מקובל או לא מקובל- לא מקובל \=

מקובל או לא מקובל- לא מקובל \=

שלום, אני ילד בכיתה ז' ואני רוצה שתביעו את דעתכם כלפי הסיפור שלי (או יותר נכון המציאות שלי): קודם כל נתחיל בזה שאני לא מבין המקובלים בכיתה. הכל התחיל מאז שקנו לי מחשב, לא עזבתי אותו מאז ועד היום. ולאט לאט התחלתי לאבד את חברי בגלל זה. לאחר שנה כבר נראתי אחרת- ילד עם משקפיים שלא יוצא מהבית וכל היום על המחשב... "חברי" לכיתה החלו לשנוא אותי ולהתרחק ממני. הם ירדו עלי ועל המשקפיים שלי והתחלתי למצוא את עצמי חוטף מכות בהפסקות
. חלק מהבנות בכיתה עוזרות לי והשאר סתם שונאות אותי. האם ישנה דרך להשיב אלי את חברי?

תדבר איתם ../images/Emo16.gif

ואם אתה מרגיש שהמחשב מפריע לך אז תצמצם לעצמך את זמן המחשב.
ניר

אהמ..

אני חושבת שאולי כדאי שמדי פעם תעזוב את המחשב... דבר שני- אני בטוחה שלא כולם "שונאים" אותך כמו שאמרת.. בטוח יש איזה מישהו שאפשר לדבר איתו, להיפגש איתו מדי פעם.. תצא, תהנה, תכיר. תראה להם מי אתה, וכמה אתה שווה. להסתגר בבית זה לא הפיתרון. ובקשר למכות- אני חושבת שכדאי שתפנה למישהו מוסמך מורה\מנהל\יועצת\הורים.. ו.. ברוכים הבאים אלינו!

Azemer50

New member
תקשיב

פעם הייתה לי בדיוק אותה בעיה כמוך. בקטע של החשב תצמצם. אמרת שיש כמה בנות בכיתה שלך שעוזרות לך תנסה להתחבר איתם יותר וככה תכיר דרכם עוד אנשים ומעגל החברים שלך יגדל. ובקשר לקטע של המכות הייתה גם לי בעיה כזאת במשך שנה כמעט היה איזה ילד שהיה מציק לי והוא היה נחשב למקובל וחזק וכל החרטה הזה עד שיום אחד התעצבנתי לקחתי מקל בייסבול ופירקתי אותו.עכשיו הרבה יגידו פה זה טוב חהגיד את זה ולא לעודד לאלימות אבל אין מה לעשות אלימות כן פותרת בעיות ומה שלא הולך במוח לפעמים כן הולך בכוח, עצה שלי תפוס את אחד הילדים שמציקים לך ופרק אותו וככה גם המעמד החברתי שלך בביה"ס ישתפר כי תחשב כאילו לחזק.או שתקרא לאחיך או משהו.

S H I L G I

New member
דבר ראשון:

אל תעשה לעצמך חיים קלים. רוצה חברים? סבבה, תצמצם לעצמך ךפחות בחצי את הזמן שתה גולש במחשב. תתחבר עם אנשים שמוכנים להתחבר אליך תתחבר לחברים של חברים שלהם ולחברים של חברים של חברים... ובקשר למכות תפנה לגורמים מבוגרים ותנסה להתעלם מהשטווית שהם אומרים עליך.

יולה1991

New member
תגובה ארוכה מאוד

אל תיתן להם להוריד אותך אני נלחמת בהם כל החיים שלי ואצלי זה יותר גרוע היו לי כל-כך הרבה פנסים בעינים,כל יום קיבלתי מכות עד זוב דם ורק עכשיו שאני בכיתה ז' מעבירים אותי בית-ספר ואני אצטרך להשלים כי בבית-ספר שבו אני עדיין נמצאת הייתי סמסטר שלם אני אתן לך עצה תצא,תהנה ואל תקשיב למה שאחרים אומרים אחרת זה יכנס עמוק לראש שלך וככה תחשוב גם אתה ואז אתה תוריד את עצמך אז בהצלחה.

למעלה