מקווה שהגעתי לפורום הנכון..

מקווה שהגעתי לפורום הנכון..

אז עברתי כמעט כל סוג אפשרי והבנתי איך להתנהג עם כל אופי ואופי של בנאדם. רק יש סוג אחד שלא הבנתי. האדישים. הכרתי 2 כאלה והתחלנו לדבר במסן. אנחנו מדברים והכל בסדר, אבל מה, כל היוזמה באה ממני, השיחות, ההתעניינות וכו' וכו', ורוב הפעמים השיחה נקטעת שהם פשוט באיזשהוא שלב מפסיקים לענות. אז כן, גם אני בנאדם וגם לי נמאס לפעמים. והפסקתי לשלוח להם הודעות גם. הם כמובן לא יוזמים וככה שני הצדדים שותקים..שבוע..שבועיים..לא מדברים בכלל..פתאום אחרי כמה ימים של שקט.."מה קורה? נעלמת לי.." 2 אנשים, אותו משפט בדיוק. מישו יכול להגיד לי ממה זה נובע? הרי כל הזמן שדיברנו הם היו אדישים כמו צב מת. למה פתאום אחרי ימים ארוכים בלי יוזמה ממני הם שולחים לי הודעה כזו?

bat41

New member
נראה לי שאת בפורום הנכון...../images/Emo13.gif

המסנג'ר הוא כלי נחמד אבל ,יש לו את החסרונות שלו. מנסיון שלי, אחד החסרונות הוא שלפעמים מדברים במסנג'ר ,לא כי באמת רוצים להכיר , אלא כי משועממים.. במערכת יחסים נורמלית ואמיתית, אנשים לא שולחים מיילים או מתכתבים בלבד, אלא גם מדברים בטלפון ונפגשים. אם הבחורים שלך לא רוצים לעלות כיתה בתקשורת בינכם , תסיקי את המסקנה המתבקשת...

שזמ

New member
זו כמובן אשמתך

הרגלת אותם לטוב. שאת עושה הכל, יוזמת, פועלת, מבשלת, במיטה לוקחת את ההובלה, הכל ופתאום בעטת בתפקידך מה זו הרשלנות הזו? הרגלת אותנו לא' ופתאום ב'? בפעם הבאה, יקירתי, תדעי לבוא בדרישות כבר מהתחלה או שתחליטי שמתאים לך הסיטואציה הזו

../images/Emo140.gif ברוך בואך לפורום 1טלנובלה11

קבל/י חו"ח על היכולת להבין איך להתנהג עם כל אופי ואופי של בני אדם.
לשאלתך, ממקדת אותך להתבונן בעצמך ולזהות מה הם המחשבות הרגשות תחושת הגוף כאשר נעלמים לך וחוזרים לחייך.
נסה/י לא להיתקע במחשבות מה גורם להם, מה זה גורם לך
הזיהוי יעזור בהתמודדות הלכה למעשה להמשך הרבה מעבר לשיחות במסנגר.
בהצלחה

יש לי דיי פאק בקטע הזה

של היקשרות מהירה לבנאדם..שאם הוא נעלם פתאום זה מכניס אותי לסרטים לאיזה תקופה וזה ממש מעיק...אז הבנתי שהם אפטים, אבל מה גורם להם לחזור לאיזה שיחה או 2 אחרי שנעלמתי להם? {אז הם שוב נעלמים} ולמה התחושה הנוראית הזו של המועקה אחרי הקשרות לבנאדם קוראת דווקא לי? מה עובר אצלם בראש? כנראה זו הנקודת תורפה שלי..

אוקי...

אז כל פעם שאני מכיר אז אני נקשר לבנאדם מיד ואז שהוא נעלם {כמו האדישים האלה} זה ממש מציק לי ודיי מדכא..מה עושים?

מתחילים מהמדכא

היכן בחים מעבר להכרויות אתה מדוכא מאמירות מעשיים של אחרים? מלאן עבודה מעצימה לפנייך.

אף פעם

רק במקרה הזה...וזה באמת מוזר לי..אז אוקיי הם אדישים נורא. אבל מענין אותי לדעת מה הם מרגישים? למה הם לא יוזמים? ולמה אחרי כמה שבועות של נתק הם פתאום שולחים הודעה אחת ואז נעלמים שוב לתמיד?

Shai3331

New member
נראה לי

שזו בעיה של חוסר ביטחון. אולי הם מנסים להראות אדישים כי הם פוחדים להראות נלהבים מדי. אבל הם לא באמת אדישים, הם מודעים למצב ובגלל זה כנראה כשאת לא מגיבה הרבה זמן הם מבינים שלא הולך לקרות כלום ושולחים הודעה.

למעלה