מקוה שזה המקום לשאול...

ShayMiguel

New member
מקוה שזה המקום לשאול...

יש לנו GAGGIA BABY TWIN שקניתי לבעלי ליום הולדת לפני 3.5 שנים
המכונה פשוט עומדת, התלהבנו ממנה לשבועיים ואז התברר לנו שאני לא ממש שותה קפה ובעלי עצלן

היינו רוצים למכור אותה תמורת סכום סמלי אבל בגלל שהיא עמדה צריל לנקות לה את האבנית (לפי האינטרנט לא נראה מורכב אבל שנינו לא בעניין של לעשות את זה בשביל שהיא תמשיך לעמוד)
מה אתם חושבים? יש מישהו שירצה לקנות מכונה כזו (כל החלקים נמצאים והכל עובד חוץ מעניין האבנית) - איפה מוכרים את זה ככה? (מדגישה - הרעיון הוא לא שנעשה עליה רווח אלא באמת שמישהו ישתמש בה ויהנה ממנה)
תודה

ShayMiguel

New member
ווואו חובבי קפה אתם מוציאים לעצמכם שם לא משהו...

שאלתי כי אני לא מבינה בתחום ואולי צריך לפרסם במקום אחר כדי שיגיע למישהו שעשוי להתעניין. לכל תחום יש את המקומות והמומחים שלו וקפה אינו התחום שלי ופה אתם קוראים לעצמכם מומחים וחובבים והמקום לשאול חשבתי שיכול להיות פה.

ורוצה שאני אספר לך משהו?
מאז שפירסמתי קיבלתי את התגובה הסרקסטית שלך (שאינה מפתיעה עכשיו כשאני קוראת אחורה בפורום - רובכם טרחנים או שונאי נספרסו כאילו שלמישהו אכפת בכלל)
ובנוסף קיבלתי את התגובות בפרטי האלה:
1. הצעות לקחת אותי לקפה כי בעלי לא משתמש במכונה - 7
2. שאלות של איפה אני גרה ולמה בעלי לא אוהב את המכונה והאם אני מחפשת אחד שכן - 3
3. עוד תגובה מוזרה בסמס שאני מעדיפה לא להביך מישהו שבטח מסתובב גם פה
ופניה אחת שעשויה להיות רלוונטית שהיא: האם אני יכולה להביא את המכונה לצפון למישהו.

זהו - זה העולם שלכם
ולא, אני לא שותה נספרסו אבל אתם עושים להם שירות נהדר, המכונה תעבור לתרומה לעמותה

articlimon

New member
סרקסטי? אני? למה מגיע לי כל הטוב הזה?

בסך הכל הצעתי לך את המקומות שבהם אני הייתי מפרסם אם הייתי רוצה למכור מכונה כזו.
&nbsp

knappertsbusch

New member
אכן תגובות הזויות

אלה התגובות שמקבלים בכל מקום בארץ כשמנסים להציע משהו בחינם, לצערי,
במיוחד אלה מהסוג של "תביאי לי לצפון"...
לכל דיירי הפורום הקבועים כבר יש מכונה ועל כן אני מניח די בוודאות שההצעות לא הגיעו מהם.

מתנצל בשם ה"קבועים".

למעלה