מקבץ שאלות

מקבץ שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

1 היכן אפשר לקנות מוצרים נילווים ליצירת תכשיטים (כמו חבקים לחרוזי הפימו, חוט תיל, סוגרים,לולאות,חרוזים שונים,חרוזי מעיכה וכד') במחיר זול? אני קונה במקום יקר למדי. 2 האם מחיר חימר פולימרי נוזלי הוא בסביבות 35 ש"ח? 3 איך מונעים התעותות של פרוסת גליל על חרוז בזמן הכידרור? 4 האם ניתן להשיג טבלת צבעים של פימו כולל מיספרים וציון שקיפות (כבר קרה לי שגיליתי זאת לאחר האפיה...)? 5 למה אין לי מצלמה דיגיטלית? (סתם, זה לא קשור אליכן...) ת ו ד ה !!!

ƒan†a

New member
יאללה תשובות..למה שאני יודעת

1. אם את מהמרכז יש חנות בשם "אבגד" ברחוב החשמל 3 בתל אביב ויש שם את כל הדברים האלה שאת מחפשת, במחירים סבירים. 2. אני קניתי את הפימו הנוזלי ב-44 שקלים. 3. בקשר להתעוותות הפרוסה, הייתי ממליצה לך לכדרר (כמובן שלכדרר רק בין הידיים-בכרית היד) ממש ממש בעדינות, כן, זה לוקח יותר זמן אבל התוצאה יוצאת הרבה יותר מדוייקת ולא מעוותת. 4. בקשר לטבלת צבעים אני לא יודעת..אבל מסתובבות באינטרנט כאלה. בהצלחה

פנטה,../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif אם מישהיא מכירה חנות

כזו גם באיזור נתניה-כפר סבא, אשמח לדעת עליה. זה יהיה לי יותר קרוב. ת ו ד ה ר ב ה!

eri ubhmi

New member
אז ככה - אני קונה את האביזרים

הנלווים בחנות שנקראת 'חרוז ותכשיט' בגבעת חן בסמוך לרעננה (2 דק' מצומת רעננה צפון). דרך אגב את הפימו אני קונה ב- 6.90 ש"ח ב'פיראט האדום' באזור התעשייה בכפ"ס, ויש גם חנות שלהם בבית יהושוע. הם מוכרים את הלקה לפימו ב- 15 ש"ח, הכי זול שפגשתי עד עכשיו אולי תספרי לי במסר מאיפה את??? יכול להיות שאנחנו שכנות...

תומסקה

New member
יש חנות בקניון דרורים...

בצומת דרור... המחירים סבירים, ויש מבחר סביר. בכל מקרה- כדאי לך לקפוץ לת"א לרחוב החשמל ולסביבה. יש שם המון חנויות חרוזים, ובסיכומו של דבר אם תקני כמות גדולה זה גם יצא לך יותר זול מאשר לקנות פעם פה במחיר גבוה ופעם שם...
לגבי השאלה ה-4: יש טבלת צבעים של פימו... אבל מזתורמת שקיפות? ומה גילת אחרי האפיה?

../images/Emo43.gifהנה טבלת הצבעים של פימו סופט

הטבלה שנתנה ניב הקטנה היא טבלת צבעים של פימו קלאסיק יש הבדל במספרים וגם אין כל כך להשיג את הפימו הזה בחנויות.

../images/Emo188.gif|נובקשר לחנויות ברחוב החשמל...

תכשיטי צבי- החשמל 1 טל' 03-5603680 אבגד החשמל 3 טל' 03-5605531\ 03-5601451\ 03-5609112 יש גם חנות בהוד השרון ברח' הבנים 14 שקוראים לה עולם היצירה.. קצת יקר אבל יש שם דברים יפים טל' 09-7418878

פימו שקוף - מצוירת עליו נורה קטנה

ככה את יכוהל לדעת לפני האפייה. יש צבעים שהם לא שקופים בהגדרה אבל אם עושים אותם בשכבה מספיק דקה גם הם נותנים שקיפות. אני עובדת רק עם רגילים ועושה הרבה נריות וכאלה. ובנוסף: פימו שמחזיר אור בלילה מצויר עליו ירח, ופימו נצנצים מצוירים עליו נצנצים

ישנם צבעים בעלי שלושה מספרים

שהם שקופים. בגלל שהם גם צבעוניים הם נראים כמעט רגילים אבל מי שמכיר כבר יודע לזהות אותם.

למעלה