מקווה שאתם הכתובת - שאלה דחוף

SIRI41

New member
מקווה שאתם הכתובת - שאלה דחוף

אני מקווה שהגעתי למקום נכון. ערכתי לבני אירוע בר מצוה שעבר באושר ושמחה - !!!! הצלם הביא לי את תקליטור הדי וי די אך לא רואים טוב, כלומר הראשון לא נפתח ואילו השני קופץ לא רואים טוב והוא טוען שאצלו רואים טוב ויש משהו בדי וי די שלי - אני רואה בדי וי די שלי סרטים כך שלא יכול להיות שמה שהוא אומר זה נכון. מישהו אמר לי כי האיכות של התקליטור שהביא לי הצלם היא בדיוק מאלה שקונים ב -2 ש"ח ויש לזה משמעות שכן, אם יחליף יתכן ואראה טוב - האם זה נכון? שנית, האם אין מצב שהוא צריך ל התאים את העריכה או לא יודעת איך קוראים לזה, לתכונות של הדי וי די שלי? בקיצור, אם אתם יודעים לענות לי על השאלה הפשטנית שלי אבל רק אנשי מקצוע מבינים -א ז אשמח מאוד 0- כי אני שוקלת תביעה משפטית, האירוע חלף עבר ועוד לא ראיתי כלום מזה. תודה לכם

SensaiToro

New member
השערה שלי-

הדיוידי שלך לא תומך בפורמט של הצריבה \ בכלל לא תומך בדיסקים צרובים. לדעתי כדאי לנסות אצל מכישירי דיוידי של חברים אשר תומכים בכל הפורמטים ולראות אם גם אצלם מופיעה הבעיה. מעבר לזה, ליתר בטחון וכדי להסיר ספק, אם זה אפשרי, כדאי לדעתי לקנות דיסקים איכותיים המתאימים לצריבת סרטים ולבקש שיצרוב העתק עליהם. בכל מקרה, פה זו לא הכתובת לשאלות מהסוג הזה.. :) נסי פורום תמיכה טכנית או פורום קולנוע ביתי, אולי הם יוכלו לעזור יותר..

shaar5

New member
ברשותי מצלמה DSC-T33 ללא מטען וללא

מה לעשות?! ראיתי ששניהם עולים 500 :( אין מצב שאני יכול לקנות במחיר כזה או דומה לזה. איזה USB זה? ייחודי? דרך ה-USB שמעתי שאפשר להטעין באמצעות שנאי 3.6 שמתחבר אל החוטים האדום והלבן של הUSB. אמת?

gall1010

New member
העברת קלטת MINI DV לDVD

היי איך עושים זאת ? לבד ניתן ? בחנות היכן ? כמה עולה העברת קלטת ל DVD תודה גל

למעלה