מקווה שהגעתי למקום הנכון...

בוזיקית

New member
מקווה שהגעתי למקום הנכון...

שלום לכולם. אני חדשה באינטרנט בכלל ובאתר ובפורום בפרט, ואני רוצה לשתף אתכם במה שעובר עלי. קצרה היריעה מלהכיל, אך אנסה בכל זאת. נתחיל באיזה כרטיס ביקור: אני כמעט בת 30, ולבד - לבד - לבד. סובלת מהפרעות הורמונליות שכרגע מזניחה (זה כבר סיפור שלם בפני עצמו, אולי בהזדמנות), והתייתמתי מהוריי (מאבא בגיל 16 ואמא מתה לי בידיים לפני 7 חודשים). שניהם נפטרו מסרטן. היות שגרתי עם אמא כל השנים,נשארתי לבד בבית. אחים גדולים ממני בהרבה, נשואים עם משפחות, לא ממש בקשר טוב (עם אחותי קצת יותר). אני כרגע לבד מבחירה: התאכזבתי קשות ופגעו בי קשה ואין לי חשק להיכנס שוב למערכת שבה אתן את כל הנשמה ואקבל יריקה בפרצוף. אני עוסקת כרגע בלשרוד ולסדר את החיים שלי מחדש, צעד אחר צעד. למרות הטרגדיות שפקדו את חיי, אני מנסה לשמור על החיוך ועל הומור, וזה קשה לפעמים, כל כך קשה... צריך המון כוחות. הצלחתי, למרות המחלה שלי,לרדת כ - 30 ק"ג בכוחות עצמי, אך כשאמי חלתה, לפני קצת יותר משנה, התחלתי בגלל הנסיבות להזניח את עצמיואת בריאותי, ועליתי 40 ק"ג...כך שעכשיו אני שוקלת בערך 100 ק"ג... החיים לבד לא פשוטים - צריך פתאום לטפל בהרבה דברים שלא יודעת איך, ואני לא מהטיפוסים שאוהבים ליפול על אחרים ולהטריד עם הבעיות שלי. משתדלת להסתדר לבד, והפחד הגדול שלי זה מקלקולים למיניהם - כל מיני דברים בבית, מכשירים וכד'. יש לי גם סיוטים איומים בלילות (אחרי הכל - אני מצאתי את אמא שלי מתה, וגם הצלתי אותה מספר שבועות לפני כן כשאיבדה את ההכרה בבית, והתמונות האלה מציפות אותי ולא נותנות לי מנוח). לאט לאט אני מתחילה להתאושש, אולי אפילו מהר מידי - חזרתי לעבודה מייד בתום השבעה, אימצתי חתול מקסים, התחלתי להיפתח ולהתיידד עם שכנים במקום מגוריי, ואפילו התחלתי לשפץ את הבית (צביעה, סידור מחדש, לא הריסה ובנייה), וקניתי את המחשב הראשון בחיי, וכמובן התחברתי לאינטרנט - זה היה חלום ישן שלי שהוגשם. אני מטופלת תרופתית, ומייחסת את השיפורים בחיי לטיפול הזה, שלצערי, יקר, וקשה לי לממן אותו. על שאר הפחדים והחרדות שלי - בפעם הבאה... (יש למה לצפות
) מקווה, לסיום, לטעת בכם מסר של תקווה ושל אהבה, כי למרות האובדנים בחיי (סיפרתי רק על הדרמטיים ביותר, אך כמובן שהיו עוד) אני חושבת שאפשר להתמודד, אפשר ורצוי לבחור בחיים, ואת זה אני לא שוכחת יום יום שעה שעה. עכשיו על הפרק לטפל בנושא המשקל, רק שעדיין אין בי את הכוח להחזיר לעצמי את השליטה בחיי. מקווה שעזרתי למישהו בעידוד, ומקווה לזכות גם בתגובות. אני מצטערת על ההשתפכות, אך זו פעם ראשונה שאני מספרת לאנשים שאני לא מכירה את הדברים האלה, תוך תקווה שאצליח לגעת במישהו, לעזור ולהיעזר. בתקווה לימים יפים יותר ולחגים שמחים, למרות הכל. שלכם, בוזיקית

bilitis

New member
כמה עצב-כמה ../images/Emo140.gifאופטימיות

הצלחת לגעת ועוד איך!!!! יש בך כח חיים המעורר השתאות אי אפשר שלא להתפעם ובמיוחד מרצונך האמיתי לעזור. מסר כזה של תקוה ואהבה מאיר לנו את העלטה ככתם פז תבורכי

