מקווה שזה אפשרי..

מקווה שזה אפשרי..

שלום, אשמח אם תעזרו לי לעצב דף שבו יהיו מלא תמונות ובמרכזו יהיה כתוב "5 שנים של אהבה". את התמונות אני אוסיף אם זה אפשרי. ז"א לעצב לי דף עם רקע מיוחד ועליו ריבועים או צורות כלשהם שעליהם אדביק את התמונות ובמרכז הכיתוב הנ"ל..האווירה אמורה להיות רומנטית במיוחד אתם מבינים.. מממ אני מקווה שזה אפשרי ואם זה יותר מידי אז תודה בכל זאת!

מלאכיית תודה../images/Emo13.gif

גם אני כמוך אהבתי יותר את הראשון. ממ אפשר כמה שינויים? הייתי מעדיפה שהדף יהיה לאורך ושהכיתוב לא יהווה את עיקר הדף, זאת אומרת שיהיו יותר תמונות מאשר כיתוב. אפשר את הכיתוב למעלה ואת התמונות בשאר הדף? ולגבי הצבעים אני בהתלבטות.. מצד אחד ממש אהבתי מצד שני הייתי רוצה לראות צבעים אחרים, זה אפשרי? אם כן אני לא יודעת איזה צבעים אפשר לזרום עם זה! אולי בוגרים יותר, כהים יותר, לא יודעת.. בכל אופן ממש ממש תודה!! אהבתי ואשמח אם תמשיכי לעזוור לי מתי שתוכלי:)

מלאכיית

New member
מקווה שיותר טוב,

האמת שלא היה לי כל כך זמן, אם לא טוב אני יכין מחר עוד..:)

XSigal

New member
שנות אהבה

ממש יפה, חשבתי שזה יכול לעזור לי לאלבום המעוצב שאנחנו מכינות... יש אפשרות לשנות את ה 5 ל 40 שנות אהבה ואז אני גם אוכל להשתמש בזה... את ממש מקסימה....

XSigal

New member
תודה...

המון תודה. אפשר גם את הדוגמא שאמרת שאת לא כל כך אוהבת....

מלאכיית

New member
בקשה..

מקווה שזה טוב! רק הריבועים בשחור.. P: יאללה עפתי באמת לישון! ההתמכרות לפה לא עושה לי טוב חחח..

איזה מתוק,אהבתי!

אני אהיה קצת חוצפנית ואבקש עוד שינוי קטן. אם אפשר שבמרכז יהיה ריבוע אחד יחסית גדול לתמונה עיקרית ומסביב עוד כמה ריבועים קטנים אבל שלא יראה מבולגןן מידי וגם לא מסודר מידי, זה אפשרי? ותודה רבה רבה, זה מקסים שמישהי מוכנה להשקיע מזמנה בשביל אחת שהיא לא מכירה, מעריכה מאוד

מלאכיית

New member
"אותה הגברת בשינוי אדרת.." חחח

האמת שכפי שאת יכולה לשים לב, השעה כבר זמן לישון
והאמת שלא שמרתי על המחשב
את השעיצוב הקודם.. כך שאין לי אותו כרגע בשלוף.. ואני צריכה לחפש שוב בגוגל את הרקע שעשיתי לך..
אז בינתיים ניסיתי לעשות מה שביקשת על רקע אחר (שלדעתי הוא ממש ססגוני ויפה.. זה ממש יכול להתאים).. אז אם אהבת מעולה בשביל שתינו, ואם לא ננסה מחר שוב..
סליחה ו
י
ה טוב..
ואוו התחלתי להתחרפן פה עם הסמיילים.. חח אני חושבת שהגיע הזמן לישון. לילה טוב!!

מלאכיית

New member
בכיףף ../images/Emo13.gif בשביל זה אנחנו פה! ../images/Emo8.gif

אם בא לך שאני יעשה גם את השני בכיףף! העיקר שתאהבי! P:

למעלה