מקובל עלי

עב

New member
תתחדש על השם../images/Emo103.gif

גם שינית אותו וגם שמרת עליו. תגיד, אתה יהודי במקרה?

ju100

New member
ברוך הבא....../images/Emo41.gif

קבלת פנים ראויה כמו לחבר חדש.. תעשה קיצורי דרך.. למשל...בול! מה אתה לגיד?

עב

New member
ואיפה "אני לא אברג'יל"? ../images/Emo103.gif

האם הוא לא מצטרף לפורום שלנו?

ju100

New member
צריך לקרוא ...../images/Emo41.gif

לו יפה...אולי יצטרף...

ברק 188

New member
עב ,הנה תשובה בשבילך...

חשד: משפחת אברג'יל אחראית לפיגוע בפראג כך נכתה ב-: מערכת וואלה! את רואה דמיון או מציאות. ד"ש למשפ' ביטון הבאר-שבעית.

ברק 188

New member
ברוך הבא חדש ישן

ju למ..מה מה'טול לעשות מה-בול, רוצה שילקקו לו מאחור? כן אבוטבול, לא אבוטבול בשבילנו אתה נשאר אחל'ה בן אדם. המשך יום נפלא

itaf10

New member
באמת, מדוע דוקא אבוטבול?

למה דוקא בחרת בשם "אבוטבול"? איזו סטואציה זה נתן לך?... "רוטשטיין" לא יותר טוב?
אההאההו

itaf10

New member
מקובל עליך? ../images/Emo13.gif

חבר לבן יקר, כמה דברים שאתה צריך לדעת: • כשאני נולד, אני שחור. • כשאני גדל, אני שחור. • כשאני הולך בשמש, אני שחור. • כשקר לי, אני שחור. • כשאני מפחד, אני שחור. • כשאני חולה, אני שחור. • כשאני מת, אני שחור. ואתה, לעומת זאת, חבר לבן: • כשאתה נולד, אתה ורוד. • כשאתה גדל, אתה לבן. • כשאתה הולך בשמש, אתה אדום. • כשקר לך, אתה כחול. • כשאתה מפחד, אתה צהוב. • כשאתה חולה, אתה ירוק. • כשאתה מת, אתה אפור. ועוד יש לך את החוצפה לקרוא לי צבעוני???

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif ברוך הנמצא אבוטבולנו

או לא. מז'חשוב השם. העיקר הבפנוכו, העיקר התוכן. אז תשאר ולא חשוב באיזה שם, מצידי אפילו אבי-טבול, מעוברת שראיתי פעם אצל מישהו. בסופו של דבר, כולנו נוצרנו מאותו החומר, ומאותו אב משותף, ונשוב אל אותו החומר, ולא חשוב מה באמצע!

טומי*

New member
ומה עם השם פרטי....הפרטי ?

..... רוזנשטיין משפחות לא הכי מכובדות בארצנו הגועשת ורועשת

תודה לכל המתענינים

הנה ספור אבוטבולי נחמד בבית העלמין בנתניה יש חלקת קבר מכובדת של האדמו"ר מצאנז' מולו יש קבר מהודר לא פחות של מיועדנו האבא וזקני העיר מספרים שאין אחד אשר מבקר בחלקת הקבר של האדמו"ר ושפוסח על שימת אבן בחלקה הסמוכה. יודעי דבר מלחשים על אמצעי צילום המנציחים את פוסחי הקבר הנ"ל

vera2

New member
אתה לא אבוטבול במחזותינו בהחלפת שם

מרימים כוסית
לחיים.

למעלה