מקווה להתחיל שירשור על...

מקווה להתחיל שירשור על...

כל מערכת היחסים בין טוני לקמילי... ובין טוני למריה - למרות שכרגע אין ביניהם יחסים. כל הקטע של טוני ממש לא נראה לי. אני לא יכולה לקבל את כל העניין הזה שהוא קם ועזב את קמילי ולא משנה מה הסיבה. הוא התחתן עם קמילי אף אחד לא הכריח אותו להתחתן איתה. היום הוא נשוי לה היא מצפה לילד ממנו. אני לא מקבלת את העניין הזה שהוא קם ועזב את אשתו בהריון וחושב על מריה - שגם היא אשה נשואה היום. אני לא חושבת שהאהבה יותר חשובה מהאנשים שיפגעו בעקבותיה. לדעתי טוני צריך לאסוף את "הפקעלך" לחזור לבית של קמילי ולבקש בהרבה ענווה סליחה מקמילי ומהוריה. אין שום הצדקה לעזוב אשה בהריון. טוני הכיר את קמילי עוד לפני החתונה הוא לא תמים הוא ידע שהיא מאוהבת בו בצורה נואשת הוא ידע שהיא קנאית. מילא אם היא לא הייתה בהריון עוד יכולתי איך שהוא להצדיק את עזיבתו - עקב קינאתה הבלתי נסבלת- אבל לא מקובל עלי לנטוש אשה בהריון. היא לא אשמה שהוא לא הצליח בעסקי הגביעים שלו. ומסתבר שהייתה סיבה לקינאתה. בקשר למריה אני יכולה להבין את רצונה לפגוש את טוני, סך הכל אני מבינה שהיא רוצה כמה תשובות ממנו היא רוצה לראות אותו ולפחות לדעת שהכל איתו בסדר. הרי היא לא נישאה מאהבה אלא מחוסר ברירה. אהבתי את יחסה לאדון ז'נאר. היא נותנה לו תקווה ומעודדת אותו. מה דעכתם על כל ההתנהלות בין קמילי וטוני האם יש הצדקה לעזיבתו האם התנהגותה של קמילי באמת כל כך גרועה שיש הצדקה לעזיבתו.

טוני ומריה\טוני וקמילי

שני הזוגות לא מוצלח, לטעמי. בטוני\מריה הבעיה היא בעיקר בטוני, בקמילי\טוני - הבעיה היא בשני בני הזוג. טוני שהבטיח לאהוב את מריה לעד ובקש שתחכה לו, לא חיכה הרבה זמן לפני שקפץ למיטה עם קמילי והתחתן איתה. מריה התחתנה עם מרטינו כי הכריחו אותה. היא אוהבת אותו בכל ליבה. טוני לא אוהב אותה אהבה חזקה כמו שהיא אוהבת אותו. הוא אמר לז'וזה מנואל שהוא אוהב גם את קמילי וגם את מריה. אומנם את מריה יותר, אבל מה זה לאהוב שתי נשים? אם הוא היה אוהב אותה באמת ובתמים, בכל ליבו ומהותו, הוא לא היה מסוגל לאהוב מישהי אחרת. טוני\קמילי זה בכלל זוג נורא. מצד אחד יש לנו את קנאמילי המקנאת בכל מה שזז, וגם בכמה דברים שלא זזים וחוץ מזה, בחורה ממש קרצייתית ומעצבנת. מצד שני, יש את טוני, שעוד חושב על מריה ומספק לה סיבה לקנא, ושגם לא נחמד אליה במיוחד. לנטוש אישה בהריון, כשהוא יודע כמה היא אוהבת אותו וכמה זה ידכא אותה שהוא עוזב, ואפילו אז ידעו שלא טוב לתינוק שאישה בהריון תהיה מדוכאת, זה מעשה שפל ביותר. אני לא אוהבת אף אחד מהזוגות האלה. ולמרות זאין הרבה סיכוי, כי הם הרי הזוג המוביל של הסידרה, אני מקווה שטוני ומריה לא יהיו ביחד בסוף. אני לא חושבת שהוא ראוי לה.

טוני לא ג'נטלמן

חשבתי שטוני יתנהג בג'נטלמניות (כמו בסידרה קישרי משפחה) אבל הוא נוהג בצורה שוביניסטית ומחפירה כלפי אישתו. גם הפורטוגזי שהעיר לו על כך שאישתו היא אישה מאוד מאוד יפה קיבל פנים זועפות מטוני, מה הוא רוצה הטוני הזה?! אישתו נותנת לו את הנשמה והוא אפילו עושה טובה שמנשק אותה. קמילי מתנהגת בצורה כל כך מטומטמת אבל אי אפשר להאשים אותה-היא מאוהבת בו כל כך שהיא לא מבחינה עד כמה נמוך היא יורדת כדי לרצות את "הגבר" שלה. הוא שכח שהוא סך הכל מהגר לא חוקי שהתקבל בזרועות פתוחות ממשפחתה של קמילי, הוא שוכח שהוא מצא את נינה בזכות המגורים אצל קמילי, הוא רוצה את מריה אבל מנצל את קמילי. שיתבייש לו. מה הוא חושב לעצמו? הכניס אישה להריון וזורק אותה אצל ההורים שלה!מה היא בהמה?! אין לו טיפה של כבוד כלפיה?! איזה סוג גבר זה שככה מנצל רק את ה"טוב" וקצת קשה לו הוא יורק לבאר מימנה הוא שותה?! מבחינת החוק-הוא צריך לפרנס את קמילי-זה חובתו! אז שיסתכל טוב טוב בעיניים של אזקיאל ואישתו ויודה להם על כל רגע ורגע...הוא אימלל את הבת שלהם,והיא עוד בת יחידה שלהם! כל היום הם הולכים ואומרים אוי ואבוי וויי וויי ! בגללו! היא היתה צריכה להיות מאושרת,גם התחתנה גם מצפה לילד והוא בא ומנשק פסל!ועוד עושה טובה שהוא "סולח" לה. שילך קבינימט!!! הוא מעצבן אותי-אל תשימו לב למה שאני כותב......

למעלה