מקוואיסטים!

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
מקוואיסטים!

איפה אתם כבר לא שומעים מכם כאן?... חחח סתם.. איך הלכה המתכונת במתמטיקה, דרקוני? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, שין? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, טלי? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, ג'ה? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, דוגדיג? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, רנג? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, בועז? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, בלומי? איך הלכה המתכונת במתמטיקה, בירון? יש עוד מישהו!?

יאפה

New member
אני...

כרגיל מתמטיקה..כסססס...לא פותר אפילו תרגיל אחד משגע אותי-

NiGa

New member
כן קדימה, אתה אחד הטובים במתמטיקה

כבר שנתיים אין לך אפילו לא טעות אחת באף מבחן!

Firz

New member
96 96 96 96 96 96 96 96 96

מי זו טלי? מי זה דוגדיג? מי זה ג'ה? אוי טומשין הגאון בדק תוך חמש דקות מרגע ההגשה ואני הוצאתי אני כן כן אני !! 96 !!! 96 מתכונת מתמטיקה 5 יח"ל!! יותם אתה היית?!?!!?!?

NiGa

New member
שתבח שמו של טומשין

כמה זה 213.96 בחזקת 430 לחלק לשורש הריבועי של 2004, להכפיל באחוז החסימה של ניר חכים? טומשין עוצר לשניה ואומר: 3. ולא הייתי.

NiGa

New member
בגלל אופיר

לא רציתי להרוס את ה-95 של המתכונת הקודמת... מצד אחד היה לי סיכוי מצויין לקבל 100, מצד שני תמיד יש לי טעויות קטנות מעצבנות שבגללן אני מקבל 95 אז חראם. עזוב.

BigCuteDragon

New member
בעעעעעעע....

*תודה שזכרת אותי הפעם דרקוני... ועוד ראשונה.. כבוד הוא לי!
* הלך דיי מגעיל... והאידיוט הזה ניסה לקחת לי את הפלא פון
חצוף!!! מקווה שלכם הלך יותר טוב...:)

Uv Kruvi

New member
פססססססדר...

מעריך שבראשונה אני מקבל משו כמו 70 כי אני אדיוט בשנייה 99 כי אלה אדיוטית אבל זין על זה אין לי כח לחשוב על זה בכלל עוד מבחן מאחורי, עוד מבחן מחר לפני בהצלחה לי

the eye2001

New member
היה חאווה!

בחלק הראשון היה טוב....נראה לי 80 90 ככה.... בחלק השני חלטורה ...קדימה אלי מעביר לי פתק עם הפתרונות לתרגילים! :) מקווה אתם שרוטים אני לא מאמין שאני חלק מהשכבה הזאת....

למעלה