מקוה שאני בפורום המתאים..

מיואשת29

New member
מקוה שאני בפורום המתאים..

כבר חצי שנה עברה מאז שנפרדנו, אני מתגעגעת אליו כל יום שעובר, מתגעגעת יותר. היינו חברים 4 שנים נטו, (שש ברוטו עם הפסקה של שנתיים באמצע), לפני שנה וחצי חזר אליי, אבל הבעיה שלי בסקס (וגיניזמוס, או חרדת ביצוע, מה שזה לא יהיה), לא נפתרה, אני אוהבת אותו, הוא חיכה לי בסבלנות עד שבאיזה שלב כבר לא היה לו חשק.. אני מאד רציתי, הבעיה הייתה שהוא הסתפק בנסיונות מועטים, ומהרגע שחזרנו לא רצה אפילו להחשף בפניי... הייתה שם אהבה גדולה, הוא כתב לי שירים, אמר שהוא אוהב אותי אהבת נפש, אבל באותה נשימה אמר גם שקשה לו איתי. ואני הבנתי אותו.. קניתי דילדו לעבוד על עצמי, וניסיתי, עם עצמי זה הצליח איכשהו, איתו לא.כנראה לא האמין בי. האמת שגם אני לא האמנתי שאצליח. כבר חצי שנה עברה מאז שנפרדנו, נפגשתי עם קואוצ'רית, שלא עזרה לי כל כך מאז.( רק בדברים קטנים כמו מציאת עבודה). יום שלישי קבעתי תור לסקסולוג.. הבעיה היא שאני מאד חרדתית הכל הנוגע למיקרובים. כשניסינו הוא לא רצה לשים קונדום, זה היה בתחילת הקאמבק, לכו תדעו עם מי היה בשנתיים שלא היינו יחד..ועם כמה שכב. הוא טען שלהיות עם קונדום זה כמו להתקלח עם מעיל גשם. אמרתי לעצמי שאולי הפחדים שלי לא מוצדקים, הרי הוא אוהב אותי ואם היה לו משהו הוא היה אומר לי.. אז החלקתי את העניין מתחת לפני השטח ונתתי לו לנסות בלי, אבל הגוף שלי התכווץ - הוא יודע מה טוב לו. לכן הוא לא הצליח להכנס (כן, יצא שהיום, אוטוטו בת שלושים עוד ארבעה חודשים, אני עוד בתולה, לצערי). ואני בחורה חטובה,ונראית מצויין, דבר שרק מעצים את הבעיה. הוא לא נמשך אליי למרות זאת, והסקס היה גרוע.. מה גם שמשחק מקדים לא היה בלקסיקון שלו. תמיד ניגש ישר לעניין, על יבש.. כאילו יוצא למשימה, לכיבוש הבונקר. כשחזרנו אמר שהוא אוהב אותי אהבת נפש,הוא חזר במחשבה שאחרי שנתיים הבעיה שלי נפתרה, אני התביישתי להודות באמת ונתתי לו לחשוב שאכן, פתרתי את הבעיה. חשבתי שכשנשכב, אני אתעלם לחלוטין מהכאב ומהפחד, ואשחק אותה כמו גדולה. זה לא קרה לצערי..קפצתי מעל הפופיק, גבוה מדי, רק כדי שלא יעלם לי. הקאמבק ארך שנה בדיוק, בה גם גרנו יחד, הכל היה מושלם, חוץ מהסקס. ועכשיו הוא בטח מצא לו פרטנרית חמה, לא פריגידית כמוני (חצי שנה זה המון זמן..), בראש השנה וביום כיפור הוריו שלחו להוריי שנה טובה, וגם לי, הוא שלח לי ולהוריי שנה טובה ואני שלחתי להם חזרה, הקשר בין שתי המשפחות, שלי ושלו, היה מדהים, כך שאלמלא הבעיה הדפוקה שלי, היה יכול להיות משהו באמת טוב. אני מרגישה שהפסדתי את העתיד שלי. בנוסף אני לא מתפקדת מאז. יש לי עבודה אחרונה להגיש לתואר (שני) ומאז אני פשוט, כמה שאני משתדלת לשבת עליה, לא מתקדמת איתה. עליי לסיים את התואר עד החודש הבא, ואני באמת בבעיה. במקום להתרכז בסיום התואר אני חופרת ומחפשת פתרונות מה לעשות בכדי להציל את הקשר.. (ניתקתי איתו את הקשר, וכל יום נאבקתי עם עצמי לא לשלוח לו מייל או סמס), ואפילו הכרחתי את עצמי לצאת לדייטים, למרות שאיני מרגישה בשלה לקשר.. ככה יצא שיש לי ארבעה מחזרים בהם אני לא מעוניינת, והדבר האחרון שאני רוצה שיקרה זה שהם יפגעו. אמרתי להם, לכל אחד בנפרד, שאני לא מוכנה לקשר עדיין, שהראש שלי עדיין איתו, אבל ארבעתם לא מוותרים (הם לא מכירים זה את זה) וזה מצב לא פשוט.שלושה מהם שולחים לי סמסים כל יום, כל היום.רוצים להפגש. הרביעי עוד איכשהו סבלני אבל הוא לפעמים בא בלי להודיע, ואין לי כוחות גם לעצמי. באמת.. אני פה כותבת מבעד למסך של דמעות, לא מצליחה להרדם, יושבת עם הרים של מאמרים, גם להתרכז בעבודה אני לא יכולה, העתיד שלי לא ברור כרגע, ורע לי. כל כך רע לי.בנוסף לתחושת ההחמצה של כל השנים שעברו ללא סקס איתו, או בכלל, אני בעיקר מרגישה לבד.. די. נמאס. יש לי כמה שאלות. האחת, האם ניתן להשיב אהבה שאבדה? אם נשאר עוד ניצוץ קטן של רגש אצלו, האם ישנה דרך לטפל בעניין ולגרום לניצוץ להיהפך ללהבה? במקרה שלי בכל אופן? והשניה, במידה והתשובה היא שלילית, הייתי רוצה לדעת, בעיקר הגברים שביניכם, אם הייתם פוגשים בחורה כמוני, חסרת נסיון בגילי המופלג, האם חוסר הנסיון עשוי להרתיע? אגב, אני מגיעה לאורגזמות לבד, וכן, גם אני חרמנית לפעמים. זה לא שאני א מינית או משהו כזה... אם קראתם עד עכשיו, שאפו.. אתם ענקיים, תודה.

