מקבץ שאלות

jester56

New member
אז ככה

מבדיקה ראשונית שעשיתי דרך התצלום ששלחת אני יכול לומר ששתי הקלטות האלה הומרו ל DVD ואפשר למצוא אותן במארזי DVD של אלביס שהד ארצי משווקים היום גם לי יש כמה קלטות מהסוג הזה בחנות ערכם לא עולה על 25 ש"ח בדיוק מהסיבה שניתן למצוא אותן היום בפורמט משופר יותר (DVD)

בערך בכל מקום ../images/Emo13.gif אבל הנה פירוט:

"ויקרא" - פרישמן פינת מסריק (סמוך לכיכר רבין), מאחורי מסעדת "כנאפה"; מבחר יפה אם כי יקר, ושם מאוד יפה לחנות. "לוטוס" באלנבי 101 - יש להם ממש המון ספרים, רובם לא ממוינים. "ליבררי דו פואיה" - חדשים ומשומשים בכיכר מסריק, בצרפתית. "צו קריאה" באבן גבירול 88, חנות כיפית שלפני הרבה שנים שתיתי בה ויסקי עם המוכר (שמאז פוטר). "שפת אם" באבן גבירול 54 - אולי שם שתיתי את הויסקי? הן מאוד קרובות.
"עץ הדעת" בבן-יהודה 42, עם מוכר חובב שירה. "קדמת עדן" בדיזנגוף 91 ,שהיא גם הוצאת ספרים, ויש שם הרבה מדע בדיוני. "פולק" בקינג ג'ורג' 36, ספרים ישנים וגם עתיקים, וגם מפות, וגם הם סנובים-משהו. מספיק?

auntie moe

New member
לא מדוייק

שפת אם (שהיא אחת מרשת רובינזון כמו ויקרא) נסגרה מזמן וכך גם "עץ הדעת" (נסגרה זאת אומרת, לא חלק מהרשת) בויקרא, זה אותו המוכר שהיה. בנוסף, יש את החנות של הלפרין בתחילת אלנבי, שהיא מעולה ויש בה אולי גם את מגוון השפות הגדול ביותר. ויש עוד אחד ותיק ששכחתי את שמו בגאולה פינת אלנבי למשל ויש אחת קטנה בבן יהודה שטראסה כמעט על הפינה עם טרומפלדור ויש את חנות הספרים "הגרמנית" בבן יהודה 101 נדמה לי, קרוב לפינה עם שדרות בן גוריון ויש גם את הנסיך הקטן ב"קינג ג'ו'רג' בואכה סימטה אלמונית ועוד

The Fading

New member
רק תסתובבי בכל אלנבי ותראי הרבה

השמות שנתנו פה לא הכי רלוונטים.את יכולה לחפש במדריך דפי זהב זה הכי טוב.

למעלה