בוזיקית

New member
תודה

תודה. דמעות מנצנצות בעיניי - מישהו שמע אותי! סוף סוף לא מגנים אותי שאני בוכה, לא מתפלאים על שאיני בוכה, לא מנסים לשנות אותי - פשוט מקשיבים! עוד אפשר להאמין באדם... תודה תודה ושוב תודה, פשוט לא יאומן מה שהאינטרנט מכניס לחיי.תבורכ/י.

בוזיקית יקרה../images/Emo140.gif

קודם כל ברגע שהגעת לפורום הזה נשמה טובה את ממש לא לבד. את סובלת ממחלה קשה, אני מצטערת מאוד בשבילך מחזקת מחבקת ומבינה אותך מלאך, אך אם תסתכלי על זה ואיך שלא תסתכלי כולנו כאן ובחיים בפרט סובלים מדבר כזה או אחר. גם אני יש לי בעיה שניקראת סינדרום טוראט שזה טיקים," תנונות וקולות וקללות בלתי נשלטים. ניסיתי לשים קץ לחיי המייאשים כמה וכמה פעמים אך אלוהים שם למעלה לא רוצה אותי כל כך צעירה רק בת 26 וחצי. מיתקרבת ל 27 ביולי. תנסי להתסכל על החיים בצורה חיובית יותר. אם את צריכה עזרה כל עזרה שתהיה אני כאן. מלאכית יקרה- אני שולחת לך ים של חיבוקים חיזוקים של אחות וחלילה לא מתוך רחמים אלא מהזדהות של סבל מתמשך. זה כל מה שנותר לי לכתוב לך עכשיו. אפשר להתמודד, תבחרי בחיים היפים, ככל שנשתדל לסדר את המיטה נקיה ולמתוגח את הסדינים לישר ולנקות ככה נישן עליה. המון המון אהבה ויום נעים. ברוכה הבאה לפורום עם המון אור ואהבה. תרגישי טוב וכל שתבקשי לו יהי- אמן !

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כתבת הרבה ואף מילה לא מיותרת! גם אני מתפעמת מכח החיים שבך. איזו תחושה של התחדשות, סיוד הבית, המחשב הראשון, אימוץ החתול... כיף
לגבי מכשירים חשמליים שמתקלקלים וכאלה- יש מלא חנויות שמתקנות (פיתחי דפי זהב תחת מכשירים חשמליים- תיקון) ואת יכולה להכנס לחנות טמבור ולבקש טלפון של שיפוצניק מומלץ שתוכלי להזמין לכל מני תיקונים בבית שאת לא יודעת לעשות לבד. אנו איתך. נשמח לשמוע עוד.

