המילוי או העוגיה? שונא קרמבו אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז? איכס אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? ירקות פחית או בקבוק? פחית אייס תה או אייס קפה? קפה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. שם: ערן גיל: 17 וחצי זכר 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בדר"כ בוקר 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?
לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20-30 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הד אנד שולדרס
9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד... 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? בדר"כ אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הראש 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? כפכפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יומיים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות - קם בבוקר, מקלחת, בצפר, חוזר הביתה, אוכל, מנגן, עובד על השירים של ההרכב, מקליט, מקליט, מקליט, הולך לישון. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח בן 30, אחות בת 33. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא, הם זקנים מידי... 21. על מה אתם רבים ? עם אחותי אני לא רב, עם אח שלי בעיקר על האוטו של אמא
22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 2 חברים... עדי ואביעד 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני מטלות בבית... 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכר.. לא משהו רציני 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 400 ש"ח בחודש
27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לא 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת על הגוף 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? 2 רגליים והרבה רצון טוב 33. האם קשה לכם להתקלח? לא ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? גבר בן 80 מה כחול יותר בננה או חרצית ? בננה מה גבוה יותר עמק או ים ? ים מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? באך על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? המזרחי שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? יש לו יותר נוצות כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? ערבי הפליץ בישיבה של האו"ם מי המציא את האספרגוס ? ארקדי גאידמק למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? גלגל עזר לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? לזכר שירי מיימון איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? מדליקים את הטלויזיה ובודקים אם יש סיינפלד

Y036

New member
עונה

פיצה או המבורגר? המבורגר אייס קפה או מילק שייק? אייס פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט?ספרייט תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? לא יודע מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופלה? פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? רגיך מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? תלוי מתי מלצר או מלצרית? מלצרית כוסית ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? תלוי מתי סלט- יווני או טורקי? לא יודע דונאטס או קרואסון? דונטאס עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים? מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? גם וגם חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? מנטה ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? אמיתי אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? הרשי בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנד קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? דניס אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה? תלוי מתי אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? שניהם קרמבו- המילוי או העוגיה? מילוי! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? קוטונים סלט חצילים או סלט מיונז? בעע אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? תלוי מתי סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? קפה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = יובל גיל = 15 זכר או נקבה = זכר 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? תלוי מתי 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב ולפעמים בוקר 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? תחשבו לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 3-4 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו מה שיש, סבון מה שיש 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לפעמים ההורים משגעים אותי לפעמים לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? בד"כ 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? מקום עם שערות כדי שיהיה קצף..ואני לא מדבר על הראש 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? גרביים, כפכפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל פעם שאני מתקלח 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות מה?! 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3 אחיות - 28 שתיים ואחת 24 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? תלוי מתי 21. על מה אתם רבים ? כל מיני 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לא יודע מי יודע עלי הכל 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? הממ לא יודע 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? רק בחגים וכאלה 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית ואז הולכים 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? ברגל 33. האם קשה לכם להתקלח? לא ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? שניהם באותו גיל מה כחול יותר בננה או חרצית ? בננה מה גבוה יותר עמק או ים ? עמק מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? מלבן מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? מוצרט על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? שניהם שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? אין הבדל כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? אנשים חשפו פטמה במצלמה בצ'אט והמנהלים התעצבנו מי המציא את האספרגוס ? אני למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? לדרוס פטמות לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? אה? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? שואלים מישהו