היי מיואשת../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה. "מה גם שמשחק מקדים לא היה בלקסיקון שלו. תמיד ניגש ישר לעניין, על יבש.. כאילו יוצא למשימה, לכיבוש הבונקר. כשחזרנו אמר שהוא אוהב אותי אהבת נפש,הוא חזר במחשבה שאחרי שנתיים הבעיה שלי נפתרה, אני התביישתי להודות באמת ונתתי לו לחשוב שאכן, פתרתי את הבעיה. חשבתי שכשנשכב, אני אתעלם לחלוטין מהכאב ומהפחד, ואשחק אותה כמו גדולה." את שואלת אם ניתן להחזיר אהבה ישנה. את בטוחה שאת רוצה בכך? אני רוצה להתייחס אל מה שסיפרת לא בפן סקסולוגי כיוון שאיני מוסמכת לכך. הבעיה/מגבלה שיש לך היא ככל מגבלה- דורשת שימת לב, דורשת רצון לשיפור כדי להשיגו. נסי לשנות לרגע את סוג הבעיה.נניח שמדובר במגבלה נפשית או פיזית אחרת. האם את עדיין רוצה שבן זוגך יתעלם מקיומה? יפעל בדרכים שמקשות על שיפור? לגבי החזרה של אהבה ישנה. האם שוחחת על העניין עם חברך לשעבר? האם ברור לו למה את זקוקה כדי להצליח להתגבר על המגבלה? דבי.

