מקבץ שאלות שלא קשורות לפורום

Jack Peachybutt

New member
אולי לא הכי קשור - לגבי webcam

אני מעריך שאולי זה לא הפורום הכי מתאים, אבל אולי מישהו יודע... אני רוצה לקנות מצלמת ווב, ושמתי לב שיש מצלמות דומות מאותה פירמה (למשל אני הסתכלתי על לוג'יטק), שיש להן אותה רזולוציה (640 על 480) ואותו FPS (30), USB 2, ובכל זאת יש הבדלים במחיר (מ 120 עד 450 ש"ח) במה מתבטא ההבדל (מה הפרמטר שקובע את ההבדל במחירים) ? הרי זה לא המיקרופון המובנה... וחוצמזה וזה אין שום פונ' מיוחדות למצלמות היקרות יותר... תודה

samg

New member
פרוייקט עיצוב אתר - לכל המעוניין!!!

שלום רב, שמי Sam Goldfarb, הנני מנכ"ל חברת XtraART אשר משווקת יצירות אומנות יוקרתיות ברחבי העולם מאומנים שונים אשר מגיעים מיפן ,אוסטרליה,ואירופה. בימים אלו אנו בונים קונספט שיווקי חדש לעסק בעזרת טובי המומחים לשיווק באמצעות האינטרנט. אתר האינטרנט החדש אמור להוות את ספינת הדגל של החברה כאשר הוא ישמש כאתר מכירתי ליצירות האומנות וכמו כן כאתר להתרשמות מהיצירות עבור גלריות יוקרתיות ברחבי העולם כגון: לונדון, ברלין ועוד. אנו מעוניינים לתת במה לאומן צעיר ומוכשר אשר יעצב את אתר האינטרנט. תאור כללי של האתר: נדרשת בניית אתר אינטרנט תוך דגש על השפה החזותית והעיצובית של אתר אשר פונה לפלח שוק יוקרתי-האלפיון העליון. על האתר לשדר יוקרה ,מיצוב גבוה,אמינות. על העיצוב להיות מוקפד,מעודן ואנין טעם. נדרשת כמו כן יכולת בפלאש אך רק בנגיעות קלות בעיצוב האתר. אנו התרשמנו לטובה מהאתר הבא: http://www.sofitella.com לכל המעוניין נא לפנות לכתובת הבאה: [email protected] ואנו נחזור אליו בהתאם לעמידה בקריטריונים של המטרות העיסקיות. נודה לכם אם תוכלו לצרף עבודות קודמות שעשיתם במסגרת פרטית ואף פרוייקטים במסגרת לימודים. נדגיש שוב כי האתר יזכה לחשיפה בינלאומית וזוהי במה בינלאומית לאומן אשר בוודאות יקבל עבודות נוספות עקב פניית לקוחות שיתרשמו לטובה מאתר החברה. תודה שהקדשתם מזמנכם, ובהצלחה Sam Goldfarb

שאלה.....

תגידו איך אני מחברת את המצלמה למחשב ניסתי ולא עולות לי התמונות למחשב.... ועוד משהו אומרים עלי שאני צלמת טובה יש לי תמונה שצילמתי בים המלח שנה שעברה הנה למטה קישור זה כמה פוסטי םלפני תחפשו ותכנסו ותגיבו

שאלה לגבי רכישת מצלמה

http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=25949&ref=12 זו מצלמה שמתפרסמת פה בתפוז, כדאי לי לקנות אותה? אני מחפשת מצלמה טובה שתחזיק מעמד ותשמש אותי לטיולים וכל מיני אין לי תקציב ממש גדול לכן זה מדבר אליי, ברור שהייתי רוצה איזה ניקון ריפלקס אבל לבינתיים ...זה שווה? או שזה טריק במחיר הזה כי הזום 4 ונראה לי שזה בסדר אני צריכה עיצה ממוחים אם כדאי לקנות את זה ואם לא אז מה כן

seafox

New member
שלום, אם תוכלו לעזור ל י...