בוזיקית

New member
אני לא יודעת מה זה שירשור, אז אני

מקווה שאני כותבת בסדר. המון תודה לכל המגיבים להודעה שלי. בחיי, זה נורא מרגש לדעת שמישהו מבין ומנסה לתמוך. אגב, מישהו מוכן להסביר לי מהיכן כל הציטוטים מהשירים המקסימים ואיך מורידים אותם? ובכן, בשעות קטנות אלו של לפנות בוקר, אני מתחברת לעצמי אך מתקשה להרגיש את שאני רוצה: כמו שכבר סיפרתי, אמי נפטרה לפני 7 חודשים. אני מצאתי אותה ללא רוח חיים, מבלי לדעת שכך היה (אמא קיבלה אירוע מוחי 5 שבועות לפני מותה, כך שמאז היא היתה ישנונית ופעמים רבות נראתה כמו מתה. כל פעם פשוט הסתכלתי על בית החזה שלה כדי לראות אם הוא עולה ויורד). נישקתי, חיבקתי, ליטפתי ודיברתי אליה, מבלי להבין שהיא מתה, ורק אחרי כמה דקות הבחנתי שהיא לא נושמת. הזעקתי את האחיות והן באו בריצה. שאלתי אותן אם ייתכן שהיא רק הפסיקה לנשום, ואולי אם יהפכו אותה או משהו היא תשוב לחיות (היה לה סרטן קטלני) והן ניסו להרגיע אותי, אך הודיעו לי שזהו. אין יותר אמא (האחות אמרה "וואללה!". את זה אני לא מסוגלת לשכוח). לקחתי כמה נשימות עמוקות. תקפה אותי בחילה, כי כשנגעתי בה היא עוד היתה חמה, והאחיות בישרו לי שבדיוק לפני 20 דקות הן רחצו אותה והיא הקיאה את הנשמה, כלומר, היא מתה ממש דקות ספורות לפני בואי לשם. איזו החמצה!!! בלילה שלפני מותה היא ביקשה ממני לכבות לה את האור. כל לילה היא רצתה אור ורק בלילה הזה ביקשה לכבות. בדיוק כמו שהיה עם אבא שלי לפני 13.5 שנים. אני כבר הבנתי במה מדובר, אך ניסיתי להדחיק. על הכל חושבים בדיעבד... מיד כשיצאתי מההלם ביקשתי שרופא יגיד לי שהיא מתה ולא אחות. ניסיתי למשוך עוד כמה רגעים, אולי בכל זאת משהו ישתנה... הביאו רופא, והוא כמובן אמר בקרירות בדיוק אותו דבר. ישר חשבתי מה עושים. הייתי מבולבלת. ידעתי שצריך להתקשר. למי להתקשר קודם? מה להגיד? איך לומר בלי שאף אחד יתמוטט? נכון, היינו מוכנים לזה, עד כמה שאפשר להיות מוכן לדבר נורא שכזה, אבל בכל זאת... יצאתי לחצר, ניסיתי לנשום אוויר צח, ולאחר כמה דקות חזרתי, הפעם תוך ידיעה ברורה שאמא מתה וצריך להיפרד.נפרדתי הכי טוב שיכולתי, והלכתי להתקשר ולגלגל את הידיעה. כשדמיינתי לפני כן איך יהיה המוות, מי יודיע לי, האם כדאי לי להיכנס ולהיפרד וכד', הפחד הכי גדול היה שזה יקרה בנוכחותי, איתי, ושאני אראה אותה מתה. ודווקא שזה קרה לי מיד תפסתי פיקוד ועשיתי מה שהיה צריך, ואני מודה לאלוהים שאם כבר היה צריך לקחת אותה, לפחות נתן לי הזדמנות להיפרד - מה שאולי לא היה לי אומץ לעשות אם מישהו היה מודיע לי והייתי באה לשם מאוחר יותר. הבטחתי לאמא להיות חזקה,ואני באמת מנסה. אולי מנסה חזק מידי אפילו. כל כך מהר חזרתי לחיים. אני מתחילה להיפתח לחיים, דווקא עכשיו. כמעט שלא בוכה, למרות שהלב שלי זועק, ואני רוצה לפעמים לעצור ולצרוח מעומק הריאות: אני יתומה, ואני עדיין לא בת 30!!! אמא שלי מתה! אמא שלי האהובה כבר לא איתי! אבל אני שותקת, ובמקום זה באים הסיוטים הקשים, בהם היא גוססת, אני מנסה להציל ולא מצליחה. אני רואה אותה רועדת, אחוזת אימה. ואני לא יכולה להושיע. מקווה שאיתכם אצליח טיפין טיפין לפרוק קצת מהלב. מקווה שלא שיעממתי, כי יש לי עוד הרבה מה לומר. אשמח לקרוא תגובות, וגם להגיב. בוזיקית, אוהבת החיים

למעלה