מיואשת29

New member
היי דבי,

אני מבינה היטב את הנקודה שלך, ייתכן שיש בזה משהו.הוא עזב אותי בפעם הראשונה כנראה מתוך הבנה שעליי לטפל בבעיה שלי בעצמי. כלומר, אם הייתי יולדת - האם היה נוטש וחוזר אחרי הלידה? אני צריכה מישהו שיתמוך ויהיה איתי כל הדרך, בכל התהליך, ולא יעזוב באמצע כשקשה. מצד שני - הבחור שמרן, לא הייתה לו מודעות או כלים לשיפור המצב.. בכל בעיה אחרת, מגבלה פיזית או נפשית, הוא היה תומך בי במאת האחוזים. את זה אני יודעת.. פשוט הוא, במקרה הזה, חסר מודעות מינית וגם קשה לו לדבר על נושאים כאלה.. זה רק בנושא הנדון. הוא מטבעו בחור מאד תומך. פשוט בנושא הזה, ספציפית הוא לא ידע כיצד לשפר את המצב, או לא חשב שביכולתו לעשות זאת. אמנם לא הייתי רוצה שהוא יתעלם מקיום הבעיה, אך אני יודעת שזה היה אפשרי, אם היו לו את הכלים המתאימים, ואת המודעות לכך שיש מה לעשות ושזה מצב שניתן לשיפור אם עובדים עליו יחד. שדיבור על המצב יכול באמת לעזור, אם הוא היה קשוב יותר ולא מדחיק את הבעיה, היא הייתה נפתרת. כך שלא דיברתי איתו על העניין, כי הוא נתן לי להבין שזה נושא שעדיף לא לדבר עליו. וזה עצוב.. אין לו מושג לכמה מעט אני צריכה בכדי להתגבר על המגבלה. רק הקשבה ומשחק מקדים.. זה הכל. ועצוב שאין מה לעשות בנדון, ואין דרך להחדיר לבחור את המודעות וההבנה שכן, זה אפשרי.. עכשיו כנראה כבר מאוחר מדי, עברה חצי שנה מאז שנפרדנו, הוא אמנם שולח לי מיילים מדי פעם (פעם בחודש בערך.. לא הרבה). בעיקר רצה להתעדכן בדברים כללים כמו אם הוריי חזרו מחו"ל בשלום, ואיך אני, או סידורים כלשהם הנוגעים לדירה ששכרנו (בה אני גרה כיום). הוא בטח המשיך לו הלאה, כך שאיני יכולה לעשות כרגע דבר בנדון.. עצוב.

עיצה קטנה.שכבר נתתי.

יש התלהבות יתר. { שהיא מיל אחרת מתחילה ב-ח.שאפילו לכתוב אותה לא מוסיפה לכבודו של גבר} ויש מילה שהיא פשוט עוצמה!!. שחסרה לך.בגישה באופי ובאישיות שלך. תשוקה!!!. תנסי את העיצה המאוד קטנה הזאת. פשוט תפגשי אותו.תשבו אחד מול השני.קרוב קרוב. ותסתכלו עמוק עמוק בעינים של אחד השני. ללא מילים.אולי שיר רומנטי ברקע. תנו למבט בעינים לדבר. תחזירו את התשוקה. כי זאת הלהבה שאת רוצה. לך בטוח ירד דמעות. מאד מאוד מאוד חשוב!!! בשום פנים ואופן!!!. את לא מנגבת את הדמעות שלך. תני לגבר לעשות את זה. ותמשיכי להסתכל לו עמוק בעינים.כול הזמן. זה רגע שיכניס לכם תשוקה סוערת לקשר.

