השם שלי: 3,3,1,4 משפחה: 6,3,4,1 התאריך שלי : 16.1.82 אני עכשיו במצב על הפנים. נפשית במיוחד. רציתי לדעת מה עובר עליי ואם זה יהיה עוד הרבה זמן. תודה-תודה.
את נמצאת בשנה מס" 2 שלך ויותר מכן ה -2 נובע מ-11 שהוא מספר בו דובר רבות בפורום לאחרונה,קראי את משמעותו והביני אילו קשיים עומדים בפנייך. בשנה זו ישנן הרבה תהפוכות רגש,מה שמסביר את מצבך הנפשי,השתדלי לפתח שליטה עצמית חזקה יותר,להמנע מרכילויות ובכלל לא לדחוף את עצמך לעניינים לא לך כיוון שיש נטיה לבלאגן בשנה זו. השנה הבאה תהיה קלה יותר למרות שהקלה משמעותית בחייך תוכל לבוא משתי פעולות שתעשי ע"פ בחירתך. האחת שינוי שם לשם אשר יחזק אותך ויתן לך כח לעמוד על הרגליים.(וזו האופציה שהייתי ממליצה לך). השניה שתחושת בטן אומרת לי שאינה נכונה עבורך בשלב זה בחיים היא כניסה לנתיב ההתפתחות הרוחנית וקבלת הדין שחייך לא יהיו קלים.
וואו, שתי האפשרויות קצת עצובות... ואז שיקראו לי בשם החדש רק? האמת היא שאף פעם לא הסתדרתי עם השם שלי... -קשה לי להגות אותו ברור... ובגלל זה גם היתה לי הרגשה שאני אצטרך לעשות את זה מתישהוא... איך אני אדע למה לשנות? היית ממליצה לי על משהו?