מקבץ שטויות מתשובות בחינת הבגרות

ערן חדד1

New member
מקבץ שטויות מתשובות בחינת הבגרות

להלן מקבץ אקראי של שטויות שכתבו תלמידים בבחינת הבגרות בחלק של חבלית-נושאית: * סיבה להמלחת המים בבאר היא עודף גשמים שמחלחלים וכך נוצר עודף של מים מתוקים, ולכן הם זזים לעבר המים המלוחים ומתערבבים בהם. * בקליפורניה אין תנאים מתאימים להתפתחות תעשיית הייטק משום שלא רחוק משם, בעמק הסיליקון, מתפתח אזור גדול של הייטק ולכן אין טעם לנסות ולפתח גם בקליפורניה. * בקליפורניה אין תנאים מתאימים לתעשיית הייטק משום שלתעשיית הייטק צריך מחצבים כמו ברזל ובקליפורניה אין ברזל. * מפעל לייצור סוכר ימוקם ליד הים כי נחוצה כמות רבה של מים וזה נוח לגידול (באמת, הבוקר שמתי לב לטעם המלוח של הקפה) * גידול סוכר הוא גידול טרופי שנפוץ באקלים ערבתי עם גשמי קיץ (רק על היצירתיות המופלאה במשפט הקצר הזה הייתי נותן לו / לה נשיקה) * יש יותר תיירות בעולם כי ככל ששעור התמותה גדול יותר כך יש יותר אפשרות לטייל בעולם (מה שנקרא "טיול נשמות") * מפעל אלומיניום ימוקם ליד הים כי כדי לייצר אלומיניום צריך מים. * מפעל טקסטיל ימוקם ליד יער טרופי שממנו מפיקים כותנה. * באלסקה יש יערות טרופיים והכל קפוא שם. * מקור השם "אל ניניו" הוא על שם אל מיתולוגי. * ההוכחה לתאוריית פגיעת האסטרואיד שהכחיד את הדינוזאורים היא אנשי המערות שחיו בתקופה ההיא ונקברו בשכבות של קרח. האדם האחרון שנמצא הגיע לגיל 5300 שנה (איזה דמיון פורה יש לנער / ה). * וההבקרה בהא הידיעה היא המשפט הבא: "רצועת החרושת" בארה"ב לא נמצאת לאורך המיסיסיפי והמיזורי משום שיש שם ביצות וסופות טורנדו שהרסו את האדמות והחקלאות ולכן אי אפשר יותר לחרוש". נשבע לכם - אלה ציטוטים מבחינות בגרות. לא יודע אם לצחוק או לבכות. ערן

../images/Emo6.gif + ../images/Emo7.gif

אהלן ערן, שמחה שחזרת עם שירשור המחץ!!! זוכרת אותו מהשנים הקודמות
באמת לא יודעת אם לצחוק או לבכות, אבל זה כנראה המצב.... הכי נחרט בזכרוני המשפט " .... בחצי כדור הים הצפוני..." , משפט מאיזו בחינה שבדקתי לפני שנתיים : ) ועול הדרך... מתי יתפרסמו התוצאות, יש תאריך? המשך שבת רגועה ונשמח לעוד פנינים

ערן חדד1

New member
רק עוד שבועיים תסתיים הבדיקה והתוצאות תהינה ל

להערכתי באמצע אוגוסט או לקראת סופו

מקווה שלא יהיה מקבץ נוסף../images/Emo10.gif

עצוב מאוד. אבל לא מתפלא. אם כאן תלמידים (אמנם אקסטרנים) פנו בשאלות כיומיםם -שבוע לפני הבחינה במה ללמוד -בהחלט לא מפתיע אותי. ותמשיך "להינות" בבדיקה.

אלתית יקרה- תודה על הארוח והפגישה באילת

אז תדעו לכם שהשבוע זכינו להיפגש בעיר הדרומית.
אחרי תקשורת מקצועית ואחרת במיילים ובפורמים. מסתבר שיש אנשים נחמדים מאחרי ה"נייק ניים" של כולנו... ניפגש במרכז.

../images/Emo24.gifתודה חביבתי

ולא רק נחמדים אלא לעיתים מוצאים קשר משפחתי
ניפגש. אל לא תמלטי מזה
. ושתדעי החום בשבוע נורא יותר.

כאן קריר ונעים. היום אני בבית!

צעדתי השכם ואני נמרחת מול המחשב. עייפה... כעלי כבר יצא ליום פעילות. הבן לא מרים את הראש מהארי פוטר 7 ............... מסתמנת התקדמות לטובה בתהליך היציאה להדרכת מורים בגיאוגרפיה.

למעלה