מקובלות = שטויות, לדעתי בכל אופן

Nobody u know

New member
מקובלות = שטויות, לדעתי בכל אופן

סתכלו אני לא מבין למה אנשים פה ככ אכפת להם מה כמה ערסים חושבים עליהם או לא חושבים עליהם אני לא מבין למה להוציא מאות שקלים על מכנסיים ונעליים רק כדי לצאת "כלים" רציני, אני לדוגמה, אני לא נקרא "מקובל " אבל אני לא שם ממש זיין על זה אני לא עושה דברים בשביל למצוא חן בעיני אנשים אני עושה דבר ראשון מה שאני רוצה לעשות יש כאלה ששונאים אותי בשביל זה, יש כאלה שאוהבים אותי בשביל זה אני הולך לסרטים באולינג וכדומה עם טישירט וג'ינס מהשוק, ותאמינו לי שום דבר איום ונורא לא קרה יש לי כמה חברים, איזה 5 שאנחנו הקמנו מעיין להקת מטאל קטנה לדעתי העניין עם בני נוער הרבה זה שהם פשוט כמו פס יצור מחורבן, שיכפולים, כולם ככ מנסים לצאת כמו ה"חברה" עד שהם כבר מאבדים את עצמם לגמרי, נמחקים, לדוגמה סתם רק בגלל שכמה מה"מקובלים " אלק לפני כמה חודשים חשבו שקזה עזה שמזה הזה השיר באוזבקית ההוא מגניב כולם שמעו אותו, אפילו שחצי ממי ששמע חשב שזה זוועתי אבל שיכנע את עצמו ההפך. THETS MAKE ME SICK

gloom

New member
כיף לך../images/Emo66.gif

כולם אומרים כזה לא לשים זין ולא לשים זין, אבל לכולם אכפת ממה שאחרים חושבים עליהם, לא נדמה לי שיש מישהו אחד שזה לא מפריע לו, כיף לכם כזה להיות ממול המסך של המחשב ולהיות מאגניבים כאלה וזה...... אני למשל שופע ביטחון עצמי באינטרנט וכשאני בא להתחיל עם מישהי במועדון ולהזמין אותה לריקוד זה לא יוצא לי כי אני פשוט מפחד שהיא תחשוב שאני רוקד גרוע..... כולם ככה...... ותאמין לי אני בטוח שב-99% אתה לא מתנהג מול המחשב כמו שאתה מתנהג במציאות......

Nobody u know

New member
אממ

ברור שיש קטעים שעדיין קצת מתביישים, בכל זאת אדם זה יצור חברתי בשיט אני מדבר באופן כללי לעשות יותר מה שבראש שלך ופחות מה שבראש של אנשים אחרים זה הכל

p r u d e n s

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

האמת שלי כן אכפת מה חושבים עליי, אכפת לי אם צוחקים עליי ואני נעלבת מזה ואני שמחה כשחושבים עליי דברים טובים, ואני שנונה ואני מאגניבה ואני סופרת אבל אני לא רוצה שאף אחד ידע, למה? כדי שלא יתחיל להיות לי את המוניטין של החננה המרובעת, דהה. אני הולכת עם בגדים ממותגים, אבל לא של לי קופר ושל קרוקר וכאלה שעולים המון כסף, רק אם זה סוף עונה כי אכפת לי מה חושבים על איך שאני מתלבשת ואין לי בושה להודות בזה! אז לך לא אכפת מאף אחד וסבבה לך, אבל אתה צריך להבין שלא כולם יכולים...

S H I L G I

New member
מסכימה איתך לגמרי..גמאני בערך ככה

אבל יש ילדים שהם פשוט לא מקובלים והם גם לא ממש קונים ג'ינסים ב500 שקל ונעלים ככה ככה ככה כי כולם עושים את זה, הם פשוט באים לפה כי רע להם, או שהם עברו את זה פעם והם יודעים מה זה. אז חלאס.

S H I L G I

New member
ותוספת בקשר ללבוש

כבר אמרו לי דברים רעים בקשר ללבוש ולא מעניין אותי.אני קונה מה שלדעתי נראה טוב עליי.

יש כאלה שלא קונים

בגדים ב500 שקל, לא שמים אל אף אחד, לובשים סנדלים ומכנסיים קצרים בבית ספר, ועדיין מקובלים ויש להם הרבה חברים. יש כאלה שחושבים שמישהו יעריך אותם כי יש להם בגדים "יפים" או כי יש להם עגיל בגבה, את כל אלה אני לא מעריך וזה רק מוריד את דעתי עליהם.

למעלה