מקבץ שאלות- razor-sharp knives

flor77

New member
מקבץ שאלות- razor-sharp knives

את המשפט הזה תרגמתי כך "לקבל סכינים חדות כתער"?
To get razor-sharp knives

ובחלק הזה אני לא בטוחה תמיד עם צורת הפעלים...
"אתם תבלו פחות זמן בהשחזה, ויותר זמן בשימוש (?) או בלהשתמש בכלים ובסכינים חדות...
תודה וחג שמח לכל חברי וחברות הקבוצה המקסימים והעזרה הלא מובנת מאליה.

With this flexible belt technology, you'll be spending less time sharpening, and more time using, sharp knives and tools.

flor77

New member
משפט מהסרטים מבלבל במיוחד.

Work sharp הם משחיזי סכינים, דרקס היא חברה, ודריל דוקטור זה מותג של דרקס. מבולבלים? חחחח גם אני.
ניסיון לתרגם את המשפט הזה "כלי work sharp אשר מיוצרים בידי חברת דרקס, על ידי אנשי המותג drill doctor?

"Work sharp", is made by Derex, the drill doctor people. We've sold over 3 million sharpeners since 1973."

flor77

New member
Sharpeners

מדובר על משחיזי סכינים, חשבתי לתרגם את "sharpeners" בתור משחיזים, אשמח לרעיון נוסף לגבי תרגום המילה הזאת...
"Work sharp, is made by Derek, the drill doctor people. We've sold over 3 million sharpeners since 1973."

ההשחזה והשימוש מתייחסים שניהם לכלים המושחזים.

טכנולוגיה זו תאפשר לכם לבזבז פחות זמן על ההשחזה וליהנות מזמן רב יותר בשימוש ב ...

flor77

New member
Dull knife- סכין קהה?

מתלבטת אם לכתוב סכין קהה או סכין בעל להב קהה?

flor77

New member
idiot-proof

חושבת לתרגם כ"משהו שכל אחד יכול לעשות/להבין איך להפעיל? עדיין לא נתקלתי במונח המקביל בעברית :) וורק שארפ היא מערכת השחזה.
The work sharp is pretty much idiot proven

חן 1111

Active member
חסינת טעויות, חסינה בפני טעויות

קלה לתפעול וחסינת טעויות

flor77

New member
outdoorsmen

למונח הזה חושבת על הרפתקנים או אנשי שטח? מה נשמע מתאים?
See for yourself, why hunters, fishermen and outdoorsmen, all over the country are talking about the work sharp knife and tool sharpner.

flor77

New member
Guide

המונח Guide בהקשר הזה כנראה סוג של כוונן שקשור בזוויות חיתוך בזמן השחזת הסכין רק לא בטוחה איך לתרגם אותו אשמח לרעיונות
Our precision knife guide, assure a perfect convex edge, that is shaving sharp, every time. Just set it in the guide, and pull trough.

flor77

New member
זה צריך להיות משהו עם כיוונון

ומדריך נשמע לי די בכיוון, תודה :)

flor77

New member
Shaving sharp

Shaving sharp- עוד מונח שאני לא בטוחה איתו... הכיוון שלי הוא קצה להב "שחותך את האוויר (מרוב שהוא חד) בכל פעם", אבל כאמור לא בטוחה ואשמח לרעיונות
Our precision knife guides, assure a perfect convex edge, that is shaving sharp, every time.

flor77

New member
שאלה אחרונה לחלק הזה Pull trough

מצרפת את הסרטון קישור (1:52) כי מראים שם את התנועה, עם pull trough חשבתי אולי "העבירו אותו" אבל זה לא נשמע לי מספיק טוב :I
Just set it in the guide, and pull trough

למעלה