מיואשת29

New member
היי גבר מנומס עם כבוד

תודה על ההצעה.. רעיון טוב אבל לצערי כבר מאוחר מדי, נפרדנו, ואנחנו כבר לא ניפגש, כנראה.. אמנם מדי פעם (פעם בחודש ככה) הוא שולח מייל, להתעדכן ולעדכן, אך יש בינינו מעין סטטוס קוו, שלא נפגשים יותר כי זה לא יעשה לשנינו טוב.

sani 47

New member
מיואשת29

אני חייב לציין שמכל מה שתיארת לא ניראה שאהבה שלו אליך היתה חזקה מספיק בשביל להחזיר ניצוץ כלשהו ,למשל-גם שמשחק מקדים לא היה בלקסיקון שלו. תמיד ניגש ישר לעניין, על יבש.. כאילו יוצא למשימה, לכיבוש הבונקר,הרי כל הבעיה שלך זה שאת מפחדת ואת חסרת נסיון,אז איפה ההיתחשבות שלו בך? איפה הרומנטיקה? באמת קשה לי להבין את העיניין הזה,כמו כן גם לא תיארת את הפרידה האחרונה שלכם מתי הוא נטש אותך ולמה? לדעתי זה לא עיניין של ניצוץ ומשהו היה חסר שם חוץ מזה,והכול עיניין של הרצון שלו,עם קצת הדרכה נכונה מבחינתו,וקצת יותר היתחשבות,אני בטוח שהיית מגיעה בסופו של דבר למקום הנכון,כמו כן גם לא ציינת מתי הוא נטש אותך בפעם האחרונה,מה הוא סתם נעלם בלי להגיד כלום? לדעתי אפשר להחזיר אהבה שאבדה,אבל במיקרה שלך זה ניראה לי לא בריא לנסות,כי זה יגיע בסופו של דבר לאותו מקום,כמו כן אין לך נסיון בחיים מבחינת יחסים והיית איתו המון זמן,אני חושב דווקה שכדאי לך להיתנסות בעוד מערכות יחסים,כדי שתוכלי ללמוד ולהרחיב אופקים,רק מנסיון החיים לומדים,ואסור לך להישאר באותה נקודה כל הזמן,את חייבת להמשיך קדימה,ואת אומרת שיש לך המון מחזרים,אז אפילו שאת חושבת שליבך עדיין שלו,את חייבת לתת לאחרים צ'אנס וגם לעצמך,את לא צריכה ישר להיכנס למשהו רציני,לאט לאט,לפחות שיהיה לך תעסוקה,ושיעלו לך את האגו,כי החבר הקודם שלך ממש לא עשה את זה,אז לא יזיק לך קצת מחזרים,תהני מזה,לגבי השאלה האחרונה שלך אני חושב שאם הייתי מעוניין בך ואוהב את מי שאת, לא היה מעניין אותי כל כך החוסר נסיון שלך,וזה לא היה מרתיע ממני כלום,הכול עיניין של רצון ואהבה,תאמיני בעצמך מותק. שיהיה בהצלחה

sani 47

New member
יצא שבטעות חזרתי על אותה שאלה פעמיים אבל

מקווה שהבנת את העיקר

מיואשת29

New member
תודה שני

לשאלתך - הוא לא סתם נעלם, הוא נפרד בצורה מסודרת, ארז ויצא מהדירה הוא שולח מדי פעם (פעם בחודש-חודשיים מייל, ומעדכן אותי בהתפתחויות (בעיקר מה קורה עם האחיין המתוק). נראה שאני איכשהו חשובה לו מספיק בכדי לעדכן אותי במייל, למרות שהוא כבר לא אוהב אותי. אני באמת משתדלת להמשיך הלאה, אבל הבחור לא יוצא לי מהראש. לא נראה לי שאוהב עוד מישהו בעוצמות כאלה. מה שכן, אני צריכה אדם שיהיה איתי לאורך כל הדרך ובכל מצב, ויאהב אותי לפחות באותה מידה שאני אוהבת אותו.. והאקס הוא לא מה שאני צריכה, זה ברור לי, כשאני חושבת מהראש. אבל הלב עקשן...

למעלה