ש נ י1

New member
חצי מהפורום הזה שאלונים../images/Emo3.gif

ואני עונה רק על חצי... אין לי כוח פיצה או המבורגר? פיצה! אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק עדיף פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שניהם יתקבלו בברכה... אבל בולונז עדיף אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? קפה אוכל תימני או מרוקאי? לא זה ולא זה
מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? פפפ... פטוצ'יני או רביולי? אני צריכה תרגום... פלאפל או שווארמה? או עכשיו אני מבינה... פלאפל. בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? שיהיה עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? רגיל מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עוף שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצר:p ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? דונאטס עוגות או עוגיות? עוגה אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? דבש מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? בגביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוזה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? לא זה ולא זה ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? חטיף אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? ???????? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? ???????? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? לא מבדילה אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס נראה לי לאכול במסעדה או להזמין הביתה? הביתה הכי כיף אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס אוכל או קינוחים? קינוחים שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים סלט חצילים או סלט מיונז? אף אחד אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? של מסעדה סופגניה או אוזן המן? אוזן המן מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? צ,יריוס (עם שמונים סימני קריאה) סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס תה הסוווווףף
השאלונים האלה הולכים ונהיים מטישים... ועוד לא עניתי כל הכל

Cloudy Now

New member
טוב נו.

פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? אנ'לא מבינה בשניהם.. מסעדה חלבית או בשרית? חלבית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? פוטטו
סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? לא אוהבת טונה קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן עם שומשום
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? לא הכי מתה על מרק... שוקו או מוקה? שוקו פוראבר. מסעדה או 'פאסט פוד' ? אין לי כסף לשניהם
מלצר או מלצרית? מלצרית
ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? פירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? שום עוף מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? פרנץ' ^^ קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? זה לא משנה לי פאנקייק או וואפל? פנקייק גלידה בגביע או בכוס? לא משנה קוטג' או גבינה לבנה? לא אוהבת קוטג'... גבינה פרוסה או גבינה משולשת? צהובה
חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? טבעול צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? אמנמס. יאמי. בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? לא משנה קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? שוקולד. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? שוקולד. אין על שוקולד. עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? לא אוהב דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס.. לאכול במסעדה או להזמין הביתה? אין כסף עזבו אותי אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? מגוון קרמבו- המילוי או העוגיה? הכל ^^ אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? וניל אוכל או קינוחים? הכל
שקדי מרק או קרוטונים? לא ולא סלט חצילים או סלט מיונז? שונאת חצילים, לא מתה על מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? אמא, דא. סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים צ'יריוס או כריות? כריות סלט פירות או סלט ירקות? תלוי פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? קפה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי שם: אסתי גיל: 16 נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? אמבטיה 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 1 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? לילה 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? אמא לפעמים באה לשאול אם לא טבעתי או משהו, כן 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20 דקות ככה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? סרקל\קרמה 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד.. 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי
12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? כתפיים 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 1 14. עם או בלי ספוג ? עם, הכי שולט 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות. עזבו אותי. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 3: 3 וחצי, 7 וחצי ו-12. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא 21. על מה אתם רבים ? לא 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? מאיה 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? כל מיני 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא זוכרת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? זה משתנה. 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים* גם וגם 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? ישנים* אצלם 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? גם וגם? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? חחח לא 31. איך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? עם הרגליים 33. האם קשה לכם להתקלח? לא ולסיום-שאלון הזוי באמת עזבו אותי.

סינרגה

New member
היי עונה

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר? גם וגם אייס קפה או מילק שייק? גם וגם פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בולונז אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי וגם סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? הפוך אוכל תימני או מרוקאי? גם וגם מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופלה פטוצ'יני או רביולי? פטוציני פלאפל או שווארמה?שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? סובין מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עדשים שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? פסט פוד וגם מסעדה מלצר או מלצרית? לא משנה ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קורסון עוגות או עוגיות? עוגות אורז, קוסקוס או פירה? גם וגם וגם עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? איכס עוף מאכלים- מתוקים או מלוחים? שניהם שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שווצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה פאנקייק או וואפל? פנקייק גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? איכס גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס? ציפס אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? M&M בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? האגן דאג קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? גם וגם סירופ מייפל או סירופ שוקולד? גם וגם עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? גם וגם עוגת גבינה או בראוני'ז? גם וגם דג דני'ס או סול? סול אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס חח בית חולים שלא נדע לאכול במסעדה או להזמין הביתה? להזמין אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? בריא קרמבו- המילוי או העוגיה? מילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים? אוכל שקדי מרק או קרוטונים? שקדים סלט חצילים או סלט מיונז? מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? מסעדה חחח סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? ענבים צ'יריוס או כריות? ציריוס סלט פירות או סלט ירקות? גם וגם פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס תה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? דוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ?2 5 . מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? גם וגם 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? חצי שעה 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? מה זה משנה 9 . אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11 כן . מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? גוף 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעמיים 14. עם או בלי ספוג ? 15 בלי . אתם כל יום מחליפים מגבת ? כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? כן 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ?3 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25 מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29 . איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31 . אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? 33. האם קשה לכם להתקלח? ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? מה כחול יותר בננה או חרצית ? מה גבוה יותר עמק או ים ? מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? מי המציא את האספרגוס ? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? אינג'וי כמה קישקושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למי היה כוח לכתוב את השטויות האלו??????? הזוי ביותר!