למרות שאני לא יודע אם זה המקום. אתם מכירים שיש בפתיחה של סרטים ישנים הקרנה של מספרים רצים לאחור כאילו בוך מטרה או "בולזאי"? (5,4,3,2,1) האם יש שם למושג הזה שאני יכול למצוא אותו באינטרנט או שזה סתם? תודה!

E l i r a n 8 4

New member
איזה מצחיק אתה

"חשיפה בינלאומית", "במה לאומן" בוא נחתוך ת'סיבובים ותגיד שאין לך כסף לשלם למישהו מקצוען בתחום.

binon

New member
מצלמה מעולה

אבל לא לקנות מגט איט. אני קניתי אותה מאתר היבואן לפני 3 שבועות ומאוד מרוצה. המחיר אותו מחיר, תוך יומיים היא הייתה אצלי בבית והם נותנים אחריות 3 שנים ולא שנתיים. כרטיס הרחבה לא תקין שהגיע עם המצלמה הוחלף מיידית בכרטיס יותר איכותי ללא שום בעיות.

samg

New member
הבהרה חשובה - ינתן תשלום

מובן שאינני נוהג לדבר על עניינים כספיים עוד לפני תחילת ההתקשרות. למען הסר ספק : א. עבודת המעצב שיבחר תזכה לתגמול כספי הולם. ב. כמו שציינתי, האתר יזכה לחשיפה בינלאומית. ג. חשבנו לתת במה למעצבים צעירים שלא ניתנה להם הזדמנות לעבוד בחברת עיצוב. (יש המון אומנים מוכשרים כאלה). למען האמת, לא האמנתי כי אקבל תגובות שכאלה. לכל מי שעדיין מעוניין להציע מועמדותו: ניתן לפנות לאי-מייל: [email protected] תודה Sam

E l i r a n 8 4

New member
אתה שוב מצחיק

כל היוקרה של החברה שהצגת ואתה לא פונה לחברת עיצוב או למעצב אתרים מקצוען בתחום?! תודה שהבהרת שינתן תגמול כספי הולם (תודה באמת) למעצב וחשיפה בינלאומית. הכל בעלמא, זה ברור. מי שיפול לניצול הזה, זה רק מעצב זוטר בן 15 שהעיצוב שלו גם יהיה בהתאם. אגב... מי אתם? איפה כתבו עליכם? כמה זמן אתם קיימים? היה לכם אתר קודם?

bk23

New member
כנס לכאן:

האתר היחיד שחבר שלי בנה (בשביל חברים שהעסק בשבילהם). הכל בנה לבד.. מא' ועד ת'. אם אתה מעוניין תשאיר הודעה בפרטי.

DeathWing

New member
רבותי - זו הצעה לגיטימית

אני מוכרח לומר שאני לא מבין את האי אמון. הבחור אמר במפורש - מי שמעוניין - אפשר לשלוח מסר. תשלום יינתן. חיפוש קטן בגוגל מעלה את האתר הבא http://xtraart.com/ - שום דבר מפוקפק בעיני.

ran refael

New member
מקבץ שאלות שלא קשורות לפורום

הפורום עוסק בעיבוד דיגיטלי לצילום סטילס נא להפנות את השאלות לפורומים המתאימים

ציקי007

New member
אלבומים אמריקאים.

היי,אני איש מכירות של מעבדה גדולה במרכז ואנחנו עוסקים באלבומים אמריקאים(דיגיטל) משהו מתענין בהזמנות יצור קשר... צלמים בעיקר!

משיייי

New member
שלום יש לי שאלה../images/Emo140.gif

כרגע אני מצלמת וידיאו קצר במצלמה דיגיטלית והסיומת Avi איך משנים את המצלמה כדי שהסיומת תהיה wmv?

marko41

New member
בקשת עזרה

יש לי מצלמה קנון a520 ברצוני שהתאריך יופיע על התמונה האם זה אפשרי ואיך אני מבצע זאת? תודה

למעלה