מקוואיסטים יקרים

מקוואיסטים יקרים

אחרי שעברנו הרבה זמן ביחד ושום דבר לא שבר אותנו לא המשק לא גנטון לא אלה ולא אף אחד הנה בסופו של דבר כול אחד הולך לדרכו וכבר עכשיו איבדנו מס אנשים לירון אורן אייל ודורין אני הולך עוד שבועיים בירון ופיצוטו עוד שלוש יאלה איזה עצב עוד לא התגייססתי וכבר אני שבוז!!

שיר הקדשה

אני ראיתי כמה הם הלכו יותר מידי מהם לא חזרו חברים נפרדו בתים נשפכו דמעות של משפחות נשפכו ניצנים של אנשים רבים שלא יפרחו התקווה בראשנו אהבה בנפשנו החלום ברוחנו אז יחד נמשיך בדרכנו נעלמה לה הדממה שוב קולות המלחמה עוד חייל חוזר עטוף במה? בדגל המדינה דם ודמעה נספגים באדמה עוד אמא המומה נשארה לה רק תמונה התקווה בלב נועל עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל!!!! וכמובן אי אפשר בלי להוסיף את השורה: "מגן בגופי על החלום שלא יתנפץ לרסיסים"

לכל הפציפיסטים והלא מבינים

שיחשבו כמו תמיד שאני גזען ושיזינו את המח בתמונה רואים את יחדידת דובדבן של צהל באימנים ובפיעולה!!

Darakan

New member
lol. פצפיסטים?

אתה בכלל לא מכיר אותי. תפסיק לדבר שטויות. אתה פותח דיון על משהו אחד, ואח"כ משנה נושא למשהו אחר, שכבר הסבירו לך מלא פעמים שאסור לפרסם תמונות שכאלו, ובכל זאת, אתה מתעקש. לא בגלל הנושא שלהן, אלא בגלל שאתה מתעקש וחושב שאתה צודק. די.

מה?!?!?!?!

אסור לו 'לפרסם' תמונות של יחידת דודבן (לא כאלה כמובן שעברו צנזורה..).. אלה תמונות שבטח דובר צה"ל (או יותר נכון דוברת צה"ל) אישרה לפרסום..? וזה למה בדיוק? כי כל מי שנתפס על ידה שם בתמונה ככל הנראה היה איזה מחבל או איזה אחד שירה על חיילי צה"ל בתוך הפגנה "שקטה", אה? בגלל זה?

שיט, טעות במשתמש..

ההודעה היא שלי, בועז-'הזמן הזה אבוד' ולא-'הבת של הדיקן'..(כנראה אחותי או משהו).

המממ מתנצל..

גם בגלל שלא ראיתי, או יותר נכון לא התייחסתי כ"כ בהתחלה לשורה הזאת שרשמת-"לא בגלל הנושא שלהן, אלא בגלל שאתה מתעקש וחושב שאתה צודק. די.".. וגם בגלל שלא קראתי את המשך השרשור, בו נאמרו עוד כמה דברים..(אין לי כוח לעשות העתק הדבק, אז אני לא אצטט..).. אז באמת..סליחה.

RevitallicA

New member
../images/Emo70.gifsmax

אנשים עוד עלולים לחשוב שאתה טיפוס לא סימפטי
לא חבל

טוב כנראה שלירון לא באמת הלך

קדימה עם זה ששיחררו אותו כבר על היום הראשון בצבא איזה גובניק קלאסי יאללה

NiGa

New member
איזה מטורף זה יוווו!!

אנחנו נוסעים כמו מטורפים, חותכים מכוניות בדרך, יורדים מהאוטו ורצים אליו... מפספסים אותו.. "יוו! איך פיספסנו את לירון?! עכשיו הוא התגייס לנו..." תחושות האובדן כבר מכות בנו... איך איבדנו אותו, חברינו הקרוב... ואז הטמבל חוזר לי ביום הראשון שהוא התגייס!!!! אחד המ-ט-ו-ר-פ-י-ם-! קדימה קיטנת מד"נים!

המצלצל

New member
קדימה חיל חינוך

טוב כמו שראיתם חזרתי אחרי יום אחד. קדימה להתגייס לעבור שרשרת חיול לחכות חמש שעות ואז משחררים אותנו עד יום רביעי כבר אחרי היום הראשון יצאתי לרגילה חח חיל חינוך לשלטון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

NiGa

New member
מתחילה יום רביעי

וזה לא טירונות, זה קיטנת מד"נים.

Firz

New member
מקסים!!!! יא גרוזיני!!!!!

את כולם אתה מזכיר ורק אותי לא??!!?!? אני עוד 8 יום מתגיס!!!!

למעלה