מקווה שזה בסדר

מקווה שזה בסדר

ממש שאבתם אותי לתוך זה - אפשר עוד קצת להציק?! ראיתי באתר של גילעד אילון (ג ל ע ד א) הוראות להכנת TaiChi symbol ומצא חן בעיני - ולשאלות: 1. מה משמעות הסמל הזה? 2. יש עוד "סמלים" יפנים שאפשר לקפל? (נראה לי מתאים ליצג אומנות יפנית עם סמלים יפנים) 3. בתור מתחילה - איזה נירות כדאי להשתמש (יפה, זול וטוב
) תודה על כל העזרה כרגע אין לי מצלמה אבל כבר שיחקתי קצת עם החומר שהבאתם לי אתמול וקיבלתי תאבון
 

billkarson

New member
הסבר על הסמל

דעתי לגבי ניירות, שאפשר להשתמש בכל סוג. כל סוג מתאים למודל שרוצים לעשות - כיד הדימיון הטובה עליך. אני משתמש הרבה(מטעמי חסכון) בדפי הממו למרות שהם לא ממש מדויקים. היתרון של הדפים המוכנים(שצריך לקנות) זה שהם מיועדים לקיפולים: הם מדויקים ודקים ומאוד נוח לעבוד איתם.אפשר לרכוש את הדפים במרכז ברמת גן. ויש גם חנות במודיעין-חרוזיגמי. הצפור שבתמונה עשויה מנייר ארונות פשוט.
 

matanbi

New member
יש דגמים מאד מסובכים שפשוט לא

יוצאים טוב עם קאמי,אם את מתחילה עדיף לך לפי דעתי לקפל מהניירות של המרכז לאוריגמי,אני בדרך כלל מקפל קודם מקאמי כדי לראות אם אני מצליח את הדגם ואחר כך אני מקפל אותו מנייר יפה שיוצא טוב לדוגמא:נייר אריזה דק או טישו פוייל.בדרך כלל זה נייר אריזה שאני צובע אותו ואז מקפל.
 
למעלה