מקוואים הטקס סיום של י"בים?
M Mashina Girl New member 29/4/03 #4 הוא התכוון ב-19.6. חח../images/Emo28.gif סתם, משעמם לי. מוטה תסלח לי
F FlamMAble New member 29/4/03 #5 אתה טמבלית ../images/Emo3.gif מה אני בי"ב שאני אמורה לדעת? מישהו הזמין אותי, שאני צריכה לדעת ת'תאריך?! (כן בגלל זה שאלתי ) די!
אתה טמבלית ../images/Emo3.gif מה אני בי"ב שאני אמורה לדעת? מישהו הזמין אותי, שאני צריכה לדעת ת'תאריך?! (כן בגלל זה שאלתי ) די!
M mutagen123 New member 29/4/03 #6 שלחי הודעה ואני אסלח.... האייסיקיו לא מיועד רק להחליף הודעות אוואי
T tofy New member 30/4/03 #8 אני מוזמנת נכון?... בנים.....אם מישהו צריך בת זוג אתם מזמנים (אהמ...אני פנויה) (יאללה יותמצ'וק אני מחכה להזמנה)
אני מוזמנת נכון?... בנים.....אם מישהו צריך בת זוג אתם מזמנים (אהמ...אני פנויה) (יאללה יותמצ'וק אני מחכה להזמנה)
N NiGa New member 30/4/03 #9 טאיזה קטע! עוטד לפני שראיתי מה כתבת בהודעה רציתי לומר שאני מזמין אותך אישית... אז רותם, רוצה שנלך ביחד למסיבת סיום שלי?
טאיזה קטע! עוטד לפני שראיתי מה כתבת בהודעה רציתי לומר שאני מזמין אותך אישית... אז רותם, רוצה שנלך ביחד למסיבת סיום שלי?
T tofy New member 30/4/03 #10 יש מצב! יש נשף וכאלה?....אם כן אז בןזונה! תאסוף אותי עם לימוזינה ואני אקנה שימלה כזאת (בעצם יש לי משו אפשר אבל תמיד טוב לצאת לקניות)
יש מצב! יש נשף וכאלה?....אם כן אז בןזונה! תאסוף אותי עם לימוזינה ואני אקנה שימלה כזאת (בעצם יש לי משו אפשר אבל תמיד טוב לצאת לקניות)
N NiGa New member 30/4/03 #12 או... שאני אקח אותך בסובארו/רנו שלי (וכמובן חן יהיה שם, אין ברירה...) ונתמזמז בשירותים.. אבל יודעת מה, אני יביא לך את הסידור פרחים הזה ששמים לבנות בסרטים ב-PROM
או... שאני אקח אותך בסובארו/רנו שלי (וכמובן חן יהיה שם, אין ברירה...) ונתמזמז בשירותים.. אבל יודעת מה, אני יביא לך את הסידור פרחים הזה ששמים לבנות בסרטים ב-PROM