scary mary1

New member
עוד שאלון ארוך שאף אחד לא יקרא..

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר? פיצה אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? בלונז אוכל- סיני או איטלקי?סיני קולה או ספרייט?קולה (כאילו דה!) תה או קפה?קפה אוכל תימני או מרוקאי?מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית?בשרית סופלה או סורבה?סופלה פטוצ'יני או רביולי?רביולי פלאפל או שווארמה?שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? איכס טונה קולה עם או בלי קרח?עם קרח לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?כפרי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עוף שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?מסעדה מלצר או מלצרית?מלצר ארוחת ערב או בוקר?בוקר קרטיב או ארטיק?ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?דונאטס עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?דבש מאכלים- מתוקים או מלוחים?מלוחים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שוקו שויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל!! קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה פאנקייק או וואפל?פנקייק גלידה בגביע או בכוס?בגביע קוטג' או גבינה לבנה?גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?גבינה פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?חטיף אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?הרשי!! בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?בן אנד ג'ריז קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?ברואניז דג דני'ס או סול?איכס דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?בריא ומשעמם קרמבו- המילוי או העוגיה?המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס וניל אוכל או קינוחים?קינוחים שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?מיונז אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא סופגניה או אוזן המן?סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?תפוזים צ'יריוס או כריות?צ'יריוס סלט פירות או סלט ירקות?ירקות פחית או בקבוק?פחית אייס תה או אייס קפה?אייס קפה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי שם =יעל גיל =17.9 זכר או נקבה = נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבים 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?ערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?ברור שאמא עוזרת..חחחח לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 20-15 דקות 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?פנטן 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?חח לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? יאפ 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? הראש 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?ברור 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? נשארים יחפים :p 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יומיים 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות קמה,עושה דברים שעושים בבוקר, בצפר, חוזרת אוכלת,ישנה,ומפה זה משתנה בכל יום..חחח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? יש לי 2 אחים 11 ו-23 ועוד אחות בת 20 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כן...יש לי אח קטן זה מטבעם לקרצץ.. 21. על מה אתם רבים ? על כל דבר אפשרי 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ?2 חברים..דנה ומעין 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? בעיקר עם אמא...על למה לא שטפתי כלים וכאלה 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אף פעם לא הענישו אותי 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? כשאני צריכה ההורים מביאים לי 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? בכלליות גם וגם אבל מי כבר יושן אצל חברים ןההפך.. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ?מתקלחים בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חח לא 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ?עם מגבת 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? נקיים?! 33. האם קשה לכם להתקלח?לא ולסיום-שאלון הזוי באמת מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ?גבר בן 80 מה כחול יותר בננה או חרצית ?השמיים מה גבוה יותר עמק או ים ?ים מה משולש יותר ריבוע או מלבן ?ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ?אני:) (כן בטח..חח) על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ?למה דווקא חמאה? אממ אני עושה אן דן דינו שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? בין ברווז לסימן שאלה ? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? כמו שפרצו כל המלחמות...קם מפגר שהחליט שהוא צריך לשלוט בעולם.. כמו פינקי והמוח..חחחח מי המציא את האספרגוס ? אספה מה ? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ?כדי לזרוק על אנשים שמעצבים אותך בדרך:p לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? כשאני אדע אני אודיע איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? כשאמא צועקת עליכם לקום בואנה שאלון אחד ההזויים.. מאיפה הוצאת את זה..חח?

