מקובלים ולא מקובלים נחשפים

kokonet

New member
מקובלים ולא מקובלים נחשפים

היי אנשושים מי קובע מה זה מקובל ומי מקובל? או להיפך? איך אתם מגדירים את עצמכם? אם בא לכם לדבר על הנושא הזה תשאירו לי מסר- גם אם אתם מוגדרים כמקובלים וגם אם לא...חשוב לי לשמוע את שני הצדדים יצאתי מדעתי תיכף אשוב

oasis147

New member
אמממם...

מי שקובע זה הבנאדם עצמו- הגישה שלו. אני מכירה ילדה שלא מתחברת עם אנשים, אבל בגלל הגישה שלה היא מקובלת, ותמיד תהיה

Sonia Culochi36

New member
ט-עות! ../images/Emo10.gif

כמה קלישאות אתם זורקים פה סעעעעעמק ערס ראאאאסמי!!!

oasis147

New member
...

אין כזה דבר טעות פה, כל אחד מביע את דעתו, דבר ראשון. דבר שני, מה כן נכון? היופי לא תמיד עוזר

שאלה יפה שאלת בני

(אלא אם כן את בת ואז זה צריך להיות 'שאלה יפה שאלת בתי'). מי קובע? אנחנו חיים את חיינו לפי נורמה,חוקים ומנהגים שנחשבים ללגיטימיים ועברה עליהם אסורה,על פי זה-מקובל הוא האדם שעונה בצורה הכי חזקה לתנאים שמציבה הנורמה.תחשבו על זה,לפי מה אנחנו מעצבים את הפרופיל של המקובל? לא מקובל,באופן בלתי צפוי לחלוטין,הוא בדיוק ההפך.

מחו

New member
שאלה יפה

ת'אמת אני לא מקובלת בטירוף בכלל לא יורדים עליי. ו........... כן בא לי לדבר על זהתגיבי לי.

ת ו מ ו ש

New member
זה עובדה:

מי שנראה הכי טוב, ומי שהכי חזק. ואין מה להתווכח כי מי שחזק פיזית, לא מעזים לרדת עליו כי הוא חזק והוא יפרק אותך רק אם תנסה וכל האלה שנראים טוב הבנות נמרחות עליהם אז אין מה לרדת עליהם.. אני מגדיר את עצמי באמצע כי לא יורדים עלי... אבל בואו נגיד שאני לא כוכב השכבה ולא דוגמן פוקס :\

דווקא לא נכון...../images/Emo41.gif

אצלי בכיתה הילדה הכי מכוערת היא הכי מקובלת.. אולי בגלל שהיא בן בת כזאת והיא קרובה לכל הבנים.. והיא כזאת ג'ון ביריון מגעילה... וצבועה..
אבל היא רק המקובלת של הכיתה, אז אולי אתה כן צודק, כי המקובלת של השכבה אצלנו יפה.. ופרחה.. :)) קר לי!
חתולה סיאמית...מיאו!

ת ו מ ו ש

New member
מממ.. זה לא רק זה

זה אלו שמחצינות הכי הרבה ביטחון עצמי אלו שאומרות "הא תסתכלו עלי!" הן הכי "מקובלות", הן מראות שהן לא מפחדות מאף אחד... כמו בנים רק בצורה הרבה יותר מגעילה וביצ'ית :\ יש לנו פול בנות מכוערות בשכבה והן המלכות כביכול...

למעלה