מקבץ שאלות ותשובות

מור ד

New member
איך אומרים-"אני צמחוני" בשפות זרות?

למי יש בבקשה את הקישור לאתר שכתוב בו איך אומרים "אני צימחוני" בכל מיני שפות?

avinterface

New member
אפר החלפה... מישהו?

ידוע לכם אולי האם ואיפה אפשר להשיג את המצרך הזה? הוא מגיע בצורת אבקה והוא עשוי מעשב ים מסוג LAMINARIACEAE... :)

U n i c o r n

New member
אופ אנשים

לא רשמתי כאן המון זמן! אז למי שלא זוכר אותי (כי אני לא ממש מוכרת) אני שירה בת 15 מהרצליה צמחונית ואלרגית למוצרי חלב. אני ממש עצובה הכלבה שלי ברחה לפני שבועיים ואני מפחדת לחשוב מה קרה לה. אנחנו אימצנו אותה מהאס או אס ומי שמצא אותה גילה שהבעלים הקודמים שלה התעללו בה
די אני כל כך מפחדת עליה! ובעניין אחר לגמרי הרופא שלי אמר לי שחסר לי המון ברזל בגוף אז התחלתי לקחת תרופה לאנמים(כבר שבועיים אני לוקחת) ויש לזה מלא תופעות לוואי לא נעימות בכלל! מה אתם אומרים? להפסיק לקחת את זה ולסבול מחוסר ברזל ? או להמשיך ולסבול מכאבי בטן ועוד תופעות לוואי? שירה

m_shy

New member
על ויטאמין B12

מתוך המסמך "מידע חשוב על ויטאמין B12" שבאתר IVU: "אצל מבוגרים, תסמינים נפוצים למחסור [B12] כוללים אובדן אנרגיה, עקצוצים, חוסר תחושה, רגישות מופחתת לכאב או לחץ, ראייה מטושטשת, צורת הילוך חריגה, פצעים בלשון, זכרון לקויי, בלבול, הזיות, ושינויי אישיות".

avinterface

New member
שום דבר?

"אפר החלפה" אמור להיות התחליף הכי בריא שיש למלח ואף אחד פה לא מכיר את זה?

Michelle1

New member
שירה

יש לסולגאר כדורי ברזל שנקראים gentle iron ותופעות הלוואי שלהם פחותות. נראה לי שיש צורך בהתאמת הכדור המתאים לך, ולא בויתור על כדורי ברזל באופן כללי. ברור שאת גם יכולה לבחון את התזונה שלך ולוודא שאת צורכת מספיק ברזל- זה לא יהיה במקום הכדורים, אבל יאפשר לך ביום מן הימים כשתתאזני, להפטר מהם ולצרוך לבד את כל הברזל שאת זקוקה לו. בהצלחה מקוה שלא תתיאשי ותצליחי למצוא את הכלבה- יש לפרסם מודעות עם תמונות בכל מקום אפשרי ולערב מה שיותר אנשים בחיפוש. בנוסף תפני לכל ההסגרים/כלביות/וטרינרים באזורך ותודיעי שאת מחפשת אותה.

U n i c o r n

New member
michelle

תודה על העצות אני אתחיל לקחת את הכדורים האלה! אני חושבת שהכלבה כבר לא תחזור, נראה לי שמישהו לקח אותה, אבל מילא, מה יש לעשות, אני רק מקווה ששם יהיה לה טוב איפה שהיא נמצאת!

m_shy

New member
מתוך אתר IVU

הנה הדף המרכז הפניות למשפטים הקשורים בצמחונות / טבעונות, בשפות העולם. ביניהם "אני צמחוני". 1 2 3 נסיון, אההמ אהממ...: Jeg spiser ikke kød, æg og mælkeprodukter אמר, ולא יסף.

בקשר למפגש הפורום (../images/Emo82.gif../images/Emo73.gif)

האם מישהו מגיע מאיזור חיפה או עובר בחיפה במהלך הנסיעה? אשמח להצטרף למישהו לאוטו
ולהגיע

למעלה