מקווה שהגעתי לאתר הנכון

סרינה5

New member
מקווה שהגעתי לאתר הנכון

יצא לי לדבר עם נצול שואה כבן 80עם ספור חיים מרתק על אדם שכילד איבד את הוריו אחיותיו ספור שחייבים לתעד ספור חייו נגע בי וזעזע אותי ,לכן אני מחפשת אדם שיש בו אמפתיה לאנשים שיכתוב את ספור חייו וגם יתעד בצלום וגם שיהיה סבלני .יש משהו מוכן..?.כמובן בהתנדבות איש עם ספור חיים מרתק משהו מוכן,מרויחים הכרות עם אדם מיוחד,אני פה רק שליח, משהו?

SABA ARIE 01

New member
לפי דעתי כידי כך

שלום לך גברתי
אכי פשוט זה לקחת מצלמה תמונות וידאו ולהקליט
כיאלו את מדברת איתו - אפילו עם הנייד של עכשו
ניתן לעשות - הגב צריך מאוד להיזהר מאנשים יותר מידי " וולונטרים "
באצלחה
אוס
סבא אריה

סרינה5

New member
לסבא אריה

לסבא אריה שלום נושא השואה גדול עליי יש אנשים רבים מוכשרים ממני , רציתי שספור זה יונצח. לאר השיחה עם ח שכילד עלו כל בני משפחתו לרכבת והוא הציל עצמו
וע"י שברח מידה של אימו שאחזה בו בחוזקה כנראה שיהיה עם עמם צורך אמהי להגן על הילדים, נותרתי עם ים שאלות איך הוא חש לאחר הבריחה,איך אימו חשה ? ,וכנער יצא להגן על מולדת חדשה ישראל ,לכן ראיתי חובה להנציח אדם, ספור זה נכון נשמע ספור רגיל של ניצול אבל הוא לא.מודה לך על האיכפתיות .יתכן שמצאתי משהו שיעשה סרט שכן איש תקשורת שנדבתי אותו נקווה שיצא לפועל אם לא אפנה שוב לתפוז.

SABA ARIE 01

New member
שלום גב" סרינה

שלום לך , אינני מסכים איתך שאת כותבת שלא תכתבי יותר בפורום
אנו כאן כידי לעזור כמה שנתן - בעבר פורום זה היה מאוד פעיל לכן היה יותר קל
לתת פיתרונות לכל שאלה - אני מציע לך לפנות לפייסבוק ולכתוב בקשתך
זה כימו לזרוק אבן לים אבל תמיד משהוא יכים אותה
בהצלחה ותמיד לשירותך
אוס
סבא אריה

SABA ARIE 01

New member
עוד משהוא

את יכולה לפנות ליד ושם יש להם כל הכלים הדרושים לכך
סבא אריה

סרינה5

New member
לסבא אריה

למזלי הצלחתי לנדב שכן איש תקשורת ברדיו בעבר, אדם טוב, סובלני, לתעד בצלום ספור חייו של ח היום שוב דברתי איתו ונענתי בחיוב .וזה יעשה בהתנדבות. כוונתי הייתה שאם התעוד לא יצא לפועל עם המנודב אז אפנה שוב לתפוז.(ראתי שיש לי נסוחים לא טובים).

סרינה5

New member
ליהודה 1231

לא הצלחתי לחזור אליך ,קראתי את שכתבת אקווה שבאמת תמצא קרובי משפחה בארץ ובכלל טוב שאתה מתעד זה חשוב לדורות הבאים שידעו ובעקר למנוע שוב שואה,בהמון הערכה .סרינה.

למעלה