מקווה שאני שייכת ....

מקווה שאני שייכת ....

אני נשואה 4 שנים מתוכם שנתיים בטיפולי הפריה בגלל בעיה אצל בעלי אבל הנורא מכל שכל פעם שאני בהריון משהו משתבש בהתחלה שלא ידעתי שיכול להיות מצב כזה שמחתי עד הגג שניכנסתי להריון אבל כשבאתי לאולטרסאונד בשבוע 6 לראות אם יש דופק לא ראו דופק וזה גמר אותי ועשיתי גרידה ....זה היה לפני שנה ...עכשיו שנה אחרי שוב ניכנסתי להריון חשבתי בהתחלה שזה טיבעי אך טעיתי כנראה זה מהפריה אחרונה ובבדיקות דם במכבי היה כתוב שזה שלילי הפסקתי עם התמיכה ואחרי כמעט חודשיים התחילו לי דימומים ענקיים עם ריריות התעלפתי 4 פעמים אושפזתי והרופאים חשבו שזה הריון טיבעי אך שהרופא שלי ראה את התיק עם הפטולוגיה הוא מיד הבין שמכבי כנראה טעו בבדיקת דם והייתי אמורה להמשיך לקחת תמיכה כי אחרת התינוק ימות ..וזה מה שקרה הרגו לי את התינוק השני ואני מרגישה גם אשמה שלא עשיתי שוב בדיקת דם נוספת מה שקשה פה שאני נשואה 4 שנים עשיתי 4 הפריות +2 הזרעות ואת האושר אני לא רואה האם יש לכן עידוד בשבילי ??????. מרגישה קצת לא שיכת כי אני בכל זאת הייתי בשבועות התחלתיים .. תודה מראש יונית

udie1

New member
אם את רוצה להיות פה סימן שאת

שייכת. סימן שאת אבלה על האובדן. זו זכותך. כולנו כאן חשים רגשות דומים, ואף אחד לא עושה "חשבון". העידוד היחיד שאני יכול לתת לך הוא שתדעי שהרגשות שלך לגיטימיים לחלוטין. מקווה שתרגישי טוב יותר כמה שיותר מהר. כי גם זה לגיטימי!!!

liron m

New member
רק לעידוד

בודואי שאת שייכת ומה שאת מרגישה הכי לגיטימי בעולם. קשה לי לדעת מה לכתוב לך, אבל אני מעריכה את כוח הסבל שלך לעבור טיפולי הפריה ידוע לי מחברה זה עסק לא קל בכלל. עצם העובדה שכינית את עצמך יונית החיובית מראה שיש לך הרבה כוחות וזו תכונה נהדרת שהלוואי והייתה לי אותה. אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת שדברים יסתדרו לכם בצורה החיובית שאת מצפה לה.גם רופאים טועים לפעמים. זה רשלני ולא בסדר מצדם אבל זה המצב. כשאני הייתי בהריון הלכתי בהתחלה לגניקולוג הרגיל שלי שעשה לי בדיקה ושלל הריון למרות שהייתי בשבוע שמיני. תהיה חזקה ואם את צריכה תמשיכי לכתוב כי יש כאן אנשים שעוברים דברים דומים וזה מקור להרבה כוח.

יוניתי

הבית הזה הוא בית עצוב מצד אחד, אך חם ונותן תקווה גדולה מצד שני. את שייכת אלינו כי את עוד אבלה וכואבת את אובדן ההריונות. מחבקת אותך ויודעת, אחותי לדרך הקשה הזו, ששתינו נעבור ממש ממש בקרוב לפורום "הריוןאחרי".
זוהרה

למעלה