אני עונה רק על החלק האמצעי../images/Emo3.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = שחר, נקבה, 16 ו... 8 חודשים
2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבים
3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? טוש. 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? פעם אחת, בקיץ פעמיים לפעמים. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? ערב, בדר"כ. 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? הו גאד, מה? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? תלוי ביום שעבר עליי.... 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? הרבל אסנס!
וסבון כיף. (מוי כיף....) 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד, מה אני בת 6? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? אכן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי. 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? ידיים. 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם, לפעמים פעמיים. 14. עם או בלי ספוג ? בלי. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? לא. 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? בחורף, נעלי בית. 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 5, נראה לי. 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות ? או גאד. קמה ב7:20 בערך, 7:37 אני יוצאת לטרמפידה, עולה על הסעה, מגיעה לבצפר.... מגיעה הביתה בצהריים בערך.. טוב, אין לי כח. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח אוטוטו בן 20, אחות בת 30. 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא. 21. על מה אתם רבים ? לא רבים. 22. יש לכם חדר פרטי ? ברור. 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? יש בערך 3 כאלה. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על הכל? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אני לא חוטפת עונשים 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 150 ש"ח לחודש 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? קודם כל, ישנים ולא יושנים. וכן. 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? וואווו איזו חפירת על 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? בחדר. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? כן. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? מגבת. 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? עם הרגליים? 33. האם קשה לכם להתקלח? לא.

sapirs1

New member
עונה.

זה או זה- אוכל פיצה או המבורגר?המבורגר אייס קפה או מילק שייק? אייס קפה פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? שמנת ופטריות =] אוכל- סיני או איטלקי? סיני קולה או ספרייט? קולה תה או קפה?קפה אוכל תימני או מרוקאי? מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית? אמ תלוי סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? רביולי פלאפל או שווארמה? פלאפל בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?חביתה טונה עם או בלי מיונז?בלי מיונז קולה עם או בלי קרח?עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?לחם כפרי יאמי מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?- שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?פאסט פוד מלצר או מלצרית?מלצר ארוחת ערב או בוקר?בוקר קרטיב או ארטיק? ארטיק סלט- יווני או טורקי?יווני דונאטס או קרואסון?דונאטס עוגות או עוגיות?עוגות אורז, קוסקוס או פירה?ברור שקוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?ברביקיו מאכלים- מתוקים או מלוחים?מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?שוקו שויצרי [של המכונות בבית ספר
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? רגיל קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה פאנקייק או וואפל?פאנקייק גלידה בגביע או בכוס?גביעה קוטג' או גבינה לבנה?קוטג גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה?פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולוד ריבה או חמאה?חמאה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?שניהם אבטיח או מלון?מלון 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקלד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?מלוי שוקלד עוגת גבינה או בראוני'ז?בראוניז דג דני'ס או סול?איכ דגים. אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? לאכול במסעדה או להזמין הביתה?מסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה?שניהם אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה אוכל או קינוחים?שניהם שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?לא זה ולא זה אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?אמא סופגניה או אוזן המן?סופגנייה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כרוית סלט פירות או סלט ירקות?ירקות פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה? אייס קפה שאלון קצת הזוי על מקלחת ועוד קצת 1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ?אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או טוש ? תלוי 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? כעיקרון 2,לפעמיים 3. 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ?בוקר וערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ?נו לבד 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ?אוי 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ?לבד 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן. 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ?לפני 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? נו.! 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? .. 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ?כן 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ?רק גרביים 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כליום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות -אוי זה ארוך. 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? אח ואחות 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? כשמתחשק 21. על מה אתם רבים ? שטיות 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 4. 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? - 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? לא נענשת 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא כשצריך כסף פשוט נותנים לי 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? לפעמיים 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? מקלחת.. 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ?חחח מי לא?. 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? - 32. איך אתם יוצאים מהמקלחת? 33. האם קשה לכם להתקלח?לא

למעלה