מקווה שהגעתי לפורום הנכון!!!

רויטל1972

New member
מקווה שהגעתי לפורום הנכון!!!

היי בוקר טוב אני כאן מחפשת פורום כדי להעלות את מה שאני מתחבטת בו לבד אנא תנסו לעזור!!! אז ככה אני בת 32 נשואה עם ילדים ,ונשואים נהדרים, יש לי אחות שהתחתנה לפני שנה וילדה לפני חודשיים בעצם השיגה את מה שיחלה לו המון זמן בעל נפלא שאוהב אותה בטירוף ילד מקסים וכו' לפני שלושה ימים היא מתקשרת אליי בהתרגשות שהיה לה קטע עם מישהו מהעבודה(היא חזרה לעבודה למס' שעות ביום כי בעלה בחופשת סימסטר) כולה בהתלהבות של הקשר ואפילו קבעו להיפגש בצימר , כמובן גם הוא נשוי המון שנים אני ששמעתי את זה כמעט התעלפתי השתדלתי לא להרצות לה היא ביקשה במפורש שאני לא ירצה לה למרות שלא התאפקתי והשתדלתי להחזיר אותה לקרקע ולומר לה מה יש לה להפסיד אבל כלום היא פשוט חיה לה בתוך זה וכל מה שאני אומרת נשמע לה זמזום צורם היום בבוקר מסתבר הם נפגשו השאירה את הילד עם בעלה ונעלמה לשלוש שעות בתירוץ של קניות, שוב כולה צוהלת ןשמחה היא יודעת שבחיים אני לא יפגע בה אבל אני רואה כבר איך זה מתפוצץ לה בפנים!! מה עושים? אך אני מסתכלת לבעלה בפנים? היא מצפה שאתרגש יחד איתה אפילו בצביעות אני לא מסוגלת !!! מה אתם הייתם עושים מחכה לכם תודה

magenta73

New member
דיסאוננס...

זאת אחותך ואת אוהבת אותה והיא עושה מעשה שלא מסתדר לך עם המצפון והאמת הפנימית שלך... בעיה. כבדה אפילו. אם זה היה קורה לי, הייתי עומדת מאחורי האמת שלי. הייתי אומרת לה בדיוק מה אני חושבת. הייתי גם אומרת לה, אם היא היתה ממשיכה בזה שאני לא רוצה לדבר איתה על הנושא הזה כי הוא חורה לי. ושאני לא מסוגלת לפרגן ולהתרגש מהסיפור הזה. ועדיין, להגיד לה שאני תמיד שם בשבילה. אם זה היה מתפוצץ לה בפנים, הייתי שם בשבילה ולא נכנסת ל"אמרתי לך".

bulb

New member
...קוגנטיב

לא להתערב ולא להיות איש בשורה (זה תמיד נגמר לא טוב). לתת להם לדסקס ביניהם את הנושא ולפתור אותו.

למרות שזה מציק לך...

אל תתערבי.. זה החיים שלה
גם אם זה יתפוצץ היא תצטרך ללמוד לחיות עם זה.. היא צריכה לטעות וללמוד מהטעות שלה, עד שלא תבין בעצמה היא תנסה שוב..

מה שלא תעשי..

יצא רע.. תני להם להתעסק בזה.. בסוף זיכרי היא תצטרך אותך לתמיכה כי זה בסוף יתפוצץ.. ואז אני ממליץ לך להיות שם לצידה, היא אחותך לפני הכל ולפני כולם

the match maker

New member
הגעת לפורום הנכון

בגידות זה נושא בעייתי. מי שבוגד בדרך כלל לא רואה דברים בצורה שבה כל אדם אחר מהצד רואה אותם, ועד שהוא מתעורר בדרך כלל הדברים מתפרקים. מה שאת צריכה לעשות, זה למרות כל הבקשות של אחותך, שאת לא תרצי לה על הנושא, אין מנוס מלעשות זאת. הנישואין של אחותך בסכנה, וכדאי מאוד שהיא תבין את זה עכשיו, מאשר לפרק אותם בשביל איזו פנטזיה. צריך גם לשאול את השאלה, למה היא עושה את זה? אולי לא טוב לה? אולי בעלה לא מתייחס אליה? אולי אין תקשורת? כנראה שיש משהו בנישואין שמפריע לה, ואתן פשוט צריכות לדבר על הנושא ולראות מה עושים. אני מכנה זאת "שיטת הטבלה" - לרשום יתרונות וחסרונות בנישואין בטבלה, ואז לראות האם זה שווה לפרק את החבילה, או לשמר אותה. ואם בכל זאת הגעתן למסקנה של לפרק, אז מכיוון שאני נגד בגידות באופן אישי, אמליץ לאחותך לסיים את זה יפה.

למעלה