מקווה שאני לא מדליק כאן אש, אבל...

סופש

New member
מקווה שאני לא מדליק כאן אש, אבל...

אני בדיוק לפני רכישת מחבת, רציתי כרגיל לרכוש מחבת טפלון טובה, אבל אז ראיתי בפורומים וויכוחים לגבי הפן הבריאותי (האמת גם ראיתי כתבה רצינית שפסלה את הטפלון), אני לא מעוניין להכנס לוויכוח, מכיוון שאני לפני רכישה, אין פשוט ארכוש מחומר אחר וזה, לא כזה קריטי. השאלה היא איזה חומר במקום טפלון קיים, עם אותו אפקט ? (אי הדבקות למחבת) המון תודה.
 

bigjack

New member
יש ליין חדש של מחבתות טיטניום

שלפי הפרסומים גם בהם המזון לא נדבק. החיסרון הוא במחיר הגבוה מאד. אני עדיין נשאר עם הטפלון
 

avner roi

New member
טיטניום זה גם טפלון.

טיטניום זה גם טפלון, טיטניום זה בד"כ טפלון מחוזק בטיטניום.
 

מאקי

New member
אתה טועה וגם מטעה טיטניום זה לא טפלון

אין לך שמץ של מושג מה אתה כותב זה טיטטניום http://www.woll-cookware.co.il מאחר ואתה כנראה מתייחס בכוונתך לאותם מוצרים שקוראים לעצמם טיטניום סרמיק טיטניום ומיצרים בקוי הטפלון המחוזק בסין היות ואין התפוז במה לעסקים פרטיים אתה מוזמן ליצור קשר דרך המסרים ואדאג שמישהו שמבין יצור איתך קשר ויסביר לך וישתדל לענות לכל שאולתיך עד שתבין מאקי מ http://www.suchef.com
 

HAMUVTAL

New member
ישנו ציפויי אמייל

שזה בדרך כלל לדברים כבדים סירים יצוקים וכדומה. וכמו שציינתי לעיל הטפלון אינו בעייתי כל עוד שומרים עליו כמו שצריך ורוכשים טפלון איכותי. לגבי הדבקות אם אתה עובד נכון עם הסיר לא צריך להדבק לך שום דבר ואתה יכול לעשות הכל כפי שעבדו ועדיין עובדים לפני הגעת הטפלון לעולם. במטבחים מקצועיים לא תמצא טפלון כי הוא פשוט לא ישרוד שם ותהיה בטוח שהם עושים את כל שאר הדברים. חוץ מזה גם אם ידבק לך טיפה לא נורא יש היום מסירי שומן מעולים שינקו לך את הסיר בקלות. אז תקנה לך סירים מחבתות עם תחתית כפולה (משולשת וכדומה) לחברת פדרנו יש סדרה של כלים מעולים מנירוסטה. משהו אגדה מומלץ בחום.(שכחתי לומר קצת יקר אבל לא נורא)
 
למעלה