מקווה שאמצא כאן תשובה לשאלה שלי

לפyמים

New member
מקווה שאמצא כאן תשובה לשאלה שלי

אתמול הייתי אצל עוה"ד שמטפל לי בתביעה של נזקי הגוף מול ביטוח הרכב, הייתי שם להכנה לפני הוועדה הרפואית של המל"ל. בעקבות התאונה אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה. הכאבים היו כבר לפני אבל קצת ולכן לא אובחנתי לפני ולא נבדקתי לפני בעניין. הראומטולוג כתב שיש החמרה עקב תאונת הדרכים (שהיא גם תאונת עבודה). עוה"ד אמר לא להכניס את הפיברו' לתביעה אבל שלחתי להם את האיבחון בפקס מזמן. הוא טוען (למרות שהוא לא מכיר את המחלה), שרוב הסיכויים שלא יכירו לי את זה כתאונת עבודה ואז, מול חברת הביטוח של הרכב, אם האחוזים של הפיברו' יהיו יותר גבוהים מהאחוזים של התאונת דרכים, הביטוח לא ירצה לשלם לי הרבה. יש לי כאן בעיה - האינטרס שלו - שישלמו לי כמה שיותר מביטוח הרכב, כי הוא מקבל אחוזים. מצד שני, חשוב לי לנסות להכניס את הפיברו' כי תמיד יש סיכוי להצליח וחוץ מזה - לי חשוב להכניס כמה שיותר דברים, כדי לקבל כמה שיותר הכרה בבעיות שלי. מה אתם חושבים שכדאי ומומלץ לעשות? יש לכם אולי שם/טלפון/כתובת להתייעצות דחופה בעניין? מן הסתם - הבעיות שנוצרו מהתאונה והפיברו' (שגם בעצם הוחמרה עד נוצרה בגלל התאונה), שזורים יחד.

לפעמים

שלום רב, האינטרס של עורך הדין, ובבעניינו, גם של עורך הדין שלך צריכה להיות, ניהול תקין על הצד הטוב ביותר של תביעתך. כל הסתכלות על האחוזים היא ממש לא נכונה, וכפי שציינת, נראה שהיא לא לטובת הלקוח. אם התאונה החמירה, ו/או הביאה לחשיפה מוקדמת של המחלה , הרי שצריך שתהיה לה ביטוי בתביעה של תאונת הדרכים, ולכן הדרך הנכונה זה לדון בתאונה ובמחלה כאחת. ברגע שמגבשים חזית אחת, והיא לאורך כל הדרך להחשיב את המחלה כחלק מהתאונה, אין מקום לשום שיקול אחר בדרך. בברכה,

למעלה