מקובלים ולא מקובלים-על מה ולמה?

lovemedo

New member
מקובלים ולא מקובלים-על מה ולמה?

מישהו פעם חשב למה החברה יוצרת לעצמה סטיגמות כאלו? כאילו למה בכלל ילדים (זה קיים לרוב ביסודי) מתחילים עם כל העניין הזה? זה מטריף!!! יש ילדים שממש נפגעים מזה, גם פיזית וגם מנטאלית! אני למשל עד היום מסתכל על ילדים שהיו ביסודי שלי "מקובלים" ומפחד להתקרב, למרות שבכיתה הנוכחית שלי אין את זה (חמסה חמסה טפו טפו טפו!). זה עניין מאוד דוחה, ולפי דעתי הוא מתחיל בגלל כמה ילדים כאלה שלא כל כך מחבבים אחרים, והם יוצרים קבוצה שלאט לאט נהפכת ל"עליתה" חברתית. זה לפי דעתי מה שקורה. מה אתם חושבים על זה???

אדויסמן

New member
זה הכל עיניין של:

קנאה, זה מאוד פשוט, וגם אולי כריזמה וביטחון עצמי, יש אנשים שמה לעשות פשוט בולטים, בגלל הביטחון העמני שלהם והנוחכות הזאת שמפנה את כל הראשים. אבל ילדים הם פשוט עם רשע, אבל ממש הם לא עושים חשבון לאף אחד, הייתה לי חניכה שהרגישה לא טוב והקיאה בכיתה ובמקום שכל החברים שלה לקבוצה יתמכו בה הם צחקו עליה והתלוננו על זה שהיהה מסריח הכיתה...

lovemedo

New member
>>>

ילדים הם אכן עם אכזר, ותסלחו לי בנות, אתם עוד יותר. אני לא מדבר סתם, אלא לפי דעתי הפילוג מתחיל מהבנות. הבנים יותר נגררים ומחמירים עם זה...

אדויסמן

New member
בנות לא אכזריות

אנחנו פשוט מניפולטיביות, ואני סולתח וכמובן מסכימה (באיזה שהוא מקום) אבל זה רק בגלל שאנחנו הרבה יותר חכמות.

WoLfN

New member
ציטוט מכישור הזמן...:

"ההבדל בין גברים ונשים הוא מאד עקרוני; גברים שוכחים, אבל לעולם לא סולחים, ונשים סולחות, אך לעולם לא יישכחו. כשאדבר עם מורגז, היא תזמין אותי לכוס תה, תשאל אותי לשלומי, מדוע בקרחתי, ותלווה אותי בידידות רבה לעבר התליין. ידידי, אל תנסה להבין נשים..." (תום מרילין) ד"א, תקראו את הסדרה. היא גאונית ביותר.

»liat«

New member
יש ויש אבל בנות מתחילות עם זה

לא תמיד אבל הם הגורמות מקובלים=ביטחון עצמי נוחכות מראה טוב וחוש הומור (לא תמיד) בתור אחת שבאמצע אני רוצה להגיד שפעם הייתי חנונית הייתי מיתבישת אפילו ליקרוא תשובה בכיתה!!! איך שעליתי לז' התחלתי להיות פחות אבל תמיד שנאתי את המקובלות" שלא יסתובבו עם מישהו בגלל המראה שלו והחברה הנוכחית שלי כל הזמן אומר לי מה את אומרת שלום למכוערים עם יראו אותך אי פעם אומר לו שלום ויצלמו את זה את תיהיה חנונית הכי גדולה בעולם וכל מיני כאלה וזה ממש מעצבן בתור אחת שסבלה "ממקובלות" ושתבינו חברה שלי היא לא ממש "מקובלת"

אדויסמן

New member
אני לא לגמרי מסכימה:

אני חושבת שמראה לא באמת קשור, קודם כל מראה זה בעייני המסתכל ויופי בא מבפנים, כמה שזה נשמע מוזר, זה ככה, כשעליתי לכיתה ז' (אוו לפני שנים!) הצטרפה עלינו ילדה חדשה שכולם הסכימו שהיא מהממת! והיא גם הקרינה את זה רוב הבנים הצועי לה חברות וכל זה... בערך בעמצא כיתה ט (עדיין ממש ממזמן) פגשתי מישהו מהיסודי שלה והוא לא האמין לי שאני חושבת שהיא יפה, זה הכל היה היחס שלה לעצמה ואיך שהיא מקרינה החוצה, מסקנה: אם תחשבי שאת יפה זה יקרין גם אל אחרים! ולמזלי גם אצלנו אין מקובלים ולא מקובלים יש יותר עיניין של חבורות, מי שלומד מוזיקה הרבה יותר מחובר למי שלומד איתו וכאלה...ואני יכולה להגיד בכנות שאני לא מרגישה כאילו מישהו בשכבה שלעי מעלי, בשום מצב, יש פשוט אנשים שאין לי שום דבר משותף איתם...

אדויסמן

New member
האמת?

התחלתי ונשברתי ב16, כמה ספרים יכולים להיות בסדרה אחת? ואז חשבתי לעצמי זה לא יכול להיות כזה נורא יש רק 19 ואז גילית שיצאו עוד שניים וגם הם לא האחרונים!

WoLfN

New member
סינתיים יצאו 20

לפי מיטב ידעתי. אני בדיוק התחלתי את ה9, וזה ממש כיף ^0^

bla blla

New member
לפי דעתי..

הפחות מקובלים הופכים את המקובלים למקובלים.. כי, לפחות אצלי, המקובלים לא היו יפים יותר ובטח לא נחמדים יותר... אבל בגלל שהקבוצה של הפחות מקובלים חושבת שאסור להתקרב אליהם ולהתחנף אליהם זה יוצר מעין מעגל שבסוף זה מראה שיש קבוצה של מקובלים וקבוצה של ילדים לא מקובלים.. (למרות שלפעמים הקבוצה של הלא מקובלים יותר גדולה..) תחשבו על זה...

אדויסמן

New member
חכה חכה...

אתה תתיאש בסוף... וכשתתיאש תתחיל את הבלגריאד אם עוד לא קראת....

swirrrly

New member
אין לי מושג ../images/Emo118.gif

זה משהו שקורה במעין אופן טבעי כזה בלי שאתה בכלל שם לב... זה ענין של לעמוד במוסכמות חברתיות, אני מניחה. לא להיות יוצא דופן. ולא להסתובב עם היוצאי דופן. וכמו שכולם אמרו בטחון עצמי באמת... גם צריך קצת אופי רשע.. ואם יש לך מזל אתה אדם טוב ומושלם =\

אדויסמן

New member
אצלנו זה:

כמה שיותר יוצא דופן ככה יותר ""מקובל"" זה פשוט שמי שיותר יוצא דופן יותר בולט וזה תמיד בולט לטוב....

למעלה